טוב, בזמן שהייתי בבאן, נכנסתי בתור אורח לראות עד כמה מתדרדר הפורום.
וכמה שהוא התדרדר -.-
http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=30976
רותם נותן פתאום אישורים להעתיק. ואל תבלף, זה מועתק מ-FXP. ואיזו הפתעה, במקרה את הזכות להעתיק הוא נותן למנהל.
אחר כך העיפו את דודי מניהול, ושוב אל תבלפו. דודי השקיע והרבה. תפקיד של פקח זה לא לתת באן לכל משתמש שני ולהספים. אני לא מאמין בשיט לתירוץ לטובת אלכס שאומר "דודי לא עשה כלום וציפצף על ההנהלה". הורדתם אותו רק כי הוא היה נגדכם. די עם השקרים לטובת אלכס, רוב הפורום כבר יודע שאלכס לא מתאים לראשי.
בנוסף, נעלתם כל משוב שהיה נגדכם (מפתיע!) של ארווין, של יוסי ושל דודי, אבל כשמשתמש כמו UnknowName בא ונותן לכם מחמאות במשוב אתם משאירים אותו פתוח לכולם.
עכשיו הנה ציטוט של אלכס-
רציני, חוץ מלדרוס את מי שנגדך, מה עשית?אתם רואים רק את הדברים שאתם רוצים לראות,אני עשית יותר ממה שנראה לכם..
עכשיו למקרה שלי-
היה את ריב הכשרות כאן, ואז אני שלחתי להיטמן הודעה פרטית שבה כתבתי לו להפסיק לרדת עלי, להשמיץ אותי ולעקם את מה שאני אומר. מאז שאחותי החליטה שהיא משנה את החוק, היטמן החליט לרדת עלי בלי הפסקה בין אם זה בפורום מנהלים, בפורום משוב, בסיפור שלו או בפרטי. זה הגיע לשיא כשהוא הגיב על ההודעה והנה ציטוט שלו-
ותסלחו לי באמת שזו נקודה שלא לוחצים עליה אצלי. אז כן, פרקתי עליו כל מה שרציתי לפרוק עליו מאז שהוא התחיל בהשמצות. ומה קרה? קיבלתי באן ל-5 ימים.במקרה שלך, לא אתפלא אם אתה באמת תתגלה כאנטישמי.
עזבו את המשתמש הכפול, שם הגיע לי הבאן.
ובאמת שאין לי כוח לפרט עוד
ועכשיו שכל אלו שמלקקים להנהלה ושבקושי מבינים מה הולך בפורום שלא יגיבו פה.