טארט פירות
מתכון חגיגי באדיבות שירלי בר, שפית ומומחית לרואו-פוד בישראל. המתכון משתמש במתיקות הטבעית של הפירות, ללא סוכר וללא תחליפיםכשר, קל, פרווה
המחשה :
ספוילר
החומרים לתחתית:
לשכבות הפירות:
- 1 כוס (100 גר') שקדים טחונים
- 5-6 תמרים
- 1 כפית תמצית וניל טבעית
לקרם:
- 2 בננות, פרוסות
- 2 כוסות תותים, פרוסים (או כל פרי אחר בעונה)
אופן ההכנה:
- 1 בננה
- 1 כוס תותים
- 1 מנגו
- 1 קיווי
1. מעבדים את כל חומרי התחתית במעבד מזון עד לקבלת מרקם עיסתי.
2. משטחים את התערובת בתבנית ומסדרים מעל את הפירות הפרוסים בשכבות.
3. טוחנים במעבד מזון את הפירות לקרם עד למחית חלקה ויוצקים על שכבות הפרי. מעבירים למקפיא
קרדיט לאתר IFEEL