Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 43 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    Barfon2
    *הפוקימון ציפור מתכת של ג'וטו ואני חשבתי לעשות ספרייטים אבל זה די מעצבן אותי שאני לא כותב את השם שלהם.
    אתה שומע קול קטן שאומר:"אנא ממך עזור לי,אני צריך עזרה מאמן כמוך ומפוקימון זריז כמו טריקו!".

אגיד לעבר הקול: "מיזה אני מכיר אותך טוב?, אני מוכן לעזור בכל דבר, קדימה טריקו תתכונן לעזור אבל בכל מקרה תתכונן למשהו מפתיע". והתכונן למשהו מפתיע.
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מתכוון סקארמורי? אם כן לפחות תכתוב נכון והוא מהואן לא ג'וטו

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]DorXsceptile[/COLO
    Monster
    פוקאבו קופץ לידיים שלך ושניכם נופלים,אתה רואה שהלבה עוד שנייה פוגעת בך ואתה רואה שאתה בתוך מערה מוזרה כולך מלאה לבה קרה,אתה רואה את עומר ניגש אליך והוא אומר לך:"לא חשבת שזה לבה חמה נכון?".

Barfon2
    [/FONT]
    אני אומר לעומר"כן חשבתי שזה לבה חמה.אז זסה המקום הסודי שרצית להראות לי.ואו המקום הזה מגניב.מקוםן מגניב בהר געש"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש סופר ספאמר
    DorXsceptile
    *אתה אמרת קלפרי הפוקימון ההוא שמתפתח באבן ירח ואני אמרתי קטרפי.
    אתה נכנס לתוך העיר ורידיאן ואתה רואה כנופיית מאמנים נלחמים מול מאמן בעל גלימה שחורה.

Nilasak
    אתה מרגיש כאילו מישהו עוקב אחריך ואתה רואה את פרופסור אוק מתקרב אליך והוא אומר לך:"שמעתי מה קרה ולא אני לא נותן עוד פוקימונים רק פוקימון התחלתי אחד זה ברור לך!".

Monster
    פוקאבו קופץ לידיים שלך ושניכם נופלים,אתה רואה שהלבה עוד שנייה פוגעת בך ואתה רואה שאתה בתוך מערה מוזרה כולך מלאה לבה קרה,אתה רואה את עומר ניגש אליך והוא אומר לך:"לא חשבת שזה לבה חמה נכון?".

Barfon2
    *הפוקימון ציפור מתכת של ג'וטו ואני חשבתי לעשות ספרייטים אבל זה די מעצבן אותי שאני לא כותב את השם שלהם.
    אתה שומע קול קטן שאומר:"אנא ממך עזור לי,אני צריך עזרה מאמן כמוך ומפוקימון זריז כמו טריקו!".

פיקא'צו:
    מאוחר מדי סילון החשמל השחור פוגע בפיפלאפ,שאדו אומר לך ולשאדו-פיקאצ'ו שלו:"ילד אי אפשר לנצח שאדו פוקימון בלי שאדו פוקימון,אני אתן לך פוקימון שאדו חלש שאתה תאמן ואז אנחנו ניפגש ביום מין הימים ברור,תפוס,שאדו-פיקאצ'ו חזור",אתה רואה פוכדור שחור מתגלגל אל עבריך ואתה רואה ששאדו נעלם.
    קיבלת משאדו שאדו פוקימון!
    אני צועק לו תודה וזורק את הפוכדור לאוויר כדי לראות מה יש בו

4. משתמש מנוסה
    [QUOTE=מאסטר אספיון;879292]DorXsceptile
    *אתה אמרת קלפרי הפוקימון ההוא שמתפתח באבן ירח ואני אמרתי קטרפי.
    אתה נכנס לתוך העיר ורידיאן ואתה רואה כנופיית מאמנים נלחמים מול מאמן בעל גלימה שחורה.
    ![/B][/QUOTE

צודק טעות שלו, נצחץ לי ל במקום ט.
    ------
    לפני שאצא ליער וידיאן אלך לחבורת המאמנים ואראה מדוע הם נלחמים, ואם האיש בגלימה שהחורה זהו האיש ממקודם.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake
    אתה רואה דמות בעלת מסכה אדומה כמו דם מתקרב אליך והוא אומר לך:"אם תיתן לי את הפוכדור של הרטטה הזוהר שלך אני אתן לך אלפיים פוקשקל,האם אתה מוכן לעסקה הזו,יש לך חצי דקה לענות על זה!".
    "לא ניראה לי,הוא לא למכירה" אגיד בכעס ואחזיר את טרטוויג ורטטה לפוקדור ואז לתיק ואומר לו:"אני לא מעוניים למכור את הפוקימונים שלי,עכשיו תעזוב אותי" ואלך לכיוון אחר
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    DorXsceptile
    אתה רואה שזה לא אותו אחד ואתה רואה שכנופיית המאמנים מתחילים להרביץ קשות למאמן בעל הגלימה השחורה והפוקימון שלו,אתה רואה את הלילה מתחיל לעלות אך הירח לא בצבעו הלבן הרגיל אלא בצבע שחור אפל.

OmerFake
    אתה שומע את המאמן אומר לך:"בסדר",אתה רואה שהוא רץ לכיוון יער ורידיאן,אתה רואה משהו מוזר בעיניו הקטנות של רטטה,אתה רואה משהו שמח אך גם קצת עצוב אתה רואה את ג'ורג' יוצא מין המכון והוא אומר לך:"תגיד לוקאס לאן אתה הולך עכשיו?".

Monster
    עומר אומר לך:"קדימה אחרי!",אתה ועומר רצים לכיוון פתח סודי במערה הסודית הזו ואתה רואה צל מתקרב אליך ואל עומר והוא אומר לך:"עומר זה אתה נכון,בוגד אחד!",עומר מהנהן והוא אומר:"באתי לנצח".

Barfon2
    *הוא מג'וטו ויש לך פיצ'ו היות ופתחת את ע''מ 10.
    הקול אומר לך:"אני צריכה עזרה הצילו אני מותקפת על ידי קרוקנו ורק פוקימון עשב יכול לעזור לי,עשב וחשמל,בבקשה עזור לי במהרה אחרת אני אבודה!".

פיקא'צו:
    אתה רואה שיוצא מין הפוכדור עשן שחור כמו הלילה וממנו יוצא סטרלי שחור כמו הלילה האפל ביותר בעולם,אתה שומע קריאה כואבת שאומרת:"סטרלי סטר",אתה רואה את פיפלאפ שלך מתחילה לפחד ממנו.
    קיבלת שאדו-סטרלי זכר שיודע אס אווירי ושאדו-חתך!

7. משתמש סופר ספאמר
    DorXsceptile
    אתה רואה שזה לא אותו אחד ואתה רואה שכנופיית המאמנים מתחילים להרביץ קשות למאמן בעל הגלימה השחורה והפוקימון שלו,אתה רואה את הלילה מתחיל לעלות אך הירח לא בצבעו הלבן הרגיל אלא בצבע שחור אפל.

OmerFake
    אתה שומע את המאמן אומר לך:"בסדר",אתה רואה שהוא רץ לכיוון יער ורידיאן,אתה רואה משהו מוזר בעיניו הקטנות של רטטה,אתה רואה משהו שמח אך גם קצת עצוב אתה רואה את ג'ורג' יוצא מין המכון והוא אומר לך:"תגיד לוקאס לאן אתה הולך עכשיו?".

Monster
    עומר אומר לך:"קדימה אחרי!",אתה ועומר רצים לכיוון פתח סודי במערה הסודית הזו ואתה רואה צל מתקרב אליך ואל עומר והוא אומר לך:"עומר זה אתה נכון,בוגד אחד!",עומר מהנהן והוא אומר:"באתי לנצח".

Barfon2
    *הוא מג'וטו ויש לך פיצ'ו היות ופתחת את ע''מ 10.
    הקול אומר לך:"אני צריכה עזרה הצילו אני מותקפת על ידי קרוקנו ורק פוקימון עשב יכול לעזור לי,עשב וחשמל,בבקשה עזור לי במהרה אחרת אני אבודה!".

פיקא'צו:
    אתה רואה שיוצא מין הפוכדור עשן שחור כמו הלילה וממנו יוצא סטרלי שחור כמו הלילה האפל ביותר בעולם,אתה שומע קריאה כואבת שאומרת:"סטרלי סטר",אתה רואה את פיפלאפ שלך מתחילה לפחד ממנו.
    קיבלת שאדו-סטרלי זכר שיודע אס אווירי ושאדו-חתך!

אני אומר לפיפלאפ ''שאין לו מי מי לפחד''
    ואחרי זה אני מחזיר את סטרלי לפוכדור שלו וממשיך בדרכי לדרך 1

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

OmerFake
    "אני חושב שאני ימשיך לעבר פיוטר,תגיד אתה יודע במקרה מה קרה לרטטה שלי?" אומר לו והושיט לו אותו כדי שאיבדוק
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש מנוסה
    OmerFake
    *אתה יודע שאתה לא חייב את פיוטר נכון?
    ג'ורג' מרים את רטטה והוא אומר לך:"הוא שמח ומאוכזב,הוא שמח על זה שזכית בתג הראשון שלך אך הוא מאוכזב בזה שלא הוא זה שהביא לך את הניצחון",אתה רואה את רטטה מהנהן בראשו.

פיקא'צו:
    אתה רואה את פיפלאפ חוזר לפוכדור ואתה ממשיך את דרכך בדרך מספר אחד ואתה רואה את שאדו נלחם בעזרת השאדו-פיקאצ'ו שלו נגד איזה פיקאצ'ו רגיל ופראי,אתה רואה שהשאדו פיקאצ'ו משתמש במכת ברק שחורה כמו הלילה.

10. משתמש סופר ספאמר
    OmerFake
    *אתה יודע שאתה לא חייב את פיוטר נכון?
    ג'ורג' מרים את רטטה והוא אומר לך:"הוא שמח ומאוכזב,הוא שמח על זה שזכית בתג הראשון שלך אך הוא מאוכזב בזה שלא הוא זה שהביא לך את הניצחון",אתה רואה את רטטה מהנהן בראשו.

פיקא'צו:
    אתה רואה את פיפלאפ חוזר לפוכדור ואתה ממשיך את דרכך בדרך מספר אחד ואתה רואה את שאדו נלחם בעזרת השאדו-פיקאצ'ו שלו נגד איזה פיקאצ'ו רגיל ופראי,אתה רואה שהשאדו פיקאצ'ו משתמש במכת ברק שחורה כמו הלילה.
    אני ניגש לשדו ואומר לו ''שוב תודה ואני שואל אותו עם הוא רוצה לתפוס את הפיקאצ'ו הזה''

11. משתמש מנוסה
    פיקא'צו:
    שאדו פונה אליך והוא אומר לך:"לא למה לי לתפוס פיקאצ'ו חשמל טהור שיש לי שאדו-פיקאצ'ו שכמעט אי אפשר לנצח,רוב פוקימוני השאדו חזקים על רוב הסוגים ובינתיים אין לי את השאדו האולטימטיבי,שאדו-לוגיה הוא יכול להפוך כול פוקימון לפוקימון שאדו!".

12. משתמש סופר ספאמר
    פיקא'צו:
    שאדו פונה אליך והוא אומר לך:"לא למה לי לתפוס פיקאצ'ו חשמל טהור שיש לי שאדו-פיקאצ'ו שכמעט אי אפשר לנצח,רוב פוקימוני השאדו חזקים על רוב הסוגים ובינתיים אין לי את השאדו האולטימטיבי,שאדו-לוגיה הוא יכול להפוך כול פוקימון לפוקימון שאדו!".
    אני אומר לו ''עם אתה לא רוצה לתפוס אותו אז אני רוצה''
    ואחר כך אני מוציא את סטרלי שאדו ואומר לו ''לתקוף את פיקאצ'ו באס אווירי

13. משתמש מנוסה
    פיקא'צו:
    אתה רואה שסטרלי משתמש באס אווירי והוא נעלם תוך שתי שניות והוא חוזר והוא פוגע פעם אחר פעם אחר פעם בפיקאצ'ו,אך אתה רואה שמתישהו סטרלי נופל לידך,אתה רואה שני ברקים קטנים מתחילים לעטוף את סטרלי,אתה מבין שהוא שותק.

14. משתמש סופר ספאמר
    פיקא'צו:
    אתה רואה שסטרלי משתמש באס אווירי והוא נעלם תוך שתי שניות והוא חוזר והוא פוגע פעם אחר פעם אחר פעם בפיקאצ'ו,אך אתה רואה שמתישהו סטרלי נופל לידך,אתה רואה שני ברקים קטנים מתחילים לעטוף את סטרלי,אתה מבין שהוא שותק.
    אני אומר לסטרלי ''לנסות לתקוף בשאדו-חתך''

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]DorXsceptile[/COLOR
    Monster

[B]Barfon2[/B/FONT]
    אני אומר לעומר"מי זה האיש שקורא לך בוגד?אםפ אתה נילחם מו האיש בזה טוב בהצלחה ושתנצח תאיש הזה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 10 מתוך 43 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •