קרפצ'יו תפוחים בזביון דבש
אמרו לכם שקרפ'ציו עושים מבשר? אז אמרו. לפניכן מתכון מצולם להכנת קרפצ'יו תפוחים בזביון דבש של השף אבי ביטון. מכינים מהר ומגישים עוד יותר מהר
המחשה:
ספוילר
החומרים ל-2-4 מנות
להגשה:
- 4 חלמונים
- 1/2 כוס סוכר
- 3-4 כפות יין לבן
- 2 כפות דבש
- 1 תפוח מקולף וחלול
- 1 כף סוכר
עוד צריך:
- גרעיני רימון טריים
אופן ההכנה:
- ברנר
- טורפים בקערה על בן מארי את החלמונים הסוכר והיין. מורידים מהאש וטורפים פנימה גם את הדבש.
- פורסים דק את התפוח ומסדרים בצלחת ההגשה. זורים על פרוסות התפוחים את הסוכר ועוברים על הסוכר עם הברנר.
- מעל מוזגים את הזביון החמים וגם עליו עוברים עם הברנר. יוצרים כמה כתמים חומים ומגרים מפזרים גרעיני רימון ומגישים מיד.
קרדיט לIFEEL