~Pika Chef~**
אתה רואה שמכת הוולט לא עוזרת להאיר את המכון,אתה רואה רטטה ואת סניזל רצים זה אל זה במהירות רבה מאוד,ואתה רואה את שניהם נופלים להם על רצפת המכון,הניב של רטטה גדל,הוא השתמש בסופר ניב וסניזל השתמש בציפורן צל,אתה רואה את שניהם מובסים,ג'ולי מחזירה את סניזל והיא מוציאה את קומטנה,אתה מבין שעכשיו תורו של טרטוויג.
סניזל ורטטה הפסידו,1-1!
פיקא'צו
אתה רואה ענן שחור מקיף את אזור ורידיאן-פאלט אתה רואה ברק נוחת לידך וממנו יוצא דמות מוזרה עם חולצה צהובה עם ברקים אליה והוא אומר לך:"שלום לך איתי,לצערי פיקאצ'ו שלך לא מחזיק את כדור החשמל,ולכן הוא לא יכול ללמוד בטח שלא לשלוט במכת וולט".
Zoro
האחות ג'וי לוקחת את שני הפוכדורים שלך והיא מחזירה את הפוכדור של גרווליט כעבור מספר שניות,והיא אומרת לך:"מיג'ומרו שלך נפגעה מאבקת שנייה באזור פאלט,היא הייתה ליד פרחים באזור הזה?".
Monster
עומר מהנהן והוא אומר לך:"אם תהרוס את שני העמודים האחרים קנטו כולה תיהרס לא יהיו ניצולים אם אתה תעשה את זה תהרוג את עצמך לעד גופך יישמד מי שיהרוס אחד יקבל אזהרה מרוחות השמיים,אחד כמוני,מי שישמיד שתיים יאבד את חבריו מי שיהרוס את שלושתם ימות מות ישיר!".
Barfon2
אתה רואה את סירס משתמש בגל כוח חזק מאוד שמעלים את ג'ק סמית הקטלני והוא אומר לך:"זכור מה שאמרתי לך,רק שתדע בר אתה סיכנת אותי,את ארסיאוס וכעת אני צריך להעיר את שלושת האגמים!".
מי שיפתח את ע''מ 30 יקבל פוקימון דרקון בצורתו הראשונה[הדרקון ידע:מטאור דרקון,ציפורן דרקון ודופק דרקון].
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~Pika Chef~**
אתה רואה את קומטנה משתמש במתקפת אגרוף פלדה חזק מאוד,מתקפת החבטה ומתקפת אגרוף הפלדה מתנגשות זו בזו,אתה רואה את טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שנהדף בעזרת אגרוף פלדה.
פיקא'צו
המאמן המוזר שבא עם הברק אומר לך:"ביער ורידיאן,בחלקה מוזרה שנקראת 'היער הצהוב' נמצא בתוכו כדור צהוב שנותן לפיקאצ'ו של היער כוחות חזקים יותר מכול פיקאצ'ו אחר,אך הם לא יוותרו בקלות על התכשיט שלהם!".
Zoro
האחות ג'וי אומרת לך:"אל תדאג תן לנו לילה ואנחנו מסירים את אבקת השינה,במילא לילה,קח את מפתח חדר מספר אחד,למזלך הוא פנוי וקרוב מאוד לחדר הטיפול של פוקימוני מים בשלב ראשון,כמו מיג'ומרו",היא מושיטה לך מפתח זהב שכתוב בו 'חדר מספר אחד'.
אלמוגסי
אתה רואה את שניהם מבקשים סליחה ממדקיפ העצבנית מאוד שהם רבים להם,אתה רואה ילדה בערך בגילך מתקרבת שקיבאגו ודרטיני משחקים לידה והיא אומרת:"איזה מדקיפ חמודה,שלך ילד?".
Monster
עומר אומר לך:"יש לך מזל,שיש בכוחי לרפאות את הטוטם של יסוד הקרח,בגלל זה אני מנהיג מכון סינבר,ג'ורג' מנהיג ורידיאן הוא שומר טוטם העשב,טוטם האש שנמצא בתוך רמת אינדיגו מוגן על ידי מולטרס!".
Barfon2
סירס מוציא ניבים ואתה נרתע לאחור מבהלה והוא אומר לך:"מזלך שתכשיט החיים נאבד מידי אזלף,אבל בכול זאת,אבן הטופז וכתר המלכות נמצאים אצל מספרייט ואצל יוקסי הרגיש ביותר והחכם ביותר".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~Pika Chef~**
אתה רואה שטרטוויג מתחמק מין מתקפת כדור האנרגיה שמתקרבת אליך,אתה רואה את ג'ולי קופצת וחוסמת את הפגיעה של כדור האנרגיה בך,אתה רואה את ג'ולי מחייכת אליך,היא חוזרת למקומה במהירות הבזק.
פיקא'צו
אתה מרגיש שוק חשמלי פוגע בגבך אתה רואה את המאמן המסתורי והוא אומר לך:"אתה לא יכול לגשת ליער הצהוב,ברגע שהפיקאצ'ו יגלו את זה,כול האזור יהיה תחת הזעם של פיקאצ'ו,ואני חשבתי שאתה אוהב פוקימונים".
Zoro
אתה מגיע לחדר שבו רשום:"חדר מספר אחד",אתה רואה שלידו נמצאת מיטת מתכת שבה שוכבת מיג'ומרו שלך,אתה רואה את גרווליט מסתכל בדאגה על מיג'ומרו שלך,אתה רואה שלושה אחיות ניגשות אל עבר מיג'ומרו שלך.
אלמוגסי
קורומורי וקטרפי מחייכים אליך והילדה אומרת לך:"נראה לי הבנתי למה הם רבים,כול אחד מהם רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך,ואגב שמי לילי ואני מאמנת ממחוז סינו אני פה בשביל להתחיל את המסע שלי ותכיר,קיבאגו וגם דרטיני".
פגשת את לילי!
Monster
עומר שולח קרן אור כחולה-לבנה שלאט לאט בונה מחדש את האי ספרון,אתה רואה את הקרן לאט נגמרת,ואחרי זה עומר מתמוטט על רצפת האי סינבר,אתה רואה את פניו הופכות להיות חיוורות יותר מתמיד,אתה רואה את ארטיקונו חוזר לאי שלו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)