OmerFake
הרוח של החוקר ג'ון לדיבר אומרת לך:"יש פוקימונים מיוחדים כמו,הרפידש של הקשת,המטגרוס בעל חמשת הצבעים,פוקימוני השאדו וגם המילוטיק בעל חמשת הצבעים,אתה מבין הפוקימונים לא חייבים להיות כמו שהטבע יצר אותם".
פיקא'צו
שאדו מסביר לך:"יש כזה דבר שנקרא,הפרשת דם שזה אומר שפוקימון יהיה פוקימון שאדו לזמן קצר בגלל שהדם הטהור שלו נגע בדם אפל של שאדו,ושאדו-פוכדור גורם לזה שהדם של הפוקימון יהיה שחור לעד".
Zoro
*מיג'ומרו שלך בת,תראה בדף הרשומים ובפוקימונים ההתחלתיים שבע''מ אחד.
אתה רואה שהרטטה והקטרפי לא מאפשרים לך ללכת לעיר ורידיאן,אתה רואה מאמן מוזר שאומר לך:"שלום לך ילדון,אתה רוצה שאני אעזור לך?".
"כן אני מבין,ובכן מה אתה אומר על האלקיד הזה?" אומר לו בחיוך ואז אשאל את אלקיד בנחת:"אתה רוצה להיצטרף אליי ונשמור אחד על השני?כך נוכל לימצוא את שאר הפוקימונים המיוחדים מה אתה אומר" אחייך אל שאר הפוקימונים ואשאל אותם:"מה דעתכם?"
אלקיד שמח מאוד על ההחלטה שלך,אתה רואה משהו רץ לידך,אתה רואה פלאש בעל כמה צבעים שונים.
שם משתמש:אלמוגסי.
שם במשחק:בונדר.
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:שחור שער,כחול עיינים,ראש מרובע,ליבוש קליל:חולצה קצרה וג'ינס,נועל נעלי ריצה,מבט נחמד אך קשוח.
פוקימונים התחלתי:מדקיפ.
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישהפוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות:בהצלחה בניהול המשחק.
"וואו מעניין מה זה,אבל קודם כל אלקיד בא תצטרף אליי" אומר לו ואזרוק עליו את הפוקדור ואחייך אל הפוקימונים שלי.הסתכל על המקום שממנו הגיע הפלאש ואחפש דברים צבעוניים
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
DorXsceptile
אתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אנחנו ניתן לך פוקימון,פוקימון נדיר מאוד,שלא קיים בעולם שלך שמו הוא קריבולס,הוא פוקימון חזק מאוד אם מתאמנים איתו כמו שצריך,הוא לא יכול להתפתח אך הוא חזק מאוד,הוא מסוג נורמל וכנף,הנה קח",אתה רואה פוכדור מוזר מתגלגל לרגליך משום מקום.
OmerFake
אתה מתקרב אל המקום שממנו הגיע הפלאש ואתה רואה רפידאש גדול מאוד עם רעמה יפה מאוד,לא בצבע האדום הרגיל או הכחול הזוהר אלא בשלל צבעי הקשת,הרוח מסבירה לך:"זה ילד,רפידאש הקשת".
Zoro
הנער לא משיב לך את שמו אך הוא אומר לך:"אני אעזור לך,אבל את שמי אתה לא תקבל בסדר,צא סניזל קפוא,אני בוחר בך",אתה רואה סניזל יוצא מין הפוכדור של המאמן שלו אך אתה רואה שיש מסביבו להבות כחולות.
אלמוגסי
תגיב להתחלה של ע''מ אחד.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
אני צועק לפוקאבו"איפה אתה ?מה קרה לך עכשיו ברגעים אלו.תגיד לי" אני מנסה למצוא מאיפה הגיעה הצעקה של פוקאבו כדי לגלות את מקומוMonster
אתה רואה את מיג'ומרו פשוט נעלם מין המקום ואתה רואה מתקפת קרן בועות שפוגעת ומשתקת את פוקאבו שלך לחלוטין,אתה רואה את מיג'ומרו חוזר לזירה באופן מוזר מאוד,אתה שומע את הקול של פוקאבו זועק לעזרה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
DorXsceptile
אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שלום אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי הכרת אותי כבר,אותי ואת אחי יאנג,פוקימוני הלחימה שבעולמנו,העולם המיסטי,עולם שכול דבר בו אפשרי,למה אתה לא נותן לקריבולס שלך לצאת החוצה,תבין על פוקימוני על-חושי ואופל הכי פוגע בהם הלחימה".
OmerFake
הפוכדור מתגלגל במנהרת מערת הדיגלט ולוכד את האלקיד שהתיידדת איתו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את אלקיד מדבר עם רפידאש אך הוא לא נראה מפוחד מפניך,אתה רואה להבה מוזרה יוצאת מין פיו,אתה שומע קול שאומר לך:"לך בעקבות הלהבה שלי ותמצא את הטרטוויג שלך ואת היציאה מפה".
לכדת אלקיד,זכר,שיודע מכת וולט ואגרוף חשמל,איבדת פוכדור אחד.
Zoro
האיש אומר לך:"תכיר,זה הוא פרוזן,פוקימון דמוי סניזל מסוג קרח הוא יצור מעוות שלי אני יצרתי אותו,לקחתי את הסניזל העלוב שלי והפכתי אותו בעזרת המדע לפוקימון הקרח הכי חזק בעולם-פרוזן,מתקפת שדי קרח!",אתה רואה חמישה יצור קרח מעופפים מתחילים לרחף באזור.
Monster
אתה רואה את פוקאבו שנמצא על זירת הקרב מפוחד מאוד מכוחו האדיר של מיג'ומרו ושל המאמן שלו,אתה רואה אותו מנסה להתרומם והוא מצליח אתה רואה אותו משגר להבה קטנה מאוד שאתה מזהה בתור גחלת,אתה רואה את הגחלת כמעט פוגעת במיג'ומרו אך מפספסת.
פוקאבו למד גחלת!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)