<div align="Center"></div>
הדמויות:
צ'ארלי:
טום:
אדמונד:
מונק:
עלילה:
לפני שנים רבות היו שתי שבטים שחיו באי בודד ומרוחק מכל יבשת, האי היה קרוב לאמריקה שאז בכלל לא היתה אמריקה אלה היבשת של שבטי האינדיאנים.
לשבט אחד קראו טוגלר ולשני מנגלר, שני השבטים חיו בשלום.
שבט טוגלר התמחה בקסמים ושבט מנגלר בלוחמת חרבות.
יום אחד פרצה מלחמה בין השבטים והגבולות השתנו מדקה לדקה, אחרי שנה של מלחמה נפגשו צ'ארלי וטום. צ'ארלי היה האיש הכי חזק מצד מנגלר וטום הכי חזק מצד טוגלר.
לצ'ארלי היתה חיית מחמד לוחמת ומעופפת ולאורך כל גופו היו פצעים, עיניו היו אדומות ומאיימות.
לעומת זאת טום היה בריא ועל ראשו היתה קסדת כסף מוגנת מאחורי גבו היו כנפי האש שיצר לעצמו שנה לפני כן.
צ'ארלי ראה את טום הוציא מיד מאחורי גבו את חרבות הקרח שלו, רץ אל טום, אבל מיד טום קפץ לאוויר והתחיל לעופף ולהוציא כדורי אש משרביטו על צ'ארלי.
צ'ארלי שרק וזימן את המפלצת המעופפת שלו, הוא עף על גבה והתקיף את טום, טום שהתחמק מכל מתקפה הוציא כדור מים משרביטו ופגע בפניה של המפלצת, המפלצת החלה להתרסק למטה ואז צ'ארלי עשה את הכישוף האגדי של חרבות האש, מה שהפך את חרבותיו לחרבות אש, צ'ארלי היה הרבה יותר חזק.
טום התקיף את צ'ארלי עם כדור האש צ'ארלי פגע בכדור בעזרת חרבו והחזיר את הכדור על טום.
טום החל להתרסק ופגע בקרקע, טום עמד למות ובמקום למות וזהו עשה גם הוא את הכישוף האגדי שלו.
הוא עשה את ההקרבה העצמית וכך שניהם מתו.
באי מחפשים את המגילות בלי סוף, אבל זה לא סוף הסיפור.
לאחר 100 שנה הגיעה ספינת שודדי ים לעיר של מנגלר.
קפטן אדמונד יצא מהספינה והלך לביתו של מלך השבט, וכך היו דברי אדמונד:"שלום לך,"(אדמונד קד קידה)"שמי הוא אדמונד קפטן ספינת שודדי הים סטלמה, אם תיתן לי שליטה על השבט שלך אלמד אתכם להשתמש בקשתות וחוץ מזה אני חזק ובאי הזה נמצאות 4 מגילות, מגילת ההקרבה העצמית, מגילת חרבות האש, מגילת החץ האלוהי ומגילת קרני השטן. אני באתי לחפש את המגילה של החץ האלוהי, אתה נותן לי את שליטתך?"
המלך כעס ואמר לו לא והכריז מלחמה, בספינתו של אדמונד היתה כמעט עיר שלמה והם היו ממש חזקים וכך הקשתים כבשו חצי מהעיר של הלוחמים ואז אחרי 50 שנה הגיע שבט חדש, קראו לו שבט מלדון, שבט מלדון התמחו בכל דבר שאפשר להחזיק ביד והם היו חצי שדים, הם לעומת זאת ישר יצאו למלחמה נגד שלושת השבטים והם כבשו חצי מהעיר של שבט טוגלר, למלך השבט שלהם קראו מונק.
עד היום מחפשים את המגילות ואולי אתם תמצאו אותן.
מטרת המשחק:
לנצח בקרבות את כל האנשים וברמה גבוהה יותר להשיג את המגילות האבודות.
צרו לעצמכם דמות או שאני אצור לכם. (קישור לאתר שבו יוצרים את הדמות למטה)
איך משחקים?
איך עושים קרב? מזמינים מישהו לקרב והקרב מתחיל בתורות למשל אני ועוד מישהו:
ציטוט:
SusMan אמר:
התקפת אש המוות
(ירד ליריב 100 נקודות חיים)
מישהו אמר:
התקפת חרב הדם
(ירד ליריב 104 נקודות)
איך יודעים כמה נקודות ירדו ליריב?
אלה הסטטוסים:
לוחם:
עוצמה: (המספר, מתחיל עם 30 עוצמה)
הגנה: (המספר, מתחיל עם 10 הגנה)
מקסימום חיים: (המספר, מתחיל עם 60)
כאן יהיה כתוב הסקיל שבחרת ומה הדירוג שלו (הלוחם מתחיל עם 2 נקודות לסקיל, במקרה בסקיל החדש שהוא מקבל ברמה 10 הוא יתחיל אותו עם 20 נקודות)
קוסם:
עוצמת קסם: (המספר, מתחיל עם 25 עוצמת קסם)
הגנה: (המספר, מתחיל עם 5 הגנה)
מקסימום חיים: (המספר, מתחיל עם 55)
כאן יהיו כתובים שלושת הסקילים שהקוסם בחר בהתחלה(הקוסם מתחיל עם 7 נקודות לכל סקיל במקרה בסקיל שהוא ישיג ברמה 10 הוא יתחיל אותו עם 30 נקודות)
קשת:
עוצמה: (המספר, מתחיל עם 31 עוצמה)
הגנה: (המספר, מתחיל עם 7 הגנה)
מקסימום חיים: (המספר, מתחיל עם 57 חיים)
כאן יהיו כתובים 2 הסקילים שבחרתם בהתחלה (הקשת מתחיל עם 4 נקודות לכל סקיל, במקרה שהוא ישג את הסקיל החדש ברמה 10 הוא יתחיל איתו ב25 נקודות)
חצי שד:
עוצמה: (המספר, מתחיל עם 35 עוצמה)
הגנה: (המספר, מתחיל עם 3 הגנה)
מקסימום חיים: (המספר, מתחיל עם 53 חיים)
כאן יהיו כתובים 4 הסקילים שבחרתם בהתחלה (חצי השד מתחיל עם 6 נקודות לכל סקיל, במקרה שהוא ישיג את הסקיל החדש ברמה 10 הוא יתחיל איתו ב28 נקודות)
איך מעלים את הנקודות?
כל רמה מקבלים 5 נקודות ואומרים לי כמה הם רוצה להעלות לכל דבר, למשל הקוסם רצה להעלות 3 נקודות לעוצמת הקסם, נקודה לחיים ונקודה להגנה, אז יש לו 27 עוצמת קסם, מקסימום חיים 56 והגנה 6.
איך יודעים כמה הורדנו ליריב?
פשוט מאוד אם עושים התקפה רגילה אצל הלוחם או הקשת או חצי השד כי רק להם יש התקפה רגילה אז הם מורידים ליריב את כמות העוצמה שלו פחות ההגנה של היריב.
כלומר, אם ליריב יש 5 הגנה ולכם יש 40 עוצמה אז אפשר לחסר כך:
40-5=35 כך שאתם מורידים 35.
בסקילים זה כמעט אותו דבר רק כמות הנקודות של הסקיל זה מה שמוסיפים למתקפה למשל יש לי 20 נקודות התקפה ו7 נקודות לסקיל וליריב יש 10 הגנה אז אנחנו מורידים 17.
כלומר:
20+7-10=17
איך עולים רמה?
פשוט מאוד, מנצחים בקרב.
הסקילים שבוחרים בהתחלה:
לוחם בוחר סקיל אחד, קשת 2 סקילים ,קוסם 3 סקילים וחצי שד 4 סקילים.
(אין הבדלים בין הסקילים של ההתקפה זה רק יותר מגניב)
הסקילים שניתנים לבחירה:
לוחם:
חרב הדם-הלוחם קופץ לשמיים ומתקיף, סקיל התקפה.
התחמקות מהירה-הלוחם עושה סלטה ומתחמק מהמתקפה שהיריב עשה לפני. (סקיל לא ניתן להעלאת נקודות)
זימון העטלפים-הלוחם מרים את החרב לשמיים ומגיעם משום מקום כ40 עטלפים שמתקיפים את היריב.
קוסם:
כדור האש-הקוסם מוציא מהשרביט כדור אש ששורף את היריב.
כדור הצמחיה-הקוסם מוציא כדור ירוק מהשרביט שכשהוא פוגע ביריב הוא תוקע אותו בפנים וכך נותן לקוסם עוד תור (סקיל לא ניתן להעלאת נקודות, כתוב את המתקפה השנייה באותה הודעה)
כנפי המים- לאחר שהיריב מתקיף הקוסם משתמש במתקפה הזו וכך מתחמק אך הכנפיים לא עמידות אז הוא יורד מהר (סקיל לא ניתן העלאת נקודות)
פיצוץ האדמה-הקוסם מרים את שרביטו ושנייה אחר כך מוריד ומפנה לכיוון יריבו את השרביט, האדמה מתפוצצת במקום שבו היריב דורך.
חצים של מים, אש וקרח- הקוסם מוצא משרביטו חץ באקראי וזה יוצא או מים או אש או קרח.
זימון הנשר-הקוסם מרים את שרביטו ומשום מקום יוצא נשר ענק ומתקיף את היריב.
קשת:
חץ המוות: החץ עוצר את היריב מליתקוף תור אחד מותר לישתמש במיתקפה פעם אחת בקרב
חץ קרח/אש: מוצאי חץ קרח או אש
חץ הרוח: מוצאי חץ שמורכב מירוח
חץ החיים:מעלה לקשת 10 נקודות חיים
חוקי המשחק:
1. לא ניתן להשתמש באותה התקפה תור אחרי תור
2. קרב עושים רק כשאני מכריז שהקרב מתחיל וכששתי היריבים שם
3. חייבים למלא את טופס ההרשמה כראוי ולבחור אם הם יעשו או שאני אעשה
4. אם אני עושה אז אתם חייבים לומר אם צבע עורו יהיה כמו של צ'ארלי או כמו של תום ולומר גם איזה פרטי לבוש יהיו.
חוקים למקרה שאתם עושים את הדמות:
לוחם:
1. לא ליצור חרבות אש או קרח.
2. לא להוסיף חיה.
3. להוסיף חרבות.
4. לא ליצור כנפיים.
קשת:
1.להוסיף קשת.
2. לא לשים כובע כמו של אדמונד.
3. לא להוסיף כנפיים.
4. לא להוסיף חייה.
קוסם:
1. להוסיף שרביט.
2. לא להוסיף כנפי אש (מותר להוסיף כנפיים)
3. לא לשים קסדה.
4. לא להוסיף חייה.
חצי שד:
1. שיער אדום חובה.
2. אפשר להוסיף כל דבר שהוא לא שרביט או קשת.
3. לא להוסיף חייה.
3. לא להוסיך כנפיים.
נא לא להגיב עד שאני גומר!