OmerFake
האחות ג'וי אומרת לך:"מצטערת אני לא נלחמת במאמנים,אני רואה את מנהיגת המכון שלנו,ג'ולי בואי הנה בבקשה",אתה רואה נערה צעירה מהאחות ג'וי אך יותר מבוגרת ממך מתקרבת והיא אומרת לאחות ג'וי:"כן האחות ג'וי מה רצית?",האחות ג'וי אומרת:"תכירי את המתמודד החדש של התחרות לוקאס,הוא ילחם נגדך".
מנהיגת מכון פיוטר נקראת ג'ולי!
DorXsceptile
הילד אומר לך:"אני אענה,אחרי זה אני רוצה שתענה לי מה זה הפוקימון המוזר הזה שמרחף פה,בחיים שלי לא ראיתי פוקימון כזה,תשמע אני מצאתי זוג של פיג'יוטוים זוהרים הם נתנו לי את ביצת הפוקימון שלהם,יום אחד הוא בקע ויצא לי פיג'י זוהר".
OmerFake
*קוראים לך במשחק לוקאס ארט',זה השם שלך ולא עומר!
ג'ולי אומרת לך:"אני מצטערת לוקאס,אבל אני מחכה לקרב שלנו בעוד מספר שעות,זה הולך להיות הסיבוב הראשון אז זה יהיה קרב אחד על אחד,הסיבוב השני יהיה סיבוב קרבות הזוגות,הסיבוב השלישי והאחרון יהיה שלוש על שלוש".
סליחה התבלבלתי
"בסדר,עד אז אני יתאמן,קדימה בואו חברים,נפגש גולי" אומר לה והצא ממרכז הפוקימונים ואז אומר לפוקימונים שלי:"תקשיבו בואו נמצא שטח פתוח ונעשה קרב,אלקיד נגט רטטה בסדר?,אני רוצה לבחון אתכם ומכיוון שטרטוויג כבר נלחם בקרב המכון,אני יודע מה הרמה שלו,עכשיו בואו נראה אתכם בזמן קרב בסדר?" אשאל אותם ואז אחפש שדה פתוח ואומר להם:"אוקיי בואו נתחיל ככה,אלקיד מכת וולט,רטטה סופר ניב,קדימה חברים אתם יכולים לעשות את זה,בא ניראה מי יותר חזק" אחייך אליהם וא אגיד לטרטוויג:"מי שתה חושב שינצח?,אני לא יודע,זה תלוי איך הם יילחמו בא נסתכל עליהם ונראה" אחייך אליו ואצפה בקרב
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
DorXsceptile
הילד אומר לך:"יין ויאנג האגדיים,ההתגלמות האנושית של זרקום וראשיהם,עכשיו אני מבין איך הוא לא פוקימון מוכר,הוא פוקימון חדש שזרקום-יאנג וראשיהם-יין יצרו בשבילך!".
OmerFake*
*קיבלת כוכב על הודעה מושקעת.
אתה רואה ממזרח העיר שטח ענק,אתה רואה מספר מטאורים מסביבו,אתה שומע את קולה של ג'ולי שאומרת לך:"תגיד,רוצה שנעשה התערבות קטנה,אם אתה מנצח בקרב התחרות ההיא אתה זוכה בתג,אם לא אז תצטרך להילחם מולי במכון,הולך?".
*תודה אחי,איזה קרב תחרות?,
_______
"על איזה קרב תחרות את מדברת?" אשאל אותה ואז הסתכל על הקרב של רטטה ואלקיד ואמר לאלקיד:"עכשיו מכת וולט,ורטטה תשתמש במתקפת זנב" אחייך אל שניהם ואז אגיד לטרטוויג:"תגיד,המטאורים האלה לא נראים לך מוזרים?,כאילו פעם ראיתי אותם,זה ממש מוכר לי" אומר לו ואז אחייך אל גולי ואחכה לתשובה מימנה
DorXsceptile
הילד אומר לך:"הם היו באזור הכי מסוכן של יער ורידיאן,אני ואבי היינו שם בטיול,הם הותקפו על ידי חבורת מגנמייטים חזקים במיוחד,אבי השתמש בהיפופוטס שהשתמש במתקפת סופת חול אימתנית במיוחד".
OmerFake*
*התחרות שהאחות ג'וי רשמה אותך אליה התחרות של העיר פיוטר,לא תחרות סרט.
ג'ולי אומרת לך:"מגניב האלקיד שלך,אני מבינה שניצחת את ג'ורג' כבר איתו נכון,המטאורים האלה,יכול להיות תבין לפני מספר שנים מטאורים כאלו נפלו פה,ליד העיר קנלייב שבסינו מה שיצר את האי איירון ובעיר וילסטון,האגדה מספרת שדיאוקסיס חי באחד המטאורים האלה".
"ניצחתי את גורג עם הטרטוויג שלי,וואו אני מצפה לתחרות,אני בא רק שנייה" אומר לה ואחפש על כל מטאור משהו שיכול במקרה לסמן שדיאוקסיס בתוכו ו אז אומר לה:"וואו מעניין אם הוכל למצוא את המטאור של דיאוקסיס,טוב כדי שנלך לתחרות,תובילי אותי" אומר לה ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור בעודי עוקב אחרי עיקבותיה לעבר התחרות,וחושב לעצמי:'אם הייתי פוגש את דיאוקסיס,הייתי רוצה שיעזור לי למצוא את כל התעלומות,ולשמור את העולם מכל הדברים הרעים,טוב כדי שאעקוב אחריה' אפסיק לחשוב ואחזור להתרכז בצעדיה של גולי בעודי חושב מה יקרה אם אתפוס את המילוטיק הנדיר עם חמשת הצבעים המיוחדים
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)