DorXsceptile
*ויתרתי לך בגלל שזה חלק מין המשחק על הכוכב האדום של האותיות באנגלית.
הילד מצביע על שביל המוביל לתוך יער מוזר,אתה רואה שלט עץ ישן מאוד,כמו השלט של העיר ורידיאן,בו כתוב:"יער ורידיאן,היער שבו כמעט הכול מתחיל,היער הצהוב חבוי בתוכו,מוביל לעיר ורידיאן ולעיר פיוטר".
~Pika Chef~**
*קיבלת על השקעה עוד שלושה ואתה מקבל פאסדו-אגדי.
אתה שומע באחד המטאורים דופק מוזר מאוד,אתה שומע צרות אימה,אתה רואה פלאש אדיר ואתה רואה שאתה מרחף מעל עיר משונה בעלת מגדל גבוהה מאוד,אתה רואה מטאור מוזר נופל אליה,אתה רואה שממנה יוצא דיאוקסיס,אתה רואה את ריקואזה מתחיל להתקיף בלי שום היסוס את דיאוקסיס.
פיקא'צו
*יש לכתוב "אני רואה אם המתקפה של השאדו-סטרלי...".
אתה רואה שה שאדו-וופר מתחמק מין המתקפה של השאדו-סטרלי שלך והוא משתמש במתקפת משאבת שאדו-הידרו שגם היא מפספסת את השאדו-סטרלי שלך.
Zoro
*יש להגיד "אני מהעיירה פאלט",קנטו היא המחוז.
האחות ג'וי אומרת לך:"מעניין,לא הרבה באים אלינו מהעיירה פאלט לפעמים קוראים לה העיר פאלט,אתה יודע בגלל המעבדה של הפרופסור והמשורר המפורסם סמואל אוק,אך היא קטנה בגודלה ולכן היא עיירה".
אלמוגסי
*אני אוותר לך בגלל שאתה חדש אבל בלי אותיות באנגלית\סימני נו''ד-XD,:X וכאלה.
מדקיפ שלך לא מגיבה לפקודה שלך והיא הולכת לצד השני,לכיוון המעבדה של הפרופסור והיא נחה לה באחד השיחים,אתה רואה את הרטטה ואחד הקטרפים הזוהרים הולכים לדרכם אך קטרפי אחד נשאר לצחוק אליך.
Monster
אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה מאוד,אתה רואה את האדמה של הזירה מתחילה להזרים לבה,אתה רואה שתוך מספר שניות רוב המאמנים ששמה מתחילים לברוח אבל השאר כמו סטיבן-סטון האלוף לשעבר של הואן,אש קאצ'ם,עומר וסינת'יה וכמו עוד מאמנים מסוימים בעזרת הפוקימונים שלהם מנסים לעצור את הלבה.
אם אתם כותבים טעות מתקפה שהפוקימון לא יודע אני מתאים את המצב למה שאני רוצה,דוגמא ההודעה של Zoro.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"רגע,איך הגעתי לכאן?,טוב זה לא משנה,ריקואזה! אל תיתקוף את דיאוקסיס,הוא לא בא ליפגוע בכדור הארץ,אתה לא ידוע מה הוא רוצה לעשות תחזור לשמיים,אולי הוא רוצה לעזור" אומר לו בכעס ואז הסתכל על דיאוקסיס והיתפהל מהתחלפות הצורות שלו,מה שאף פעם לא ראיתי בכל ימי חיי,כי הוא הפוקימון היחיד שיכול לשנות זאת ואז אבדוק לצידי אם הפוקימונים שלי גם כן פה ואצעק:"טרטוויג,אתה פה?,רטטה,אתה פה?,אלקיד?!" אצעק בעצב ואז הסתכל על הקרב של דיאוקסיס וריקאוזה ואצעק להם כל הזמן להפסיק את הקרב,ואנסה להישמר מאסונות הקרב
DorXsceptile
אתה ממשיך בדרכך לתוך יער ורידיאן,אתה עובר את השלט שמציג שאתה נכנסת ליער ורידיאן ברגע זה,אתה רואה כשלושה ארידוסים מקיפים אודיש זוהר ומתקיפים אותו בזעקת חרק חזקה מאוד,אתה רואה את אודיש משתמש במתקפה מוזרה שלא ראית קודם ושלושת הארידוסים מובסים.
~Pika Chef~**
אתה רואה עוד אור חזק ואתה מבין שהכול היה רק חיזיון מפעם,אתה שומע קול שאומר לך:"כן,אני יודע,מכאיב לראות את זה,בוא נגיד ככה שאני כלוא בתוך מטאור ריקואזה הזה לא יכול לפגוע בי,אף אחד אף אחד,אפילו לא מאמן ליגה אולטימטיבי יכול לעזור לי".
פיקא'צו
אתה רואה את המים השחורים כמו לילה מתרוממים,אתה רואה מים טהורים נשארים,אתה רואה גם את השאדו-וופר מתחיל לאט לאט לאבד מכוח השאדו שלו,אתה שומע את שאדו אומר לך:"זה שאדו התפתחות,תבין איתי השאדו-סטרלי שנתתי לך היה על סף התפתחות והנה הוא הופך לשאדו סטרביה עוצמתי",אתה רואה אור שחור ובסופו אתה רואה כמו ששאדו אמר שאדו-סטרביה מתחיל לעופף בזירה.
השאדו-סטרלי שלך התפתח לשאדו-סטרביה!
Zoro
האחות ג'וי חושבת מספר שניות והיא אומרת לך:"כן,אם התחלת עם פוקימון עשב אתה יכול להמשיך דרומה לכיוון הים והמכון,אם בחרת בפוקימון אש תמשיך בחזרה לעיר ורמליון אם התחלת עם פוקימון מים כול האזורים טובים לך,האזור הזה שופע בפוקימוני אש חלשים וחזקים".
אלמוגסי
אתה מוציא מפה ואתה רואה שהאי סינבר והעיר ורידיאן הכי קרובים למיקום הנוכחי שלך,אך אתה רואה שבמפה של מחוז קנטו יש ים ענק שמפריד את פאלט מהאי סינבר,אך אתה רואה כיתוב שאומר לך:"כדאי לעבור מפאלט או פיושה לאי סינבר תשתמש בשירותי השיטה".
Monster
אתה רואה שהלבה ממשיכה לזרום בגלל הגחלת החזקה שלך,אתה רואה את עומר אומר:"גלסיאון,וויבל תשתמשו במתקפות סופת קרח כדי לעצור את הלבה שהורסת את מקדש הקרבות שבנינו!",אתה רואה גלסיאון ו-וויבל חזקים מאוד יוצאים מין הפוכדורים של עומר ואתה רואה את הלבה לאט,לאט נעצרת.
יש לעומר וויבל וגלסיאון!
אני אומר לעומר"אני מבין שיש סכנות שאנו ליד או בתוך הר געש עצום.ואו הגליסון והיבל שלך חזקים מאוד"Monster
אתה רואה שהלבה ממשיכה לזרום בגלל הגחלת החזקה שלך,אתה רואה את עומר אומר:"גלסיאון,וויבל תשתמשו במתקפות סופת קרח כדי לעצור את הלבה שהורסת את מקדש הקרבות שבנינו!",אתה רואה גלסיאון ו-וויבל חזקים מאוד יוצאים מין הפוכדורים של עומר ואתה רואה את הלבה לאט,לאט נעצרת.
יש לעומר וויבל וגלסיאון!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)