אגיד לעצמי : "מה קורה פה? אני ראיתי את עומר במו עיניי איך זה יכול להיות?" אחשוב לעצמי, "כנראה עומר רצה לבדוק אותי מה אני עושה במקרים כאלה.."
"קדימה טריקו הייתה נפלא אתה ממש רצית לעזור כנראה רצו לבדוק אותנו מה אנחנו באמת שווים ביחד, אז קדימה בוא נמשיך לחפש עוד פוקימונים לאימונים ולתפיסה, אבל עכשיו שכחתי לספר לך תכיר חבר חדש, עכשיו צא!, פיצ'ו ותכיר את טריקו". אגיד לטריקו והוציא את פיצ'ו מהפוכדור שלו.
לאחר שיכירו אגיד להם: "קדימה חברים בואו נמשיך אז חזרו!" ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם והמשיך בחיפוש אחר פוקימונים לאימון ולתפיסה.
~~~~~
זה עוד כוכב?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Nilasak
אתה רואה את גרי אוק נמצא בחדר הפוכדורים בודק משהו במחשב שלו והוא אומר לך:"נו ילד,אתה לא יודע שמאז שבן ראש העיר יצא למסע שלנו יש פה מצלמות ואני מפקח אליהם,אז אני רואה הכול,כמו מי שמנסה לקחת פוכדורים".
Monster
*המתחרים בקולוסאום לא נחשבים למאמנים.
המתחרה שלך אומר:"שמי הוא ג'ונס,אלרב ג'ונס הגעתי לליגת אישו אך הפסדתי בסיבוב הראשון,צא מיג'ומרו,אני בוחר בך",אתה רואה לפניך מיג'ומרו זוהר וקטן מוכן לקרב.
Barfon2*
*אפשר לקבל אחד ביום...
אתה רואה את שני הפוקימונים קדים זה לזה קידה של חברות,אתה רואה את טריקו ואת פיצ'ו מפהקים והם נרדמים,אתה רואה את הירח המלא צופה בך מבעד להר הענק הזה שאתה נמצא בו,אתה רואה מערבולת קטנה מתחילה להיווצר במים,לאט לאט אתה רואה משהו יוצא משם.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם משתמש:zoro
שם במשחק:זורו
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:
פוקימונים התחלתי:מיג'ימרו
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות:אין
נערך לאחרונה על ידי tomer44, 10-21-2010 בשעה 03:32 PM
פורש, לא יכול 2 משחקים במקביל ובשני כבר יש לי 4 ]וקמונים,, התפנה מקום בג'טו, תהנו אחלה משחק באמת
" מיזה שם מזה שם, תגלה את עצמך אני מוכן, אתה רוצה קרב?" אגיד בבהלה גבוהה.
" צא טריקו בוא נגלה מזה שם שיוצא מן המערבולת הזאת תיהיה מוכן לכל דבר שיצא מהמיים לכיוונך תעמוד על עץ ושאתה רואה שמשהו מתחיל לצאת תשתמש בחבטה חזקה מאוד שתחסל את מה שיוצא" אגיד לטריקו בנחישות אך טיפה בהלה.
DorXsceptile
אתה רואה את הפתק של יין שכתוב בו עכשיו:"אנחנו...מצטערים...זה...אותך...פשוט...צריכים ...יין ....",ופתק של יאנג כתוב:"...באמת...על...שהבאנו...לפה..אנחנו...עזרה... ויאנג".
Nilasak
*וואי למה אתה לא מבין אי אפשר לקחת עוד פוקימון התחלתי,אם אתה רוצה לפרוש מין המ''ת פשוט תגיד ובהודעה פרטית,המ''ת שלי הוא לא מקום לספאם,אז יש לך שתי אפשריות לשלוח לי הודעה פרטית שאתה רוצה לפרוש או פשוט למצוא את צ'ימצ'אר שלך.
OmerFake
אתה רואה את שני האנשים מצביעים על האלקיד הפראי שניסית להתיידד איתו והם אומרים:"זה הוא זה האלקיד בעל מכת הוולט,הוא נדיר בדיוק כמו המטגרוס בעל חמשת הצבעים,הפוקימון הנדיר והחזק ביותר במחוז!".
Monster
אתה רואה את מיג'ומרו פשוט נעלם מין המקום ואתה רואה מתקפת קרן בועות שפוגעת ומשתקת את פוקאבו שלך לחלוטין,אתה רואה את מיג'ומרו חוזר לזירה באופן מוזר מאוד,אתה שומע את הקול של פוקאבו זועק לעזרה.
Barfon2*
אתה רואה אי ענק יוצא מין המים,אתה רואה עשרות ואלפי מאמנים נלחמים בעזרת פוקימונים נדירים מאוד ואגדיים וגם סמי-אגדיים[כמו פיונה ומאנפי]נלחמים זה בזה,אתה רואה תמונה של ההואו המוזהב של עומר על הקירות של האי.
פיקא'צו
אתה רואה את פיקאצ'ו ופיפלאפ עייפים מאוד,אתה רואה מאמן זקן שאומר לך:"אני רואה שיש לך פה פיפלאפ נאה במיוחד וגם פיקאצ'ו,הרשה לי להציג את עצמי ג'ורג' מנהיג מכון ורידיאן,מכון המים".
Zoro
תשנה את הספרייט שלך בגלל שהוא בשימוש ואז תהיה רשום.
אגיד בקול: " שיוווווווו!, זה ענק זה נראה מקום מעולה לאימונים ולתפיסת פוקימונים".
"טריקו אני מצטער על הזעקת השווא חשבתי שזה איזה פוקימון או משהו כזה אלב כל הכבוד על ההידרכות שלך לדבר המפתיע הזה עכשיו חזור עשית עבודה מעולה" אגיד לטריקו.
"קדימה אני הלך לשם והראה אם יש שם פוקימונים לתפיסה כי יש שם מאמנים עם פוקימונים מאוד נדירים אולי אתפוס לי אחד נדיר כזה" אגיד לעצמי והלך לכיוון האי הזה לתפוס פוקימונים ולהתאמן עם הפוקימונים שיש לי.
~~~~~
זה עוד כוכב XD?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)