[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[QUOTE=מאסטר אספיון;879292]DorXsceptile
*אתה אמרת קלפרי הפוקימון ההוא שמתפתח באבן ירח ואני אמרתי קטרפי.
אתה נכנס לתוך העיר ורידיאן ואתה רואה כנופיית מאמנים נלחמים מול מאמן בעל גלימה שחורה.
![/B][/QUOTE
צודק טעות שלו, נצחץ לי ל במקום ט.
------
לפני שאצא ליער וידיאן אלך לחבורת המאמנים ואראה מדוע הם נלחמים, ואם האיש בגלימה שהחורה זהו האיש ממקודם.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
DorXsceptile
אתה רואה שזה לא אותו אחד ואתה רואה שכנופיית המאמנים מתחילים להרביץ קשות למאמן בעל הגלימה השחורה והפוקימון שלו,אתה רואה את הלילה מתחיל לעלות אך הירח לא בצבעו הלבן הרגיל אלא בצבע שחור אפל.
OmerFake
אתה שומע את המאמן אומר לך:"בסדר",אתה רואה שהוא רץ לכיוון יער ורידיאן,אתה רואה משהו מוזר בעיניו הקטנות של רטטה,אתה רואה משהו שמח אך גם קצת עצוב אתה רואה את ג'ורג' יוצא מין המכון והוא אומר לך:"תגיד לוקאס לאן אתה הולך עכשיו?".
Monster
עומר אומר לך:"קדימה אחרי!",אתה ועומר רצים לכיוון פתח סודי במערה הסודית הזו ואתה רואה צל מתקרב אליך ואל עומר והוא אומר לך:"עומר זה אתה נכון,בוגד אחד!",עומר מהנהן והוא אומר:"באתי לנצח".
Barfon2
*הוא מג'וטו ויש לך פיצ'ו היות ופתחת את ע''מ 10.
הקול אומר לך:"אני צריכה עזרה הצילו אני מותקפת על ידי קרוקנו ורק פוקימון עשב יכול לעזור לי,עשב וחשמל,בבקשה עזור לי במהרה אחרת אני אבודה!".
פיקא'צו:
אתה רואה שיוצא מין הפוכדור עשן שחור כמו הלילה וממנו יוצא סטרלי שחור כמו הלילה האפל ביותר בעולם,אתה שומע קריאה כואבת שאומרת:"סטרלי סטר",אתה רואה את פיפלאפ שלך מתחילה לפחד ממנו.
קיבלת שאדו-סטרלי זכר שיודע אס אווירי ושאדו-חתך!
OmerFake
*אתה יודע שאתה לא חייב את פיוטר נכון?
ג'ורג' מרים את רטטה והוא אומר לך:"הוא שמח ומאוכזב,הוא שמח על זה שזכית בתג הראשון שלך אך הוא מאוכזב בזה שלא הוא זה שהביא לך את הניצחון",אתה רואה את רטטה מהנהן בראשו.
פיקא'צו:
אתה רואה את פיפלאפ חוזר לפוכדור ואתה ממשיך את דרכך בדרך מספר אחד ואתה רואה את שאדו נלחם בעזרת השאדו-פיקאצ'ו שלו נגד איזה פיקאצ'ו רגיל ופראי,אתה רואה שהשאדו פיקאצ'ו משתמש במכת ברק שחורה כמו הלילה.
פיקא'צו:
שאדו פונה אליך והוא אומר לך:"לא למה לי לתפוס פיקאצ'ו חשמל טהור שיש לי שאדו-פיקאצ'ו שכמעט אי אפשר לנצח,רוב פוקימוני השאדו חזקים על רוב הסוגים ובינתיים אין לי את השאדו האולטימטיבי,שאדו-לוגיה הוא יכול להפוך כול פוקימון לפוקימון שאדו!".
פיקא'צו:
אתה רואה שסטרלי משתמש באס אווירי והוא נעלם תוך שתי שניות והוא חוזר והוא פוגע פעם אחר פעם אחר פעם בפיקאצ'ו,אך אתה רואה שמתישהו סטרלי נופל לידך,אתה רואה שני ברקים קטנים מתחילים לעטוף את סטרלי,אתה מבין שהוא שותק.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)