[QUOTE=מאסטר אספיון;881600]DorXsceptile
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק של יין שכתוב בו עכשיו:"אנחנו...מצטערים...זה...אותך...פשוט...צריכים ...יין ....",ופתק של יאנג כתוב:"...באמת...על...שהבאנו...לפה..אנחנו...עזרה... ויאנג"]
[/R][/QUOT
"מה? מי אתם? איזה עזרה אתם צריכים? אתה מבטיח חעזור לכם בתנאי שתשחררו אותי!" אני צועק.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
DorXsceptile
הפתקים מתחילים לכתוב,הפתק השחור עם הכתב הלבן כותב:"אני יאנג מאסטר פוקימוני האופל,ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי",הפתק הלבן עם הכתב השחור כותב לך:"אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי".
OmerFake
אתה רואה אור חזק והאנשים נעלמו,רק אתה ואלקיד נשארים ביער,אתה רואה מנהרה קטנה מלאה בדיגלטים,אתה מבין שאתה והאלקיד נפלתם לתוך בור נסתר,אתה רואה פתק קטן שבו כתוב:"אני,החוקר ג'ון לידבר נפלתי בתוך מערת הדיגלטים בתאריך,העשרים לשלישי אלפיים ושלוש ועד היום העשרים ואחת לשלישי אלפיים ועשר לא מצאתי יציאה,זהו היום האחרון שלי,בהצלחה המאמן שקורא את הפתק הזה".
Barfon2*
*רק בגלל זה אני לא נותן לך.
אתה קופץ מין הצוק ואתה רואה שעוד שנייה אתה מגיע לשם אך אתה נהדף בגלל שדה כוח מוזר ואתה נופל לתוך הים,אתה מתעורר על אדמה מוכרת של האי סינבר.
פיקא'צו
ג'ורג' אומר לך:"או כן למה לא,בוא איתי למכון,אך לצערי פיקאצ'ו תהיה בחירה די מיותרת למכון מסוג מים,בוא למכון",אתה וג'ורג' מגיעים למכון ואתה רואה זירת מים נפרסת וג'ורג' זורק פוכדור והוא אומר:"צא וופר!".
לג'ורג' יש וופר,הקרב נגד ג'ורג' התחילו!
Zoro
תגיב להתחלה של המ''ת שממוקמת בע''מ אחד.
"אז כניראה שתצטרך להישאר איתי עוד קצת"אומר לאלקיד בחיוך גדול ואומר לטרטוויג ורטטה:"טרטוויג תחפור את הדרך לרטטה ורטטה תריח את הריח של כותב המכתב ותחפש את הריח,אני ילך אחריכם עם אלקיד" אומר להם והתחיל ללכת אחריהם יחד עם אחקיד לעדי ואומר לו:"אל תדאג,אני ישמור עלייך עד שנצא מהמערה,אחר כך תחליט מה תרצה לעשות,כרגע אין לך הרבה בררות"אחייך לכל הפוקימונים ואמשיך ללכת במערה בעודי מרים את הפתק
OmerFake
*אתה מבין שאם אתה חופר אתה הולך עוד יותר לאיבוד.
רטטה מריח את הפתק והוא רץ לכיוון המשך המערה,אתה שומע קולות של צעדים מעליך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את רטטה ליד שלד של בן אדם,אתה רואה עוד פתק שבו כתוב:"כאן מת החוקר ג'ון לידבר,1982-2010".
פיקא'צו
אתה רואה את השאדו סטרלי יוצא מין השאדו-פוכדור בעשן שחור כמו הלילה אתה רואה הילה מוזרה סביבו בצבע שחור כמו השאדו-פוכדור,אתה רואה אותו משתמש באס אווירי והוא תוקף את וופר במתקפה חזקה מאוד.
"וואו" אומר בתחושת עצב ואתן לגופה דקת דומייה ואז אומר לפוקימונים שלי:"אני מצטער שהייתם צריכים ליראות את זה,גם אתה אלקיד,אז מה אתה אומר אתה רוצה להיצטרף אליי לבנתיים?" אחייך אליו ואומר לרטטה:"תשתמש בעיני עשב על התקרה של המערה,וטרטוויג תשתמש בכדור אנרגיה,אלקיד,תשתמש במכת וולט אם אתה יכול" אחייך אליו ואנסה לפרוץ אץ קירות המערה
OmerFake
אתה רואה רוח קטנה אומרת לך:"שמע לי נא,אני אומנם מתתי אבל אני יכול לעזור לך לצאת מין המערה הזו בבטחה,בסדר אגב שמי הוא ג'ון לדיבר,החוקר שמת במערת הדיגלט לפני חצי שנה".
פיקא'צו
אתה רואה את וופר משתמש במכת ברק שפוגעת בדיוק בבטנו של השאדו-סטרלי שלך שנופל לתוך האגם של המכון,אתה רואה שהמים לאט,לאט הופכים להיות שחורים,אתה שומע את שאדו אומר לך:"זוהי היכולת המיוחדת של השאדוים,ברגע שהם במים המים הופכים להיות רעילים,אגב קח מתנה ממני,שלושה שאדו-פוכדור,ברגע שאתה לוכד איתו פוקימון הוא הופך להיות שאדו-פוקימון.
קיבלת שלושה שאדו-פוכדורים!
OmerFake
הרוח של ג'ון לידבר אומרת לך:"שאדם צריך לסיים משימה מאוד חשובה ארסיאוס נותן לו הזדמנות לחזור לחיים,בתור רוח בשביל לסיים אותה ולהגיע לעולם שלמעלה,רק שתדע שבמערה הזו נמצא הפוקימון הכי מסוכן בעולם,רפידש הקשת".
פיקא'צו
אתה רואה את וופר נופל לתוך האגם השחור ושאתה רואה שהוא יוצא אתה רואה אותו שחור כמו הלילה,שאדו מסביר לג'ורג' ולך:"עד שהקרב יגמר וופר יהפוך להיות פוקימון שאדו-מים ולכן מתקפות ברק כן יפגעו בו".
Zoro
אתה רואה את מיג'ומרו שלך מתעייפת מאוד מהר,אתה רואה אותה הולכת שלושה צעדים והיא מתמוטטת לך על הרצפה,אתה רואה את רטטה ואת שני הקטרפים ממשיכים להילחם זה בזה בחוזקה רבה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)