פארפה שזיפים
המחשה :
ספוילר
המצרכים
500 גרם בערך של שזיפים מגולענים (או כל פרי אחר)
60 גרם אבקת סוכר
350 גרם גלידת וניל
חצי כוס ליקר תפוזים (אפשר סברה)
אופן ההכנה
מכניסים את הפירות למעבד מזון עם להב הפלדה
מוסיפים את אבקת הסוכר ואת הגלידה
מפעילים את המעבד למשך 2 דקות, עד שהכל מרוסק אחיד ויפה
מוסיפים את הליקר ומפעילים לעוד כמה שניות
מעבירים למיכל פלסטיק ושומרים בהקפאה למשך מספר שעות
להגשה, מרסקים קצת במזלג, מעבירים לגביעים או לצלוחיות להגשה
מקשטים בפלח פרי טרי