Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 43 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [quote=מאסטר אספיון;895755]
    zoro
    אתה רואה את גופו של גרווליט הופך ללהבה אחת גדולה ואתה שומע את ג'סמין אומרת לך:"זו היכולת המיוחדת של גרווליט,גוף אש,היכולת מקנה לפוקימון המשתמש בה גוף אש שמגביר את מתקפות האש ומגדיל את אחוזי השריפה אצל הפוקימון המותקף".
    [quote]
    "ואו מגניב!" אני אומר בהלתהבות "עכשיו גרווילט תישתמש בלהביור בכל הכוח על קרובט!" אני אומר לו בנחישות

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    אלמוגסי
    הדמות מביאה לך בקבוק סגול ולבן והיא אומרת לך בקול צלול:"זהו שיקוי תן את זה לקורומורי הוא ישמח וירצה להיות חלק מין השישייה שאתה מרכיב,תאמין לי שילוב של על-חושי וכנף זה שילוב חזק,במיוחד שהפוקימון הזה יכול ללמוד פיצוץ אש".
    "תודה אני אומר אבל אני מעדיף לא להשתמש בקסמים לשישה ככה תמיד נדע שהרגשות זה מכישוף!"אני אומר בכעס,לוקח קורמורי וחושב 'יקח אותו בכל מקרה,אני לא רצה שישתמשו עליו בקסמים,מעניין במה האישה זאת עובדת כשפת פוקימונים?לא יפה!'

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה

Barfon2
    אתה רואה את חבורת הטריקו אוכלים ברי כחול,הדמות מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא סירס,אני הוא בנו של ארסיאוס,אני כרגע בצורת האדם שלי,אני תקפתי אותך בגלל שחשבתי שאתה ספקטרה פנטום שרוצה לתפוס אותי,טריקו הוא יצירה שלי,אני יצרתי אותו ואת ההתפתחויות שלו".
    "ממ מעניין מאוד את הבן שלך ארסיוס נעים להכיר אותך אני בר ומצטער שכל הזמן חשבתי שאתה רשע אבל עכשיו שאני יודע מי אתה אני בטוח שאתה איש טוב" הגיד לסירס בשמחה.
    "באמת טריקו יצירה שלך?, כל הכבוד זה הפוקימון כמעט הכי חזק שיש, אוליי אתה יכול לעזור לי ללמד אותו מתקפות או אוליי לתת לי טיפים איך להלחם איתו כל דבר יעזור לי" אגיד לו בחיוך.
    "טריקו תראה זה מי שיצר אותך אולי הוא יוכל לעזור לנו להמשך המסע הוא יכול לעזור לי עם מתקפות שאתה תלמד או אפילו טיפים שנוכל להלחם הרבה יותר טוב" אגיד לטריקו בשמחה ובגאווה.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ~Pika Chef~**
    אתה שומע קול מתכתי שאומר:"סוף כול סוף",אתה רואה דמות מוזר מתקרבת אליך ומשגרת אליך כדור מוזר שמתקרב אליך,אתה רואה את אלקיד קופץ במהירות רבה והוא משתמש באגרוף רעם שהודף את המתקפה של הפוקימון המוזר.
    "מי זה?,אני מזהיר אותך" אומר בכעס ואז אומר לאלקיד:"עכשיו מכת וולט,ורטטה תחפה עליו עם סופר ניב!" אחייך אל שניהם ואז אומר לטרטוויג:"כדור אנרגיה!" ואנסה לזהות את האיש או הפוקימון
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    DorXsceptile
    אתה שומע קול קטן שאומר לך:"כאן ביער ורידיאן,חבורות פוקימונים נלחמות זו בזו בשביל לשלוט על היער,קבוצת הפיקאצ'ו והראיצ'ו שלוטת בצפון היער והלוקסיו והלקסריי שלוטים בדרום,זוהי המלחמה האחרונה שתקבעה את עתיד היער,אני הוא שומר היערות הקדום".

~Pika Chef~**
    אתה מזהה את הדמות מוציאה עוד שתי זרועות בנוסף לשתי הזרועות שיש לה עכשיו,ואתה רואה את דיאוקסיס במצב התקיפה שלו תופס את כדור האנרגיה,את רטטה ואת כדור החשמל של אלקיד,והוא אומר לך:"חבל ילד רציתי את העזרה שלך,אבל עכשיו רטטה הולך!".

פיקא'צו
    שאדו קד קידה ליצור המוזר והוא אומר לחלל:"אני שאדו,מאסטר קרבות השאדו בארצי,סיוסטיאן,מצדיע לך בנאמנות לאומנות השאדו הכבירה שיצרת,הפוקימון הראשון שהוא מסוג שאדו,אני מצדיע לך שאדו-לוגיה האגדי!".

Zoro
    אתה רואה את שריון האש של גרווליט הופך להיות כדור אש כביר שמשוגר מפיו של גרווליט החזק שלך לעברו של קרובט שמצליח להדוף את מתקפת האש החזקה של גרווליט אל עבר השמיים,אתה רואה בינתיים את אקנס ואת מיג'ומרו כנראה מובסים.
    אקנס ומיג'ומרו לא יכולים להילחם 1-1!

אלמוגסי
    הדמות אומרת לך:"זה לא כישוף,אתה לא יודע את המידע על קורומורי נכון,הוא הפוקימון האוהב,שהוא פוגש מאמן שעוזר לו והוא מחבב אותו הוא עוקב אחריו כול הזמן,קורומורי הם הפוקימונים הכי נדירים שתמצא פראיים היות ורובם אצל מאמנים".

Monster
    מתקפת הגחלת החזקה של צ'אובו מתחברת עם מתקפת שברי הקרח של הסניזל של המאמן המסתורי,אתה מבחין שיש עוד דמות בחדר,אתה שומע את המאמן המסתורי אומר:"סניזל,מהלך נינג'ה,סוג אופל וקרח!",אתה רואה את סניזל מתעטף בקרח ואז נעלם באור שחור.

Barfon2
    אתה רואה את סירס מסתובב והוא נעלם במהירות ואתה שומע צעדים ואתה רואה את חבורת הטריקו בורחת,אתה רואה גבר לבוש שחורים והוא אומר לך:"ילד אני ג'ק סמית הידוע בתור 'החיפושית האדומה' זקוק לעזרה,ראית נער מוזר בעל כוחות על טבעיים,כמו של פוקימון,ולא סתם פוקימון,פוקימון אגדי?".

6. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה שומע קול קטן שאומר לך:"כאן ביער ורידיאן,חבורות פוקימונים נלחמות זו בזו בשביל לשלוט על היער,קבוצת הפיקאצ'ו והראיצ'ו שלוטת בצפון היער והלוקסיו והלקסריי שלוטים בדרום,זוהי המלחמה האחרונה שתקבעה את עתיד היער,אני הוא שומר היערות הקדום".
    []
    אומר לאדם:"שמור היערות הקדום?מה זאת אומרת? לא נראה לך שיש לעזור את הריב הזה?"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

7. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    שומר היערות הקדום אומר לך:"זה הטבע של פוקימוני הבר שחיים פה,ביער אילקס שבג'וטו,ביער פטלבורג שבהואן,ביער אטרנה שבסינו וגם יער יגרומה שבאישו,המנטריק והראיצ'ו האלה אויבים מאז ומתמיד מאז שהוא היה פיקאצ'ו והוא היה אלקטריק,האגדה מספרת שיש אבן מיוחדת שמגבירה כוחות חשמליים,כול אחד מהם מנסה להגיע אליה".

8. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    שומר היערות הקדום אומר לך:"זה הטבע של פוקימוני הבר שחיים פה,ביער אילקס שבג'וטו,ביער פטלבורג שבהואן,ביער אטרנה שבסינו וגם יער יגרומה שבאישו,המנטריק והראיצ'ו האלה אויבים מאז ומתמיד מאז שהוא היה פיקאצ'ו והוא היה אלקטריק,האגדה מספרת שיש אבן מיוחדת שמגבירה כוחות חשמליים,כול אחד מהם מנסה להגיע אליה".
    "הבנתי, תודה לך. מה זאת אומרת "שומר יערות"? מי נתן לך את התפקיד ומה אתה עושה בו?" אומר לשומר העירות.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

9. משתמש מנוסה
    Nilasak
    הדמות המוזרה אומרת לך:"אני מה שנקרא מאבחן פוקימונים ומאמנים,אני יודע לזהות כול סוג של פוקימונים,איזה סוג הם,אם הם זכרים או נקבות,מה המתקפות שלהם,זוהרים או לא,אני יודע אם המאמנים מוכנים לפוקימונים חזקים מאוד,נגיד אם אתה מאמן מתחיל לא הייתי נותן לך טריינטר
    "אבל...אבל.. ייבב לו,איך אתה מוציא את האש מהיד?,מי אתה?,למה אתה עושה את זה?,מאיפה אתה?"
    "זורזא תהיה מוכן לכדור צל-" "וצ'ימצ'אר תחפש תגבור."בזמן שאני מוציא את כלי התקשורת שלי מהכיס.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    מתקפת הגחלת החזקה של צ'אובו מתחברת עם מתקפת שברי הקרח של הסניזל של המאמן המסתורי,אתה מבחין שיש עוד דמות בחדר,אתה שומע את המאמן המסתורי אומר:"סניזל,מהלך נינג'ה,סוג אופל וקרח!",אתה רואה את סניזל מתעטף בקרח ואז נעלם באור שחור.
    אני נדהם ממה שקרה הרגע ואז מנסה לחפש את סניזל ואומר לצ'ובו" תהיה זהיר סניזל יצוץ מכול מקום.ברגע שתירא אותו גחלת עליו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Zoro
    אתה רואה את שריון האש של גרווליט הופך להיות כדור אש כביר שמשוגר מפיו של גרווליט החזק שלך לעברו של קרובט שמצליח להדוף את מתקפת האש החזקה של גרווליט אל עבר השמיים,אתה רואה בינתיים את אקנס ואת מיג'ומרו כנראה מובסים.
    אקנס ומיג'ומרו לא יכולים להילחם 1-1!
    "מיג'מרו תחזרי" אני אומר בהתבאסות "גרווליט עכשיו הכל תלוי בך!" אני אומר לגרווליט ברצינות "עכשיו תישתמש בלהביור על קרובט" אני מצווה עליו

12. משתמש על פעיל
    אלמוגסי
    הדמות אומרת לך:"זה לא כישוף,אתה לא יודע את המידע על קורומורי נכון,הוא הפוקימון האוהב,שהוא פוגש מאמן שעוזר לו והוא מחבב אותו הוא עוקב אחריו כול הזמן,קורומורי הם הפוקימונים הכי נדירים שתמצא פראיים היות ורובם אצל מאמנים".
    "תודה על העזרה,אנסה לאמן אותו רק חבל שבעתיד יהיה לי כפל סוגים."אני עונה,מסתובב ולוקח את השיקוי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    שומר היערות אומר לך :"שומר היערות הוא תפקיד שחברי מועצת המאמנים בוחרת,על השומר להיות מומחה ברים,לדעת את שפת הפוקימונים,להתמצא בכול אזור יער,לדעת את תורת המרפאים,לדעת את כול אגדות היער".

Nilasak
    הדמות נעלמת כלא הייתה ואתה רואה את זורא ואת צ'ימצ'אר משחקים להם בתופסת,אתה מבחין בפתק קטן על הרצפה,בפתק כתוב:"ניר,כול מה שאתה רוצה לדעת,אם תעז תבוא לרמת אינדיגו,בשביל להגיע לשם אתה לא חייב תגים אבל בשביל להילחם שם אתה צריך".

Zoro
    אתה רואה את קרובט נעלם בעשן סגול-ורוד מוזר,אתה רואה את זירת הקרב הופכת להיות שדה עשן סגול-ורוד,אתה לא רואה יותר לא את קרובט ולא את גרווליט,אתה רואה דמות זריזה עפה ואתה שומע זעקת כאב בקולו של גרווליט.

אלמוגסי
    המאמן המסתורי אומר לך:"תראה בטרפריי הוא יותר סוג חרק טהור שיודע לעוף,הוא לא מה שנקרא פוקימון כנף הוא כמו גרידוס שלא יודע לנצל את סוגיו כמו שצריך,ככה שיש לך,מעופף וכנף,מים ואדמה,וחרק,שלישייה מוצלחת".

Monster
    אתה רואה את סניזל יוצא מין הקרח בדיוק מתחת לצ'אובו שלך,אתה רואה את צ'אובו משתמש במתקפה פיזית חזקה שאתה מזהה בתור אגרוף פלדה שמעיף את סניזל ליד המאמן שלו,אתה רואה את הדמות החדשה מתקרבת אל עברו של ארטיקונו.
    צ'אובו למד אגרוף פלדה!

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה רואה את סניזל יוצא מין הקרח בדיוק מתחת לצ'אובו שלך,אתה רואה את צ'אובו משתמש במתקפה פיזית חזקה שאתה מזהה בתור אגרוף פלדה שמעיף את סניזל ליד המאמן שלו,אתה רואה את הדמות החדשה מתקרבת אל עברו של ארטיקונו.
    צ'אובו למד אגרוף פלדה!
    אני אומר לצ'ובו"גדול למדת מתקפה חדשה וחזקה.עכשיו שלמדת אגרוף פלדה.רוץ אל סניזל וגמור אותו באגרוף פלדה לפנים"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש על פעיל
    אלמוגסי
    המאמן המסתורי אומר לך:"תראה בטרפריי הוא יותר סוג חרק טהור שיודע לעוף,הוא לא מה שנקרא פוקימון כנף הוא כמו גרידוס שלא יודע לנצל את סוגיו כמו שצריך,ככה שיש לך,מעופף וכנף,מים ואדמה,וחרק,שלישייה מוצלחת".
    "תודה לך על העזרה!"אני אומר והולך שבשתי ידי נמצאים קטרפי וקורומורי וחושב 'האיש המיסתורי כנראה באמת רצה לעזור לי,מעניין מי או היה כנראה זה חלק התעלומה הלא פתורה'.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 25 מתוך 43 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •