1)ברק אובמה,הבלונדינית החכמה בעולם,סבא ונכדו יושבים במטוס.
אחרי כשעה הטייס מודיע שהמטוס עומד להתרסק,ויש רק 3 מצנחים.
ברק אובמה לוקח מצנח ואומר:"אני ברק אובמה!אני אחד מהאנשים החשובים לעולם!אני חייב להינצל!" לוקח מצנח וקופץ.
הבלונדינית אומרת:"אני הבלונדינית החכמה בעולם!אני חייבת להינצל!" לוקחת מצנח וקופצת.
הסבא והנכד לוקחים שני מצנחים וקופצים גם הם.
באמצע הדרך,הנכד שואל את הסבא:"סבא,איך זה שיש לך עוד מצנח?" והסבא עונה:"אתה באמת חושב שבלונדיניות חכמות?היא לקחה את שק השינה!"
2)שני אנשים יושבים במחלקת נוסעים.
איש אחד שואל את האחר:"מה אתה עושה למחייתך?" והאיש השני עונה לו:"מטיס את המטוס הזה.."
3)ביל גייטס,בין לאדן וגיל חובב נוסעים במטוס.
פתאום,הטייס מודיע שהמטוס עומד להתרסק ממשקל עודף,ולכן צריך להפחית את המשקל.
ביל גייטס זורק כסף,גיל חובב זורק אוכל ובין לאדן זורק טיל.
לאחר שהם נחתו בשלום,הם נסעו חזרה הביתה.
בדרך,הם ראו ילד שמח,הם שאלו אותו:"ילד,למה אתה שמח?" והילד עונה:"אני ילד שנמצא מתחת לקו העוני,ופתאום נפל כסף מהשמיים!"
לאחר מכן הם ראו ילד מאושר מאוד ושאלו אותו:"ילד,למה אתה מאושר ככה?" והילד עונה:"אני ילד מורעב,ועכשיו נפל אוכל מהשמיים!"
אחר כך הם ראו ילד מתפקע מצחוק והם שאלו אותו:"ילד,למה אתה צוחק?" והילד ענה:"אבא הפליץ והבית התפוצץ!"
4)שילגייה,סנטה קלאוס והבלונדינית החכמה בעולם יושבים במטוס.
פתאום,מהטוס מתרסק!
מי מהם ניצל?
ת:אף אחד!הם לא אמיתיים!
5)במטוס טסים יהודי, אמריקאי וכושי. פתאום הטייס מודיע שיש תקלה במטוס ויש רק שלושה מצנחים, אחד לטייס ועוד שניים לנוסעים. הארבעה חושבים איך לקבוע מי יקבל מצנח ולבסוף הטייס אומר שהוא ישאל כל אחד שאלה ומי שלא יענה נכון לא יקבל מצנח, הכושי מתלונן שכמובן ידפקו את השחורים והטייס ישאל את הכושי שאלה ממש קשה והטייס אומר שהוא ישאל את כולם את אותה שאלה. היהודי נכנס לתא הטייס והטייס שואל אותו כמה יהודים נרצחו בשואה, היהודי עונה 6 מיליון ומקבל מצנח. לאחר מכן האמריקאי נכנס לתא הטייס והטייס שואל אותו כמה יהודים נרצחו בשואה והאמריקאי עונה 6 מיליון ומקבל מצנח. אח"כ הכושי נכנס לתא הטייס והטייס שואל אותו כמה יהודים נרצחו בשואה והכושי אומר לו 6 מיליון, אז הטייס אומר לו "שמות ידידי, שמות.."(קרדיט ל-dcaovhiedn)
6)הטיס מודיע לנוסעים שיש תקלה במטוס ושהמטוס עומד להתרסק, כל הנוסעים נכנסים לפניקה ואישה אחת קמה, קורעת את חולצתה וצועקת "שמישהו יגרום לי להרגיש כמו אישה בפעם האחרונה" ואז גבר אחד קם, מוריד את חולצתו נותן לה ואומר "קחי תגהצי"(קרדיט ל-dcaovhiedn)
מקווה שנהנתם!