עוגת קשיו עם רימונים
מתכון טעים וקל להכנה לעוגה מיוחדת לכל השנה
המחשה :
ספוילר
דרגת קושי: קל מאוד
זמן ההכנה: עשר דקות
עזרים: מעבד מזון
מצרכים לתחתית
מצרכים למילוי
- 1 כוס קשיו לא קלוי
- 2 כפות סירופ אגבה
- ¼ כוס שמן קוקוס
- 2 כפות תמצית וניל טבעית
- 2 כפיות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
- 3 כוסות קשיו לא קלוי
- 1 כוס שמן קוקוס
- ½ כוס מיץ לימון טרי
- 2 כפות תמצית וניל טבעית
- ¾ כוס סירופ אגבה
- 1 כוס מיץ רימונים
התחתית:
- טוחנים את אגוזי הקשיו במעבד מזון. מוסיפים את יתר המצרכים ושוב טוחנים, עד קבלת מרקם אחיד. מעבירים את העיסה לתבנית העוגה ומניחים
- במקרר למשך עשר עד 15 דקות. מקפיאים למשך שעה.
- מקשטים עם גרגירי רימון ומגישים את העוגה קפואה למחצה.
קרדיט לIFEEL