עד עתה נתתי לפורעים ולסוררים בפורום את הצל של הספק והם נהנו ממנו מאוד. אותם גולשים פתחו נושאים שיקריים כנגד ההנהלה, הסיטו גולשים ואפילו ניסו להכתיב פה מדיניות משלהם. כל זה טוב ונחמד עד לנקודה מסוימת. אבל יש דברים שלא עושים, ואני לא מוכן לשמוע שגולשים מרגישים מאוימים על ידי אחרים. פה עובר הגבול מבחינתי.
מי שטוב לו בפורום, מוזמן לאמץ את חוקי הפורום הידועים לכל ולהישאר פה. מי שלא טוב לו ומחפש להרוס, להסיט ולשקר, יגלה שבסופו של יום שכל דבר כזה בא לסיומו. כי באה לידיעתי העובדה שדודי "פתח חוזה על גולשים פה". כן, זה נשמע מטומטם כמו שאתם קוראים את זה. הוא מהלך בפורום, משקר, מסיט ומנסה להביא לסוג של משטר חדש. טוב, זה לא יקרה במשמרת שלי.
נתתי לו באן לחודש ובמידה ותרחישים כאלה יקרו שוב, לא אהסס שהגולשים המעורבים ישלמו את המחיר. יש צורך כעת להראות לכם שאנחנו יכולים לתת ואנחנו יכולים גם לקחת. זה דיל דו כיווני. מבינים? ואם אתם יודעים רק לקחת, אז מן הסתם שדברים כמו שקרים, הסטה ומשוב כוזב יצופו וזה דבר שאסור שיקרה. אז דודי נכון לעכשיו ישחק תפקיד בפורום ואני מקווה שתסתכלו עליו ותלמדו מה מותר ומה אסור לעשות בפורום.
בתודה,
היטמן - פקח.