Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 43 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 638
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    OmerFake
    האחות ג'וי,לוקחת לך את הפוקדע והיא אומרת:"לוקאס מהעיר פאלט,בעל אלקיד,רטטה זוהר וטרטוויג,האם המידע הזה נכון לאט עתה כי לפעמים אפילו מכשיר המידע החזק ביותר בעולם,המחשב של ג'פרי סטון טועה".

.
    "אלה הפרטים שלי" אומר לה בחיוך והראה לה את הפוקימונים שלה ואז אשאל:"יש לך במקרה פוקימון?,אולי נוכל לערוך קרב מה את אומרת?" אחייך אלייה ואל הפוקימונים שלי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake
    האחות ג'וי אומרת לך:"מצטערת אני לא נלחמת במאמנים,אני רואה את מנהיגת המכון שלנו,ג'ולי בואי הנה בבקשה",אתה רואה נערה צעירה מהאחות ג'וי אך יותר מבוגרת ממך מתקרבת והיא אומרת לאחות ג'וי:"כן האחות ג'וי מה רצית?",האחות ג'וי אומרת:"תכירי את המתמודד החדש של התחרות לוקאס,הוא ילחם נגדך".
    מנהיגת מכון פיוטר נקראת ג'ולי!

3. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake
    האחות ג'וי אומרת לך:"מצטערת אני לא נלחמת במאמנים,אני רואה את מנהיגת המכון שלנו,ג'ולי בואי הנה בבקשה",אתה רואה נערה צעירה מהאחות ג'וי אך יותר מבוגרת ממך מתקרבת והיא אומרת לאחות ג'וי:"כן האחות ג'וי מה רצית?",האחות ג'וי אומרת:"תכירי את המתמודד החדש של התחרות לוקאס,הוא ילחם נגדך".
    מנהיגת מכון פיוטר נקראת ג'ולי!
    "שלום" אגיד בגמגום ואז אגיד:"אה,סליחה שכחית להגיד,לי קוראים עומר,אלה הפוקימונים שלי,נעים להכיר" אומר בחיוך והראה לה את הפוקימונים שלי ואז אשאל אותה:"את רוצה לערוך קרב במקרה?" ואחייך אלייה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    *אתה מודע לזה שזה קריבו מכונף מהסדרה "יוגי הו GX" נכון?
    אתה רואה מאמן צעיר,יותר ממך אפילו,בגיל תשע או שמונה,משחק לו עם פיג'י זוהר שנראה חמוד מאוד,אתה רואה את קריבולס מתחיל לשוטט לו בעיר.
    FONT][/COLOR]
    ברורר
    ____
    אגש למאמן הצעיר ואגיד לו:"מאיפה הפיג'י הזוהר הזה? אתה מכיר פוקימונים זוהרים נוספים בסביבה?
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

5. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    הילד אומר לך:"אני אענה,אחרי זה אני רוצה שתענה לי מה זה הפוקימון המוזר הזה שמרחף פה,בחיים שלי לא ראיתי פוקימון כזה,תשמע אני מצאתי זוג של פיג'יוטוים זוהרים הם נתנו לי את ביצת הפוקימון שלהם,יום אחד הוא בקע ויצא לי פיג'י זוהר".

OmerFake
    *קוראים לך במשחק לוקאס ארט',זה השם שלך ולא עומר!
    ג'ולי אומרת לך:"אני מצטערת לוקאס,אבל אני מחכה לקרב שלנו בעוד מספר שעות,זה הולך להיות הסיבוב הראשון אז זה יהיה קרב אחד על אחד,הסיבוב השני יהיה סיבוב קרבות הזוגות,הסיבוב השלישי והאחרון יהיה שלוש על שלוש".

6. Water, Earth, Fire, Air.

OmerFake
    *קוראים לך במשחק לוקאס ארט',זה השם שלך ולא עומר!
    ג'ולי אומרת לך:"אני מצטערת לוקאס,אבל אני מחכה לקרב שלנו בעוד מספר שעות,זה הולך להיות הסיבוב הראשון אז זה יהיה קרב אחד על אחד,הסיבוב השני יהיה סיבוב קרבות הזוגות,הסיבוב השלישי והאחרון יהיה שלוש על שלוש".
    סליחה התבלבלתי
    "בסדר,עד אז אני יתאמן,קדימה בואו חברים,נפגש גולי" אומר לה והצא ממרכז הפוקימונים ואז אומר לפוקימונים שלי:"תקשיבו בואו נמצא שטח פתוח ונעשה קרב,אלקיד נגט רטטה בסדר?,אני רוצה לבחון אתכם ומכיוון שטרטוויג כבר נלחם בקרב המכון,אני יודע מה הרמה שלו,עכשיו בואו נראה אתכם בזמן קרב בסדר?" אשאל אותם ואז אחפש שדה פתוח ואומר להם:"אוקיי בואו נתחיל ככה,אלקיד מכת וולט,רטטה סופר ניב,קדימה חברים אתם יכולים לעשות את זה,בא ניראה מי יותר חזק" אחייך אליהם וא אגיד לטרטוויג:"מי שתה חושב שינצח?,אני לא יודע,זה תלוי איך הם יילחמו בא נסתכל עליהם ונראה" אחייך אליו ואצפה בקרב
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

7. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    הילד אומר לך:"אני אענה,אחרי זה אני רוצה שתענה לי מה זה הפוקימון המוזר הזה שמרחף פה,בחיים שלי לא ראיתי פוקימון כזה,תשמע אני מצאתי זוג של פיג'יוטוים זוהרים הם נתנו לי את ביצת הפוקימון שלהם,יום אחד הוא בקע ויצא לי פיג'י זוהר".
    ]
    אשאל את הילד:"ואיפה נמצאים הפיג'ים האלה? ובקשר לפוקימון הזה- יהייה לך קשה להאמין אבל הוא פוקימון מעולם אחר, אותו הביאו לי יין ויאנג, זה פוקימן חזק במיוחד, אבל אני לא מצפה ממך להאמין, כם אני לא ההיתי מאמין לסיפור כזה. "

8. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    הילד אומר לך:"יין ויאנג האגדיים,ההתגלמות האנושית של זרקום וראשיהם,עכשיו אני מבין איך הוא לא פוקימון מוכר,הוא פוקימון חדש שזרקום-יאנג וראשיהם-יין יצרו בשבילך!".

OmerFake*
    *קיבלת כוכב על הודעה מושקעת.
    אתה רואה ממזרח העיר שטח ענק,אתה רואה מספר מטאורים מסביבו,אתה שומע את קולה של ג'ולי שאומרת לך:"תגיד,רוצה שנעשה התערבות קטנה,אם אתה מנצח בקרב התחרות ההיא אתה זוכה בתג,אם לא אז תצטרך להילחם מולי במכון,הולך?".

9. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    הילד אומר לך:"יין ויאנג האגדיים,ההתגלמות האנושית של זרקום וראשיהם,עכשיו אני מבין איך הוא לא פוקימון מוכר,הוא פוקימון חדש שזרקום-יאנג וראשיהם-יין יצרו בשבילך!".

?".[/FONT][/COLOR]
    אומר לו:"והפיג'ים הזוהרים שהביאו לך את הביצה, איפה הם היו?"

10. Water, Earth, Fire, Air.

OmerFake*
    *קיבלת כוכב על הודעה מושקעת.
    אתה רואה ממזרח העיר שטח ענק,אתה רואה מספר מטאורים מסביבו,אתה שומע את קולה של ג'ולי שאומרת לך:"תגיד,רוצה שנעשה התערבות קטנה,אם אתה מנצח בקרב התחרות ההיא אתה זוכה בתג,אם לא אז תצטרך להילחם מולי במכון,הולך?".
    *תודה אחי,איזה קרב תחרות?,
    _______
    "על איזה קרב תחרות את מדברת?" אשאל אותה ואז הסתכל על הקרב של רטטה ואלקיד ואמר לאלקיד:"עכשיו מכת וולט,ורטטה תשתמש במתקפת זנב" אחייך אל שניהם ואז אגיד לטרטוויג:"תגיד,המטאורים האלה לא נראים לך מוזרים?,כאילו פעם ראיתי אותם,זה ממש מוכר לי" אומר לו ואז אחייך אל גולי ואחכה לתשובה מימנה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

11. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    הילד אומר לך:"הם היו באזור הכי מסוכן של יער ורידיאן,אני ואבי היינו שם בטיול,הם הותקפו על ידי חבורת מגנמייטים חזקים במיוחד,אבי השתמש בהיפופוטס שהשתמש במתקפת סופת חול אימתנית במיוחד".

OmerFake*
    *התחרות שהאחות ג'וי רשמה אותך אליה התחרות של העיר פיוטר,לא תחרות סרט.
    ג'ולי אומרת לך:"מגניב האלקיד שלך,אני מבינה שניצחת את ג'ורג' כבר איתו נכון,המטאורים האלה,יכול להיות תבין לפני מספר שנים מטאורים כאלו נפלו פה,ליד העיר קנלייב שבסינו מה שיצר את האי איירון ובעיר וילסטון,האגדה מספרת שדיאוקסיס חי באחד המטאורים האלה".

12. Water, Earth, Fire, Air.

OmerFake*
    *התחרות שהאחות ג'וי רשמה אותך אליה התחרות של העיר פיוטר,לא תחרות סרט.
    ג'ולי אומרת לך:"מגניב האלקיד שלך,אני מבינה שניצחת את ג'ורג' כבר איתו נכון,המטאורים האלה,יכול להיות תבין לפני מספר שנים מטאורים כאלו נפלו פה,ליד העיר קנלייב שבסינו מה שיצר את האי איירון ובעיר וילסטון,האגדה מספרת שדיאוקסיס חי באחד המטאורים האלה".
    "ניצחתי את גורג עם הטרטוויג שלי,וואו אני מצפה לתחרות,אני בא רק שנייה" אומר לה ואחפש על כל מטאור משהו שיכול במקרה לסמן שדיאוקסיס בתוכו ו אז אומר לה:"וואו מעניין אם הוכל למצוא את המטאור של דיאוקסיס,טוב כדי שנלך לתחרות,תובילי אותי" אומר לה ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור בעודי עוקב אחרי עיקבותיה לעבר התחרות,וחושב לעצמי:'אם הייתי פוגש את דיאוקסיס,הייתי רוצה שיעזור לי למצוא את כל התעלומות,ולשמור את העולם מכל הדברים הרעים,טוב כדי שאעקוב אחריה' אפסיק לחשוב ואחזור להתרכז בצעדיה של גולי בעודי חושב מה יקרה אם אתפוס את המילוטיק הנדיר עם חמשת הצבעים המיוחדים
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

13. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    הילד אומר לך:"הם היו באזור הכי מסוכן של יער ורידיאן,אני ואבי היינו שם בטיול,הם הותקפו על ידי חבורת מגנמייטים חזקים במיוחד,אבי השתמש בהיפופוטס שהשתמש במתקפת סופת חול אימתנית במיוחד".
    FONT][/COLOR]
    "הבנתי, אני אלך לשם עכשיו, יכול להיות שזה קשור לתעלומה של פוקימוני זוהרים שצוות D ייצרו, אני מקווה שקריבולוס שלי יעזור לי. תוכ לאזור לי ולהראות לי את הכיוון ליער וידיאן?"

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Monster
    עומר אומר לך:"נתת קרב טוב,יחסית למתחרה קולוסאום חדש נתת קרב די טוב,הוא פה כבר חצי שנה והוא היה בתיקו בכול קרב שלו,אני,אש,סינת'יה,סטיבן ועוד כמה בנינו בתוך הר הגעש את המקום הזה,מגרש הקרבות הענקי ביותר בקנטו!".
    אני אומר לעומר"ואי אני חזק.אתם בניתם את זה.כול הכבוד לכם.אזעכשיו לך ותילחם מול סינטיה.אני מקוה שתביס אותה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור אוק שמח ומרוצה מין המתנה שקיבלת ממנו,הפוקימון הראשון שלך,את\ה מסתכל לכיוון דרך מספר אחד ואתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שני קטרפי זוהרים כמוהו,אך בצבע שונה.
    wיכול להיות נחמד פוקימון חרק לשישיה וכדי לבדוק איך מדקיפ מתפקדת בקרב!'אני זורק את מדקיפ החוצה ואומר לה בנועם ובעדינות "שלום מדקיפ אני המאמן שלך שמי הוא בונדר נאים להכיר תגידי בא לך להתאמן כדי ששנו נדע איך את מתפקדת בקרב?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 16 מתוך 43 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •