פשטידת בשר ותפוחי אדמה
המחשה :
המצרכים
1 בצל גדול קצוץ דק
חצי ק"ג בשר בקר רזה, טחון
4 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית
2 ביצים קשות
4 ביצים טרופות
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כפית אבקת שום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 180 מעלות
במחבת גדולה מחממים מעט שמן לטיגון
משחימים את הבצל, וכשיש לו צבע יפה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מפוררים כל הזמן שלא יהיו גושים.
מסירים מהאש
מערבבים פנימה לתוך הבצל את מחית תפוחי האדמה ואת שתי הביצים הקשות, קצוצות לקוביות
מוסיפים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפטרוזיליה הקצוצה
מוסיפים את ארבעת הביצים הטרופות, ומערבבים הכל היטב
מעבירים לתבנית חסינת אש, ואופים כ-45 דקות, או עד שפני הפשטידה שחומים ויפים
מניחים להתקרר קצת בטרם חותכים למנות ומגישים.
קרדיט לאתר מתכונים