פרליני תמר במילוי מרציפן
התמר הוא מסמלי החג המסורתיים. הנה הצעה לשילובו בתפריט
המחשה :
ספוילר
<U>כשר, קל, מהיר, פרווה
כדי לדייק בהמסת השוקולד במתכון זה מומלץ לעבוד עם מדחום המיועד לבישול.
החומרים לכ-20 חטיפים:
20 תמרים 300 גר'מרציפן 400 גר' שוקולד מריר מאיכות מעולהאופן ההכנה:
מגלענים את התמרים וממלאים אותם במרציפן. ממיסים את השוקולד בסיר (אם יש מדחום, יש להגיע ל-55 מעלות). מצננים מעט (ל-29 מעלות) ומחממים מעט (ל-31 מעלות). טובלים את התמרים הממולאים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה. מניחים להם התקרר ומגישים.קרדיט לאתר IFEEL</U>