Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 43 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    Zoro
    אתה רואה את קרובט נעלם בעשן סגול-ורוד מוזר,אתה רואה את זירת הקרב הופכת להיות שדה עשן סגול-ורוד,אתה לא רואה יותר לא את קרובט ולא את גרווליט,אתה רואה דמות זריזה עפה ואתה שומע זעקת כאב בקולו של גרווליט.
    "זה לא טוב.." אני אומר לעצמי בדאגה "גרווילט תישתמש בלהביור לכל הכיוונים כדי לפזר את העשן, ולאחר מכן תישתמש בגחלת בכל הכוח על קרובט!" אני צועק לעבר גרווליט בתקווה שהוא יצליח לבצע את המהלך

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Zoro
    אתה רואה מגדל אש יוצא מין מרכז העשן ואתה רואה שזו הייתה טעות כי אתה רואה את צילו של קרובט מתקרב אל עברו של גרווליט,אתה רואה את גרווליט עף לעברך והוא מובס,ג'סמין מחזירה את קרובט שלה לפוכדור.
    גרווליט הפסיד,2-1 לג'סמין,הפסדת לג'סמין.

אלמוגסי
    אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר ורידיאן מערכת את תחרות הפוקירנגר הראשונה של קנטו,ההרשמה פתוחה לכול המבקש,פרס ראשון פוקימון מתכת נדיר וזוהר,פרס שני אוכל לפוקימונים",אתה רואה את קורומורי מתרומם והוא מתקרב אליך בחיבה,אתה מבין שהוא באמת רוצה להיות הפוקימון שלך.

Monster
    סניזל מצליח לחמוק מין מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו שלך,אתה רואה את הדמות המסתורית מגיעה לראש המגדל שארטיקונו נמצא על ראשו של המגדל,אתה רואה את המאמן קופץ המהירות רבה מאוד והוא תופס את הדמות המוזרה בחולצתו.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [
    Monster
    סניזל מצליח לחמוק מין מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו שלך,אתה רואה את הדמות המסתורית מגיעה לראש המגדל שארטיקונו נמצא על ראשו של המגדל,אתה רואה את המאמן קופץ המהירות רבה מאוד והוא תופס את הדמות המוזרה בחולצתו.
    אני אומר לצ'ובו"שבור את המגדל בעזרת אגרוף הפלדה שלך.הגיע שאנו נעזור פה למישהו.צא שבור"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    Zoro
    אתה רואה מגדל אש יוצא מין מרכז העשן ואתה רואה שזו הייתה טעות כי אתה רואה את צילו של קרובט מתקרב אל עברו של גרווליט,אתה רואה את גרווליט עף לעברך והוא מובס,ג'סמין מחזירה את קרובט שלה לפוכדור.
    גרווליט הפסיד,2-1 לג'סמין,הפסדת לג'סמין.
    "גרווליט תחזר, אתה הייתה מעולה!" אני אומר לו בהתבאסות כי אני יודע שביגללי הפסדנו "זה היה קרב מעולה, אני מקווה שניפגש עוד פעם" אני אומר לג'סמין

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוגסי
    אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר ורידיאן מערכת את תחרות הפוקירנגר הראשונה של קנטו,ההרשמה פתוחה לכול המבקש,פרס ראשון פוקימון מתכת נדיר וזוהר,פרס שני אוכל לפוקימונים",אתה רואה את קורומורי מתרומם והוא מתקרב אליך בחיבה,אתה מבין שהוא באמת רוצה להיות הפוקימון שלך.
    "קורומרי אתה רוצה שאתפוס אותך?אני מבטיח שיהיה כיף!"אני שואל אותו וממשיך ללכת למרפאת הפוקימונים כדי לרפא את קטרפי את מתקיפ.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש מנוסה
    Zoro
    ג'סמין קדה לך קידה של נעימות והיא מסתלקת משם
    במהירות הבזק,אתה רואה מאמן מסתורי מסתכל אליך מבעד למסכה המוזרה שהוא עוטה,המאמן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אל תייסר את עצמך בגלל שהפסדת בגלל הפוקימונים העלובים האלה,מיג'ומרו שישנה באמצע קרב,גרווליט שלא יודע להשתמש כמו שצריך במתקפות אש".

אלמוגסי
    *אתה זוכר שקטרפי וקורומורי לא נתפסו נכון?
    אתה רואה את קטרפי ואת קורומורי מסתכלים זה על זה במבט של שנאה,אתה מבין שהם לא רוצים להיות חברים מי יודע כמה טובים,אתה רואה את מדקיפ שלך מנסה להפריד ביניהם שלא יריבו.

Monster
    המאמן אומר לך:"לי לא!",אך מאוחר מדי צ'אובו פוגע במגדל הקרב הענק,אתה רואה איך המגדל מתמוטט,ארטיקונו בורח,המאמנים בורחים יחד עם פוקימוני הבר שפה,אתה נשאר לבד יחד עם צ'אובו בזמן שהאי מתמוטט לך מתחת לרגליים.

7. משתמש על פעיל
    אלמוגסי
    *אתה זוכר שקטרפי וקורומורי לא נתפסו נכון?
    אתה רואה את קטרפי ואת קורומורי מסתכלים זה על זה במבט של שנאה,אתה מבין שהם לא רוצים להיות חברים מי יודע כמה טובים,אתה רואה את מדקיפ שלך מנסה להפריד ביניהם שלא יריבו.
    *זוכר ומצבטר שזאת בעיה!
    "קטרפי,קורומורי למה אתם רבים?אם רוצים להגיע למטרה לפעמים צריך לשתף פעולה!"אני אומר ומנסה לחשוב על עוד רעיונות להפסיק את הריב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    המאמן אומר לך:"לי לא!",אך מאוחר מדי צ'אובו פוגע במגדל הקרב הענק,אתה רואה איך המגדל מתמוטט,ארטיקונו בורח,המאמנים בורחים יחד עם פוקימוני הבר שפה,אתה נשאר לבד יחד עם צ'אובו בזמן שהאי מתמוטט לך מתחת לרגליים.
    אני מחזיר מהר את צ'ובו לפוכדור שלו. ואז מחפש פתח בריחה מהאי שיוכל להציל את חיי ולא לות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    Zoro
    ג'סמין קדה לך קידה של נעימות והיא מסתלקת משם
    במהירות הבזק,אתה רואה מאמן מסתורי מסתכל אליך מבעד למסכה המוזרה שהוא עוטה,המאמן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אל תייסר את עצמך בגלל שהפסדת בגלל הפוקימונים העלובים האלה,מיג'ומרו שישנה באמצע קרב,גרווליט שלא יודע להשתמש כמו שצריך במתקפות אש".
    .
    "על מה אתה מדבר?!" אני שואל את האיש בכעס "הפוקימונים שלי חזקים ולא אכפת לי מה תגיד" אני אומר לו בכעס רב

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    אתה מזהה את הדמות מוציאה עוד שתי זרועות בנוסף לשתי הזרועות שיש לה עכשיו,ואתה רואה את דיאוקסיס במצב התקיפה שלו תופס את כדור האנרגיה,את רטטה ואת כדור החשמל של אלקיד,והוא אומר לך:"חבל ילד רציתי את העזרה שלך,אבל עכשיו רטטה הולך!".
    "לא!חכה,חשבתי שאתה הצייד ממיקודם" אומר לו בעצב ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואז אומר לדיאוקסיס:"תגיד,במה אתה צריך עזרה?,אני יפצה אותך" אחייך אליו ואז אבדוק אם מישהו רואה אותו
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    שומר היערות אומר לך :"שומר היערות הוא תפקיד שחברי מועצת המאמנים בוחרת,על השומר להיות מומחה ברים,לדעת את שפת הפוקימונים,להתמצא בכול אזור יער,לדעת את תורת המרפאים,לדעת את כול אגדות היער".
    ![/FONT][/COLOR][/B]
    אומר לשומר היערות:"אה הבנתי, בהצלחה" ואלך אל תוך היער בחיפוש אחר פוקימונים.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה שומע בום חזק מאוד מכיוון הקרב של מנטריק וראיצ'ו,אתה רואה את שני הפוקימונים ממשיכים להילחם בחוזקה בעוד שאר הפיקאצ'ו והאלקטריק כול אחד ואחד מהם מובס ופצוע קשות מאוד אתה רואה את זירת הקרב כמעט מושמדת.

~Pika Chef~**
    אתה רואה את רטטה סובל מאוד בתוך כלא האנרגיה שלו,אתה רואה שדיאוקסיס זורק את כדור האנרגיה אל עבריך,אתה רואה איך רטטה שוכב לידך ולידו אלקיד וטרטוויג המודאגים,אתה שומע בום חזק ודיאוקסיס נעלם כלא היה.

Zoro
    האיש מלגלג והוא אומר לך:"באמת,מיג'ומרו שלא מרימה אצבע ומובסת,גרווליט שלא משתמש במתקפות אש נכון,אני רואה איך אתה מנצח את מנהיגי המכון על הפעם המאה עשרים ושתיים,ברגע שיהיה לך ארקניין ולאויב שלך יהיה קטרפי אז אולי תנצח".

אלמוגסי
    אתה רואה משהו מוזר בעיניו של קורומורי ואתה רואה שהוא יורה קרן בשלל צבעי הקשת שפוגע בקטרפי,אתה רואה שקורומורי משתמש במתקפת קרן על-חושית חזקה מאוד,אתה רואה את קטרפי משתמש במתקפת טווה חוטים.

Monster
    אתה מרגיש את האי נסדק לך בין הרגליים ואתה נופל לתוך המים הקפואים שליד האי ספרון,אתה רואה את עומר מביט בך מהאי סינבר ואתה רואה את האו-הו הזוהר שלו יורד משמיים והוא מציל אותך מטביעה במי הקרח הקפואים של האי,כעבור מספר שניות אתה עומד ליד עומר שכועס מאוד והוא אומר לך:"נו גמרת להרוס את קנטו?".

13. משתמש מנוסה
    Zoro
    האיש מלגלג והוא אומר לך:"באמת,מיג'ומרו שלא מרימה אצבע ומובסת,גרווליט שלא משתמש במתקפות אש נכון,אני רואה איך אתה מנצח את מנהיגי המכון על הפעם המאה עשרים ושתיים,ברגע שיהיה לך ארקניין ולאויב שלך יהיה קטרפי אז אולי תנצח".
    "אם אתה כל כך מבין איך לאמן פוקימונים אז אולי תסביר ל איךי!" אני אומר לו בכעס ועצבים

14. משתמש על פעיל

אלמוגסי
    אתה רואה משהו מוזר בעיניו של קורומורי ואתה רואה שהוא יורה קרן בשלל צבעי הקשת שפוגע בקטרפי,אתה רואה שקורומורי משתמש במתקפת קרן על-חושית חזקה מאוד,אתה רואה את קטרפי משתמש במתקפת טווה חוטים.
    "מתקיפ בואי ננסה לעצור אותם מלהלחם!"אני אומר ומממשיך "לעצור אותם במילים יהיה מסובך אז אפשר לנסות לחסום את המתקפות שלהם!"אני חוסם את המתקפות שלהם גם שאני יודע שאני אפגע קשות ואני לא בטוח שהשרוד.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    אתה רואה את רטטה סובל מאוד בתוך כלא האנרגיה שלו,אתה רואה שדיאוקסיס זורק את כדור האנרגיה אל עבריך,אתה רואה איך רטטה שוכב לידך ולידו אלקיד וטרטוויג המודאגים,אתה שומע בום חזק ודיאוקסיס נעלם כלא היה.
    "רציתי לעזור לך" אומר בכעס ואהדוף אאת כדור האנרגיה עם גופי כדי שהפוקימונים ל ייפגעו ואז ילך אל רטטה ואנסה לשחרר אותו ואמר לפוקימונים שלי:"קדימה תעזרו לי,אלקיד מכת וולט,טרטוויג חבטה" אומר בתחנונים שרטטה יצליח לצאת
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 26 מתוך 43 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •