Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 43 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~Pika Chef~**
    מאוחר מדי דיאוקסיס בוחר,אלקיד,רטטה וטרטוויג יושבים לידך בעצב רב,אתה רואה דמות נחמדה מתקרבת אליך,אתה מזהה שזהו פרופסור סמואל אוק,הוא אומר לך:"אמור לי לוקאס,למה פרשת מין הקרב נגד ג'ולי מנהיגת המכון של העיר?".

Zoro
    המאמן צוחק לך בפנים והוא אומר לך:"אין לך את הכישורים ואין לך את הפוקימונים אתה מקרה אבוד,אתה מאמן עלוב שלא יכול לעשות כלום,ואני לא מגזים ראיתי את הקרב שלך,נו באמת אומר לגרווליט לסמן לך איפה הוא,אתה מודיע לקרובט איפה הגרווילט שלך והוא פשוט צד אותו".

אלמוגסי
    אתה רואה מאמן בעל חצי מסכה על הפנים והוא אומר לך:"נעים מאוד,אני רוצה לעזור לך,אני מנהיג את החבורה המפורסמת 'המטפחת השחורה',נעים מאוד א''ז הידוע בכינויו 'האיש בעל חמשת הפרצופים".

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    אלמוגסי
    אתה רואה מאמן בעל חצי מסכה על הפנים והוא אומר לך:"נעים מאוד,אני רוצה לעזור לך,אני מנהיג את החבורה המפורסמת 'המטפחת השחורה',נעים מאוד א''ז הידוע בכינויו 'האיש בעל חמשת הפרצופים".
    אשמח לעזרה גם שנשמע שהחבורה שלך היא של בריונים!"אני אומר בחצי אמון ובחצי פחד בעוד גופי ממשיך להדוף את המתקפות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ~Pika Chef~**
    מאוחר מדי דיאוקסיס בוחר,אלקיד,רטטה וטרטוויג יושבים לידך בעצב רב,אתה רואה דמות נחמדה מתקרבת אליך,אתה מזהה שזהו פרופסור סמואל אוק,הוא אומר לך:"אמור לי לוקאס,למה פרשת מין הקרב נגד ג'ולי מנהיגת המכון של העיר?".
    "בגלגל שלא ידעתי שגולי כזו מגעילה,והייתי פצוע אז לא רציתי שבגלל שיש לי קושי,אלקיד יפגע,לכן פרשתי" אומר לו בעצב והסתכל על הפצע ביד שלי ליראות אם הוא נרפה ואומר לפרופסור:"פרופסור אתה יודע במקרה איפה אני יכול להיתאמן?" אחייך אליו ואז לפוקיומנים שלי וארים את רטטה ואשאל אותו:"חבר אתה בסדר?,אני מצטער שהייתה צריך להיפגע בגלל דיאוקסיס,אני לא יודע מה נכנס בו מיקודם הוא היה ממש נחמד ועכשיו הוא פתאום כועס,מעניין מה קרה לו,אולי זה בגלל ששברנו לו את המטאור?" אחייך אליו הוריד אותו ואומר לפרופסור:"תסתכל על המטאור הזה,דיאוקסיס היה שם,פגשתי אותו,ובטעות פגענו במטאור באמצע קרב,יכול להיות שבגלל זה הוא כעס עליי?,זה היה לא בכוונה" אחייך אל הפרופסור ואחפש פוקימונים בסביבה שאפשר להילחם בהם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה שומע בום חזק מאוד מכיוון הקרב של מנטריק וראיצ'ו,אתה רואה את שני הפוקימונים ממשיכים להילחם בחוזקה בעוד שאר הפיקאצ'ו והאלקטריק כול אחד ואחד מהם מובס ופצוע קשות מאוד אתה רואה את זירת הקרב כמעט מושמדת.
    אתקרב לראיצ'ו ולמנטריק בשביל לראות איך מתפתח הקרב. ואגיד לשומר היערות:"אם אתה מכיר טוב את היער, תוכל להגיד לי הכין נמצא החלק הפנימי של היער. ואם אתה יודע על פוקימונים זוהרים או פוקימונים נדירים וחזקים באזור היער?"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Zoro
    המאמן צוחק לך בפנים והוא אומר לך:"אין לך את הכישורים ואין לך את הפוקימונים אתה מקרה אבוד,אתה מאמן עלוב שלא יכול לעשות כלום,ואני לא מגזים ראיתי את הקרב שלך,נו באמת אומר לגרווליט לסמן לך איפה הוא,אתה מודיע לקרובט איפה הגרווילט שלך והוא פשוט צד אותו".
    "יש לי רעיון, בוא נילחם וניראה מי מאמן יותר טוב" אני אומר לו בכעס "אני בטוח שאתה תפסיד" אני מיתגרה בו

6. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    שומר היערות אומר לך:"יש לי חידה קטנה אם תענה אליה הדרך לשם תיפתח,החידה היא:'ביום שחור העננים קודרים ביום לבן העננים נעלמים,רוחות גומרות לעננים לזוז,אז איך אפשר לגרום לשמש לצוץ?".

~Pika Chef~**
    הפרופסור אומר לך:"שראיתי אותך ואת אלקיד נכנסים לזירה שמחתי מאוד,ג'ולי מאוד בודדה מאז שהיא עברה לפה מאישו,המחוז שבו היא נולדה,פה אין לה משפחה,אין הרבה קרבות בזמן האחרון בשבילה,אז ברגע שיש לה קרב והוא מתבטל היא מאוד כועסת".

Zoro
    המאמן מוריד את המסכה שהוא עוטה על פניו ואתה מזהה שזהו אותו אחד בעל הפוקימון המוזר ששמו הוא פרוזן,הוא אומר לך:"מיג'ומרו שלך לא יודעת להילחם היא מתאימה לתחרויות יופי,אם היו כאלה בקנטו,גרווליט מתאים לקרבות,אבל רק קרבות יופי".

אלמוגסי
    *תגיד אתה יודע מה זה אומר 'המטפחת השחורה'?
    האיש המכונה 'האיש בעל חמשת הפרצופים' מוציא מכשיר קשר קטן והוא אומר:"דמוקליטוס,דמוקליטוס ענה בבקשה מדבר א''ז,אני מצאתי את מפת סירס!",אתה שומע קול מתכתי שאומר:"כאן מדבר אייזקס,דמוקליטוס נעלם חזור למטה!".

7. Water, Earth, Fire, Air.

~Pika Chef~**
    הפרופסור אומר לך:"שראיתי אותך ואת אלקיד נכנסים לזירה שמחתי מאוד,ג'ולי מאוד בודדה מאז שהיא עברה לפה מאישו,המחוז שבו היא נולדה,פה אין לה משפחה,אין הרבה קרבות בזמן האחרון בשבילה,אז ברגע שיש לה קרב והוא מתבטל היא מאוד כועסת".
    "הבנתי פרופסור,אתה יודע במקרה איפה אני יכול להיתאמן?,וכדי שאני ילך להיתנצל,זו הייתה אי הבנה" אחייך אל הפרופסור אחכה לתשובהה ואחרי שהוא יענה לי אלך לעבר המכון ואשאל:"גולי את פה?" ואחפש אותה ברחבי המכון
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    ~Pika Chef~**
    אתה רואה את ג'ולי מתאמנת עם שלושה פוקימונים שלה,מונוזו,סניזל וקומטנה והיא אומרת לך:"היי לוקאס באת כדי להילחם מולי בקרב המכון,אתה מודע לזה שהפעם לא תוכל לפרוש מין הקרב,הקרב יהיה שלושה על שלושה,אתה מוכן?".

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה מרגיש את האי נסדק לך בין הרגליים ואתה נופל לתוך המים הקפואים שליד האי ספרון,אתה רואה את עומר מביט בך מהאי סינבר ואתה רואה את האו-הו הזוהר שלו יורד משמיים והוא מציל אותך מטביעה במי הקרח הקפואים של האי,כעבור מספר שניות אתה עומד ליד עומר שכועס מאוד והוא אומר לך:"נו גמרת להרוס את קנטו?".
    אני אומר לעומר"אם להשמיד אתה איספרון זה נקרא להרוס את קנטו.אזכן הרסתי את קנטו.לאנורא זהכולה אי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. Water, Earth, Fire, Air.
    ~Pika Chef~**
    אתה רואה את ג'ולי מתאמנת עם שלושה פוקימונים שלה,מונוזו,סניזל וקומטנה והיא אומרת לך:"היי לוקאס באת כדי להילחם מולי בקרב המכון,אתה מודע לזה שהפעם לא תוכל לפרוש מין הקרב,הקרב יהיה שלושה על שלושה,אתה מוכן?".
    *אחי תעדכן אותה בדף הריאשון
    "אני לא יודע,באתי להגיד סליחה,אני עדיין צריך להיתאמן,והפצע עדיין לא החלים" אומר לה בעצב אחייך וא ז אצע מהמכון אלך מאחוריו הוציא את רטטה וטרטוויג ואומר להם:"קדימה בא נתחיל,אלקיד תשפוט,טרטוויג כדור אנרגיה,רטטה סופר ניב!" אחייך אליהם והסתכל על הקרב מתחיל
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

11. משתמש מנוסה
    Zoro
    המאמן מוריד את המסכה שהוא עוטה על פניו ואתה מזהה שזהו אותו אחד בעל הפוקימון המוזר ששמו הוא פרוזן,הוא אומר לך:"מיג'ומרו שלך לא יודעת להילחם היא מתאימה לתחרויות יופי,אם היו כאלה בקנטו,גרווליט מתאים לקרבות,אבל רק קרבות יופי".
    "אתה... מה אתה רוצה ממני?" אני שואל אותו "קרבות יופי?!" אני אומר בזילזול "אתה ממש טועה!"

12. משתמש מנוסה
    ~Pika Chef~**
    *מעודכן.
    ג'ולי יוצאת המכון איתך והיא אומרת לך:"זה יהיה ככה רטטה נגד סניזל,לאלקיד יש חשבון עם מונוזו אז שניהם ילחמו זה בזה,אז בסוף קומטנה נגד טרטוויג,הולך,זה יהיה קרב בלי החלפות,הטוב משלוש,גם אם תנצח שניים מין הפוקימונים שלי אז תזכה בתג".

Zoro
    אתה מרגיש קור כביר ואת המאמן המסתורי נעלם,אתה נמצא לבדך בעיר פיושה שמלאה בשלג לבן,השמיכה הלבנה שמכסה את העיר גורמת להרבה פוקימוני קרח,ביניהם נמצאים סניזל,וויבל,סנובר ועוד רבים אחרים לצאת ממקום מחבואם.

Monster
    עומר מסתכל אליך במבט מאוכזב והוא אומר לך:"תבין האי ספרון מחזיק את אחד משלושת עמודי הטוטם ששומרים את קנטו על המים,טוטם הקרח,אם טוטם האש וטוטם העשב יושמדו כולנו נושמד!".

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Monster
    עומר מסתכל אליך במבט מאוכזב והוא אומר לך:"תבין האי ספרון מחזיק את אחד משלושת עמודי הטוטם ששומרים את קנטו על המים,טוטם הקרח,אם טוטם האש וטוטם העשב יושמדו כולנו נושמד!".
    אני אומר לעומר"אז אם קנטו יושמד ישעוד מחוזות שאפשר להתחיל בהם תמסע שלי.איפהנמצא טום העשב?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    Zoro
    אתה מרגיש קור כביר ואת המאמן המסתורי נעלם,אתה נמצא לבדך בעיר פיושה שמלאה בשלג לבן,השמיכה הלבנה שמכסה את העיר גורמת להרבה פוקימוני קרח,ביניהם נמצאים סניזל,וויבל,סנובר ועוד רבים אחרים לצאת ממקום מחבואם.
    "לאן הוא הלך?" אני אומר בכעס "טוב לא משנה" אני אומר בזמן שאני מיתקדם לעבר מרכז הפוקימונים שבדרך אני חושב על מה שהוא אמר

15. משתמש סופר ספאמר
    DorXsceptile
    אתה שומע קול קטן שאומר לך:"כאן ביער ורידיאן,חבורות פוקימונים נלחמות זו בזו בשביל לשלוט על היער,קבוצת הפיקאצ'ו והראיצ'ו שלוטת בצפון היער והלוקסיו והלקסריי שלוטים בדרום,זוהי המלחמה האחרונה שתקבעה את עתיד היער,אני הוא שומר היערות הקדום".

~Pika Chef~**
    אתה מזהה את הדמות מוציאה עוד שתי זרועות בנוסף לשתי הזרועות שיש לה עכשיו,ואתה רואה את דיאוקסיס במצב התקיפה שלו תופס את כדור האנרגיה,את רטטה ואת כדור החשמל של אלקיד,והוא אומר לך:"חבל ילד רציתי את העזרה שלך,אבל עכשיו רטטה הולך!".

פיקא'צו
    שאדו קד קידה ליצור המוזר והוא אומר לחלל:"אני שאדו,מאסטר קרבות השאדו בארצי,סיוסטיאן,מצדיע לך בנאמנות לאומנות השאדו הכבירה שיצרת,הפוקימון הראשון שהוא מסוג שאדו,אני מצדיע לך שאדו-לוגיה האגדי!".

Zoro
    אתה רואה את שריון האש של גרווליט הופך להיות כדור אש כביר שמשוגר מפיו של גרווליט החזק שלך לעברו של קרובט שמצליח להדוף את מתקפת האש החזקה של גרווליט אל עבר השמיים,אתה רואה בינתיים את אקנס ואת מיג'ומרו כנראה מובסים.
    אקנס ומיג'ומרו לא יכולים להילחם 1-1!

אלמוגסי
    הדמות אומרת לך:"זה לא כישוף,אתה לא יודע את המידע על קורומורי נכון,הוא הפוקימון האוהב,שהוא פוגש מאמן שעוזר לו והוא מחבב אותו הוא עוקב אחריו כול הזמן,קורומורי הם הפוקימונים הכי נדירים שתמצא פראיים היות ורובם אצל מאמנים".

Monster
    מתקפת הגחלת החזקה של צ'אובו מתחברת עם מתקפת שברי הקרח של הסניזל של המאמן המסתורי,אתה מבחין שיש עוד דמות בחדר,אתה שומע את המאמן המסתורי אומר:"סניזל,מהלך נינג'ה,סוג אופל וקרח!",אתה רואה את סניזל מתעטף בקרח ואז נעלם באור שחור.

Barfon2
    אתה רואה את סירס מסתובב והוא נעלם במהירות ואתה שומע צעדים ואתה רואה את חבורת הטריקו בורחת,אתה רואה גבר לבוש שחורים והוא אומר לך:"ילד אני ג'ק סמית הידוע בתור 'החיפושית האדומה' זקוק לעזרה,ראית נער מוזר בעל כוחות על טבעיים,כמו של פוקימון,ולא סתם פוקימון,פוקימון אגדי?".
    אני הולך צעד אחורה וממלמל ''זה שאדו לוגיה''
    ואחרי זה אני חושב שאולי כדי לי להילחם נגדו כדי לבדוק כמה אני חזק
    ואני אומר לשאדו סטרביה ''לתקוף את שאדו לוגיה בשאדו חיתוך''

עמוד 27 מתוך 43 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •