Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. מורחקים
    תאריך הצטרפות: Oct 2010
    שם: זיו זה השם
    הודעות: 127
    #1
    המתכון:

    תבנית לא מתפרקת בקוטר 22 ס"מ, אפשר מפיירקס



    המרכיבים
    לבסיס ולפירורים

    1/2 כוס (100 גרם) סוכר

    2 כוסות (280 גרם) קמח תופח

    3 חלמונים

    200 גרם חמאה, רכה, חתוכה לקוביות

    לגבינה

    2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

    2/3 כוס (140 גרם) סוכר

    500 גרם גבינה לבנה 5% שומן



    ההכנה
    1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים את התבנית.

    2. הבסיס והפירורים: שמים בקערה (או בקערת מערבל עם וו לישה) את הסוכר, הקמח, החלמונים והחמאה ומעבדים (בידיים או במערבל) עד שמתקבל בצק אחיד ורך. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. אופים כ-30 דקות, עד שהבצק מתייצב מאוד ומזהיב מאוד. מוציאים ומצננים קצת.

    3. יוצרים פירורים: מגרדים במזלג את השכבה העליונה של הבסיס האפוי, כך שמתקבלים פירורים קטנים, אבל מקפידים שתישאר שכבת בסיס יציבה ואחידה מתחת. מגרדים עד שמתקבלת שני-שליש כוס עד כוס של פירורים. מניחים את הפירורים בצד (עד לזרייה על העוגה שומרים אותם בטמפרטורת החדר, לא במקרר).

    4. שכבת הגבינה: שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה עם הסוכר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד-מאוד. מוסיפים את הגבינה ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד. מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות (עד יום) לייצוב. שעה לפני שרוצים להגיש, מפזרים למעלה את הפירורים וממשיכים לשמור במקרר.

  2. Retired
    תאריך הצטרפות: Oct 2008
    שם: Ashar
    הודעות: 18,344
    #2
    תודה רבה זיו!
    פרישה

  3. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jul 2010
    הודעות: 1,670
    #3
    יש כבר מתכון כזה אבל בכל זאת תודה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •