היי ;)
כידוע לכם למשחק פוקימון זובי היו עד עכשיו שתיי גירסאות : זובי 2 וזובי X (שלוש גירסאות אם סופרים את זובי 1 אבל היי... מי סופר?)
במשחק זובי 2 התחילו עם הפוקימונים האגדתיים משלוש הדורות שהם : מיוטו סלבי וג'רצ'י
במשחק זובי X התחילו עם הפוקימונים דרטיני לרויטאר ובגון שהם גם לסבבה
לאחרונה התחלתי לעבוד על גירסה חדשה למשחק (לאור היתעוררות המשחקים הערוכים בפורום ובקשות למשחק וגם לאור מה שניקרא בעיברית "שיעמום החופש הגדול") בגירסה החדשה שיניתי כמה וכמה דברים שעליהם תגלו בקרוב , אבל גם החלטתי שהפעם לא יהיו יותר שניי גירסאות ניפרדות לפוקימונים התחלתיים ,זובי 2 וזוביX , אלא רק גירסה אחת ולכן נישארתי עם בעיה בסיסית ביותר : "מי יהיו הפוקימונים ההתחלתיים?" ,לבסוף החלטתי להתייעץ איתכם![]()
אז זאת השאלה:
-האם כדיי להתחיל עם פוקימון אגדי שהפלוסים של זה הם שאתה תייהיה חזק ומגניב וגם דיי יחודי אבל המינוסים של זה הם שזה קל מדיי והאמת גם לא כלכך הגיוני שתימצא בתיק של הפרופסור שלוש פוקימונים כאלה והוא יתן לך אחד מהם חח
- או אוליי אם דרטיני בגון ולרויטאר שהפלוסים של זה הם שיש לכל אחד מהם שלוש היתפתחויות שזה מעניין יותר , כידוע גם במשחק זובי X היו שלוש מקומות חדשים לתפיסת האגדתיים ג'ירצ'י מיוטו וסלבי בסוף המשחק שחבל לוותר עליהם וגם זה עושה את המשחק למאתגר יותר והמינוסים אני מניח הם שאת תיהייה פחות חזק ומגניב אוליי אבל אפשר להיתווכח על זה
אז מה אתם אומרים?
בינתיים אני בונה את המשחק כאשר דרטיני לרויטאר ובגון הם ההתחלתיים אבל אני פתוח להצעות
אז יאלה להגיבבבבבבב