פורסם במקור על ידי
מאסטר אספיון
DorXsceptile
הפרופסור המסתורי שעוד לא חשף את שמו אומר לך:"יש לי פה משימה,אך אל תשאל אותי מהי היות זה מסווג,אני בשליחותו של פרופסור רואן,אני לא אדריך אותך לאזור המסוכן היות הפוקימונים שלך לא חזקים מספיק".
Nilasak
הפוכדור שלך מתגלגל במהירות רבה לכיוונו של זורא,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את צ'ימצ'אר שמח מאוד ואתה רואה את זורא משתנה אליך,אתה רואה משהו מוזר בעיניים שלו.
לכדת זורא,זכר,שיודע כדור אופל,השתנות וחיקוי,איבדת פוכדור אחד!
~Pika Chef~**
*הפוקימונים שלך איתך כול הזמן.
אתה רואה את הדמות רודפת אחריך והיא מחזיקה אקדח והיא אומרת לך:"אם אתה לא תצטרף לספקטרה פנטום,אתה אמרת ואני מצטט,אני אמות עם השאר",אתה רואה מאמן בעל שיער כחול נותן מכה בעורף של החייל של ספקטרה פנטום,הוא אומר לך:"אתה בסדר?".
פיקא'צו
שאדו אומר לך בזעם כה רב:"אמרתי לך עשרים אלף פעם,הריק המוחלט הוא כלום,אתה לא מרגיש כאב,רק צער וחרטה,שנאה וזעם,הריק המוחלט גורם לך לשנוא את כולם,אני הייתי שמה מאז,אני לא מאמין לאיש אני עוד אנקום באותו אחד שניצח אותי".
Zoro
אתה רואה דמות בעלת בגד מוזר מתקרבת אליך,אתה מזהה שזו נערה צעירה אך מבוגרת ממך והיא אומרת לך:"אני רואה שאתה חדש כאן בעיר שלי,נעים מאוד ג'סמין,לשעבר מנהיגת מכון העיר פיושה בהווה מאסטרית פוקימוני רעל,ואתה?".
נפגשת עם ג'סמין!
אלמוגסי
המאמן אומר לך בחוסר התעניינות:"בסדר,מה שתגיד,אני לא מגדל פוקימונים,לא מאמן פוקימונים,לא מתאם,לא פרופסור ולא פוקימונריינג'ר,אני מה שנקרא מאסטר פוקירנגר,תחרות של פוקימוני כנף ובכללי פוקימונים מכונפים".
Monster
אתה רואה שהפוקימון שראית הוא אותו אחד שגרם לך בכלל להגיע לשם,אתה מזהה שזה ארטיקונו יפה מאוד אך אם זאת גם חזק מאוד,אתה רואה מאמן בעל לבוש כחול מתקרב אל עבר ארטיקונו והוא אומר לו:"ארטיקונו מה שלומך ידיד וותיק?".
Barfon2
אתה מרגיש כאב רב מאוד ברגל,הדמות המסתורית נותנת לך גל אנרגיה מוזר ברגל שלך,אתה מרגיש את הכאב ברגל לאט נעלם,אתה רואה את הדמות נעלמת ואת טריקו עוזר לך לעמוד באיטיות רבה מאוד.