עוגת בסקוויטים
מצרכים
1 חבילת ביסקוויטים (פתי בר) בטעם שוקו /וניל
1 כפית אבקת נס קפה
1 כפית סוכר
200 גר’ שוקולד מריר או חלב
1 חבילת חמאה
1 כף קוניאק
4 ביצים מופרדות
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כף חלב
1 חבילה אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים(לא חובה)
אופן ההכנה
להכין בקערה כוס קפה, מאבקת נס קפה וכפית סוכר.
לטבול את הביסקוויטים בקפה.
לסדר מחצית מהם בתחתית תבנית מרובעת.
להמיס את החמאה והשקולד. להוסיף חלמונים וקוניאק ולערבב.
להקציף את החלבונים לקצף חזק ללא סוכר.
לערבב את שתי התערובות. להוסיף את האגוזים.
לשפוך את התערובת על הביסקוויטים. להניח את המחצית השניה של הביסקוויטים.
להקציף שמנת מתוקה, אבקת פודינג וניל וכף חלב.
לשפוך על השכבה השניה של הביסקוויטים.
לפזר מעל שוקולד מגורד ואגוזים.
קרדיט לאתר בישולים