אני ממשיך לרוץ אחרי הדמות ומנסה להשיג אותה כדי לתפוס אותהO:
אני ממשיך לרוץ אחרי הדמות ומנסה להשיג אותה כדי לתפוס אותהO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
מיכאל-
אתה רואה בסוף שהיא מתיישבת על האדמה
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
כאשר אני מתקרב אני שם יד על הכתף של הדמותOriginally posted by SnorlaxKun@Jul 28 2008, 06:48 PM
מיכאל-
אתה רואה בסוף שהיא מתיישבת על האדמה
מה תעשה?
"מי את?" אני שואל
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
מיכאל-
אתה נוגע בה ואתה מרגיש כמו התחשמלות קטנה
"לך"היא אומרת
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"תגידי לי מי את ומה רצית מהבית שלי?" אני אומר לה ועוזב אותה כדי לא להתחמש יותרOriginally posted by SnorlaxKun@Jul 28 2008, 06:57 PM
מיכאל-
אתה נוגע בה ואתה מרגיש כמו התחשמלות קטנה
"לך"היא אומרת
מה תעשה?
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
מיכאל-
"לך,אני לא רוצה לראות אותך יותר,לא התאבל עליי מספיק"היא אומרת בעצב ואתה רואה דמעה נוזלת לקרקע
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"איך אני יכול להתאבל על מישהי שאני לא מכיר?" אני שואלOriginally posted by SnorlaxKun@Jul 28 2008, 07:04 PM
מיכאל-
"לך,אני לא רוצה לראות אותך יותר,לא התאבל עליי מספיק"היא אומרת בעצב ואתה רואה דמעה נוזלת לקרקע
מה תעשה?
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
מיכאל-
היא קמה במבט כועס ורק צועקת:ה1.1.01!!!"ואז נעלמת
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"א...אחותי.זאת אחותי." אני אומר נופל על הברכיים ומתחיל לבכותOriginally posted by SnorlaxKun@Jul 28 2008, 07:09 PM
מיכאל-
היא קמה במבט כועס ורק צועקת:ה1.1.01!!!"ואז נעלמת
מה תעשה?
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
"לא!!!!!"אני צועק בתיסכול ומיתיישב.(אני עדיין בכדור או שהוא כבר היתפוגג?)Originally posted by SnorlaxKun@Jul 28 2008, 03:11 PM
רועי
"אתה בחיים לא מתצא את מה שתחפש"היא אומרת בקול קריר ומוכר
לאחר מכן אתה נכלא בתוך כדור אנרגיה בצבע סגלגל ואתה מובא לפנייה
מה תעשה?
מיכאל-
קרא הסבר!זאת חברה שלך שנרצחה ב1.1.01!!!
מה תעשה?
רועי-אתה בפנים
"כן"היא אומרת וחיוך מריר מתפשט על פניה
פתאום הלהבות נכבות והעץ שנשרף עד חציו משתקם
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אאהה אופס^^"Originally posted by SnorlaxKun@Jul 28 2008, 08:24 PM
מיכאל-
קרא הסבר!זאת חברה שלך שנרצחה ב1.1.01!!!
מה תעשה?
"התאריך הזה...נשמע לי מוכר." אני אומר "אבל כאשר אני מנסה להזכר הראש שלי כואב למשהו..."אני אומר לעצמי
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
"שיט!"אני צועק ומנסה לצאת בכוח מהכדור.Originally posted by SnorlaxKun@Jul 28 2008, 08:24 PM
רועי-אתה בפנים
"כן"היא אומרת וחיוך מריר מתפשט על פניה
פתאום הלהבות נכבות והעץ שנשרף עד חציו משתקם
מה תעשה?
מיכאל-
פתאום אתה נזכר,זה התאריך שיואי נרצחה בידי מתנקשים מהממכלה שהייתה אוייבת
מה תעשה?
רועי-
הכדור לא זז אפילו מילימטר
"לא תצליח לצאת,אתה השבוי שלי"היא אומרת ברשעות ולא רואים את העיינים שלה(כמו באנימות שיש צל שמסתיר את העיינים בדרך כלל אצל מרושעים)
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"למה...למה נתתי לזה לקרות." אני אומרOriginally posted by SnorlaxKun@Jul 28 2008, 11:39 PM
מיכאל-
פתאום אתה נזכר,זה התאריך שיואי נרצחה בידי מתנקשים מהממכלה שהייתה אוייבת
מה תעשה?
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)