סינטה בציפוי קונפיטורת תאנים, גרגרי כוסברה ורוזמרין
חומרים ל- 10-8 מנות:
2 ק"ג בשר סינטה מיושן
2/3 כוס קונפיטורת תאנים משובחת
2 כפות גרגרי כוסברה כתושים מעט
עלים מענף רוזמרין אחד
מלח גס ופלפל שחור גרוס



אופן ההכנה

1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה.
2. מחממים תנור ל-220 מעלות.
3. מורחים את הבשר בקונפיטורת תאנים, מפזרים מעל גרגרי כוסברה ועלי רוזמרין ומהדקים. זורים מלח גס ופלפל שחור, מניחים בתבנית עמוקה ומכסים ברדיד אלומיניום.
4. אופים כחצי שעה, מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים 50-40 דקות נוספות. מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.


קרדיט לאתר בישולים