פורסם במקור על ידי
מאסטר אספיון
DorXsceptile
אתה שומע קול קטן שאומר לך:"כאן ביער ורידיאן,חבורות פוקימונים נלחמות זו בזו בשביל לשלוט על היער,קבוצת הפיקאצ'ו והראיצ'ו שלוטת בצפון היער והלוקסיו והלקסריי שלוטים בדרום,זוהי המלחמה האחרונה שתקבעה את עתיד היער,אני הוא שומר היערות הקדום".
~Pika Chef~**
אתה מזהה את הדמות מוציאה עוד שתי זרועות בנוסף לשתי הזרועות שיש לה עכשיו,ואתה רואה את דיאוקסיס במצב התקיפה שלו תופס את כדור האנרגיה,את רטטה ואת כדור החשמל של אלקיד,והוא אומר לך:"חבל ילד רציתי את העזרה שלך,אבל עכשיו רטטה הולך!".
פיקא'צו
שאדו קד קידה ליצור המוזר והוא אומר לחלל:"אני שאדו,מאסטר קרבות השאדו בארצי,סיוסטיאן,מצדיע לך בנאמנות לאומנות השאדו הכבירה שיצרת,הפוקימון הראשון שהוא מסוג שאדו,אני מצדיע לך שאדו-לוגיה האגדי!".
Zoro
אתה רואה את שריון האש של גרווליט הופך להיות כדור אש כביר שמשוגר מפיו של גרווליט החזק שלך לעברו של קרובט שמצליח להדוף את מתקפת האש החזקה של גרווליט אל עבר השמיים,אתה רואה בינתיים את אקנס ואת מיג'ומרו כנראה מובסים.
אקנס ומיג'ומרו לא יכולים להילחם 1-1!
אלמוגסי
הדמות אומרת לך:"זה לא כישוף,אתה לא יודע את המידע על קורומורי נכון,הוא הפוקימון האוהב,שהוא פוגש מאמן שעוזר לו והוא מחבב אותו הוא עוקב אחריו כול הזמן,קורומורי הם הפוקימונים הכי נדירים שתמצא פראיים היות ורובם אצל מאמנים".
Monster
מתקפת הגחלת החזקה של צ'אובו מתחברת עם מתקפת שברי הקרח של הסניזל של המאמן המסתורי,אתה מבחין שיש עוד דמות בחדר,אתה שומע את המאמן המסתורי אומר:"סניזל,מהלך נינג'ה,סוג אופל וקרח!",אתה רואה את סניזל מתעטף בקרח ואז נעלם באור שחור.
Barfon2
אתה רואה את סירס מסתובב והוא נעלם במהירות ואתה שומע צעדים ואתה רואה את חבורת הטריקו בורחת,אתה רואה גבר לבוש שחורים והוא אומר לך:"ילד אני ג'ק סמית הידוע בתור 'החיפושית האדומה' זקוק לעזרה,ראית נער מוזר בעל כוחות על טבעיים,כמו של פוקימון,ולא סתם פוקימון,פוקימון אגדי?".