Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: משוב

1. מורחקים
    שם: ליאור
    טוב, בזמן שהייתי בבאן, נכנסתי בתור אורח לראות עד כמה מתדרדר הפורום.
    וכמה שהוא התדרדר -.-
    http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=30976
    רותם נותן פתאום אישורים להעתיק. ואל תבלף, זה מועתק מ-FXP. ואיזו הפתעה, במקרה את הזכות להעתיק הוא נותן למנהל.
    אחר כך העיפו את דודי מניהול, ושוב אל תבלפו. דודי השקיע והרבה. תפקיד של פקח זה לא לתת באן לכל משתמש שני ולהספים. אני לא מאמין בשיט לתירוץ לטובת אלכס שאומר "דודי לא עשה כלום וציפצף על ההנהלה". הורדתם אותו רק כי הוא היה נגדכם. די עם השקרים לטובת אלכס, רוב הפורום כבר יודע שאלכס לא מתאים לראשי.
    בנוסף, נעלתם כל משוב שהיה נגדכם (מפתיע!) של ארווין, של יוסי ושל דודי, אבל כשמשתמש כמו UnknowName בא ונותן לכם מחמאות במשוב אתם משאירים אותו פתוח לכולם.

עכשיו הנה ציטוט של אלכס-
    אתם רואים רק את הדברים שאתם רוצים לראות,אני עשית יותר ממה שנראה לכם..
    רציני, חוץ מלדרוס את מי שנגדך, מה עשית?

עכשיו למקרה שלי-
    היה את ריב הכשרות כאן, ואז אני שלחתי להיטמן הודעה פרטית שבה כתבתי לו להפסיק לרדת עלי, להשמיץ אותי ולעקם את מה שאני אומר. מאז שאחותי החליטה שהיא משנה את החוק, היטמן החליט לרדת עלי בלי הפסקה בין אם זה בפורום מנהלים, בפורום משוב, בסיפור שלו או בפרטי. זה הגיע לשיא כשהוא הגיב על ההודעה והנה ציטוט שלו-
    במקרה שלך, לא אתפלא אם אתה באמת תתגלה כאנטישמי.
    ותסלחו לי באמת שזו נקודה שלא לוחצים עליה אצלי. אז כן, פרקתי עליו כל מה שרציתי לפרוק עליו מאז שהוא התחיל בהשמצות. ומה קרה? קיבלתי באן ל-5 ימים.
    עזבו את המשתמש הכפול, שם הגיע לי הבאן.
    ובאמת שאין לי כוח לפרט עוד

ועכשיו שכל אלו שמלקקים להנהלה ושבקושי מבינים מה הולך בפורום שלא יגיבו פה.

2. מייסד האתר והפורום
    אני לא אגיב בקשר לעניין עם היטמן כי אין לי מושג באמת מה הלך שם.

שמע, אתה צריך להבין שזה הפורום שלי, ואם אני רוצה למשל לתת לך באן לצמיתות כי אני לא אוהב את הכינוי שלך אז מותר לי.. באותה מידה, מותר לי לאשר נושאים גם אם הם מועתקים... במקרה הזה, משתמש העתיק נושא מפורום FXP, למה אישרתי? כי רוב הקישורים לעונה 5 לקוחים מהאתר שלי views ושמו אותם בנושא ב-FXP , כך שזה שייך לאתר ויוס ולא ל-FXP. (רק שתהיה מודע שאותו אחד שפתח את הנושא הוא חבר צוות בויוס)

בקשר לציטוט המיותר שנתת על אלכס,
    מי אתה שתקבע שאלכס לא משקיע? אני נמצא מעליו בדרגה ואני מפקח על מה שהוא עושה והוא עוזר לי די והותר... ולפעמים כבר לא נעים לי לבקש ממנו לעשות דברים מרוב שהוא עושה יותר מדי. אז על דברים כאלה אין לך זכות משוב.

עוד דבר,
    על פתיחת משתמש כפול המשתמש שלך צריך לקבל באן לצמיתות. מה שבאמת קיבלת אבל בגלל דיון במנהלים החלטנו להוריד לך את הבאן במקום לצמיתות, לשבועיים בלבד. אז הדבר הראשון שאתה עושה שאתה חוזר זה לפתוח נושא נגד ההנהלה?
    תפסיקו לקרוא לנושאים האלה נושאי משוב, נושאי משוב זה נשאים שנועדו לעזור להנהלה ולא לצאת נגדה ולהשמיץ פה את ההנהלה אחד אחד. (אותי,אלכס,היטמן).

אם אתה לא רוצה שהמלקקים להנהלה לא יגיבו פה, לא היית צריך לפתוח את האשכול במשוב.
    כי לפי החוקים מותר לכל המשתמשים להגיב,
    אבל בשביל שלא יגיבו המלקקים למיניהם אני נועל את הנושא. אני חושב שקיבלת תשובה מספיק מספקת בקשר לחלק מהדברים מלבד להיטמן.

אם היטמן מעוניין, שישאיר פה הודעה שהנושא נעול.

3. היכל התהילה
    אתה לא חושב שאתה יורק לתוך הבאר שמשקה אותך? אנשים רבים בהנהלה עמלו ועבדו כדי לשחרר אותך וזה התגמול שלך?
    אתה קיללת אותי, אני לא הגבתי לקללות, ומישהו אחר נתן לך באן למרות שאמרתי שאין צורך בזה.
    אחר כך אתה הודעת לרותם שאתה מתנצל, למרות שמעולם לא התנצלת בפניי, ואני הראשון שאישר להחזיר אותך מהבאן.
    עכשיו אתה פותח משוב נגד כל אלה שניסו לעזור לך בסיפור מולי, וזה רק מוכיח את הפרצוף האמיתי שלך.
    תאמין לי שאם היו נותנים לי לטפל במקרה שלך, זה היה נגמר אחרת.

המעט שאתה יכול לעשות זה להכיר תודה לאלה שניסו לעזור לך, או שנוח לך תמיד להפיל הכל על אנשים אחרים? (רותם, אלכס, אחות שלך).

לסיום, בצבא (כמו שרותם יכול לספר לך) יש משפט - "אתה יכול לירוק על הצבא והוא ירטב. אבל כשהצבא יורק עלייך, אתה תטבע". קח את זה לשיקול.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •