מקפא וניל ועוגיות

מצרכים

1 חבילה אינטסטנט פודינג וניל אסם
200 גרם ביסקוויט בטעם קינמון או ביסקוויט בטעם קפוצ’ינו אסם
2 כוסות שמנת מתוקה
לעיטור :
מעט פירות



אופן ההכנה

1. מקציפים את השמנת ואינסטנט הפודינג יחדיו.

2. שוברים את העוגיות ומערבבים אצ שברי העוגיות עם הקצפת בפעולת עטיפה

3. מניחים בתבנית מוארכת (אינגליש קייק) מרופדת בניילון ניצמד ומקפיאים למשך כ 24 שעות. לפני ההגשה הופכים, מורידים את הניילון, פורסים ומניחים בצלחת הגשה. מעטרים בפירות ומגישים


קרדיט לאתר בישולים