Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 43 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור אוק שמח ומרוצה מין המתנה שקיבלת ממנו,הפוקימון הראשון שלך,את\ה מסתכל לכיוון דרך מספר אחד ואתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שני קטרפי זוהרים כמוהו,אך בצבע שונה.

מה קורה פה?,אחשוב לעצמי:

צ'ימצאר צא!,תנסה לדבר איתם ותשאל אותם מה קורה.

2. משתמש מנוסה
    Barfon2
    המאמן מתקרב אליך ואתה רואה שזה נער עם ז'קט כחול וכובע אדום והוא אומר לך:"אני אף אחד,אני רק מאמן כישרוני מאוד שיודע לזהות מאמנים מוכשרים,אגב גם אני בחרתי טריקו בתור הפוקימון הראשון שלי,אך זה היה במחוז סינו,שאלה איזה מכון אתה חושב להתחיל?".
    אגיד לבחור: "תגיד איך קורים לך?, לי קורים בר נעים להכיר, לגבי טריקו גם אני חושב שהוא הפוקימונין הכי אינטילגנטי והכי חזק מכולם מקווה שאתה חושב גם ככה, וחשבתי שאולי התחיל במכון ורידיאן או שהלך לעיר פיוטר לפגוש את ברוק להלחם מולו מה אתה מציע לי לאיזה מכון ללכת?"

3. מורחקים
    שם: חן
    שם משתמש:
    שם במשחק:חן
    תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:חולצה ורודה גינס ארוך, ככובע על הצד בצבע לבן ונעלים ירוקות
    פוקימונים התחלתי:טוטודייל
    פוקימונים:לא לגעת.
    חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
    כסף:3000$
    בקשות:

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    DorXsceptile
    השוטרת ג'ני מתעלמת מדבריך והיא פונה אל האחיין שלה:"מה אתה חושב?",האחיין של השוטרת עונה לה בצורה מוזרה:"צריך לעשות כמה דברים,אחד להתייעץ עם ארבעת הפרופסורים,שתיים לבדוק את ההפרעות של האי סינבר ושלוש לפתור את התעלומה".

Nilasak
    אתה רואה שהצ'ימצ'אר שלך מפחד להתקרב אליהם היות והרטטה משתמש באקדח מים ומכת ברק על שני הקטרפים הזוהרים הפראיים,אתה רואה ילדה קטנה מסתכלת בצער על שלושת הפוקימונים שרבים.

OmerFake
    *מי אמר לך שיש השוטרת ג'ני באזור?
    אני בכלל דיברתי על פיצוץ אדיר ושרפה איך הגעת שיש שוטרת באזור תשנה את זה!

Monster
    אתה רואה שהרטטה משתמש בקרן-על חזקה מאוד אתה רואה שהיא עומדת לפגוע בפוקאבו שלך ופתאום אתה שומע קול של נער שאומר:"זה גנגר,אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך גנגר שמגן על פוקאבו שלך מפני קרן העל,אתה רואה נער בעל ז'קט כחול וכובע אדום מתקרב אליך והוא אומר לך:"נעים מאוד,עומר וזה הגנגר שלי".
    פגשת את עומר[אני]ויש לעומר גנגר!

Barfon2
    *המכונים שונים אין פה את ברוק,את מיסטי ואת השאר!
    הנער מסתכל אליך בצורה מוזרה והוא אומר לך:"אני אישית הייתי ממליץ לך לנסות לנסוע דרומה מפה,אתה יודע לכיוון האי סינבר מסתובבים שמה פוקימוני אש ואדמה וגם אבן חזקים,יש שמה מכון,אך אני לא בתוך בסוגו".

IcooILIVES
    תגיב להתחלה שבע''מ אחד.

5. מורחקים
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור אוק שמח ומרוצה מין המתנה שקיבלת ממנו,הפוקימון הראשון שלך,את\ה מסתכל לכיוון דרך מספר אחד ואתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שני קטרפי זוהרים כמוהו,אך בצבע שונה.
    בשקט מתקרב מוציא את טוטודייל , אומר לו "תשמש שריטה במפתיע על רטטה, (הוא כבר מותש מהקרב עם קטרפי) וזורק עליו פוכדור..

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

OmerFake
    רטטה מחייך ואיתו טרטוויג אתה מבין ששניהם הפכו להיות בזמן קצר אפילו יותר מאשר אתה וטרטוויג הפכתם להיות חברים טובים,אתה שומע פיצוץ קטן מגיע מין כיוון העיר ורידיאן,אתה רואה שאש קטנה מתחילה לבעור באותו כיוון הרעש האדיר.
    אני רגיל שאני הצבע האדום,הינה המסודר
    --------------------------
    "אוי לא בא נבדוק מה קורה שם" אומר לרטטה וטרטוויג והניח את רטטה ואומר לו:"תנסה לרוץ,אם לא תצליח אני יעזור לך" אחייך אליו והתחיל לרוץ לעבר מקום האש,שאחשוב בדאגה א ם מישהו נפגע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;875988
    [B
    Monster[/B]
    אתה רואה שהרטטה משתמש בקרן-על חזקה מאוד אתה רואה שהיא עומדת לפגוע בפוקאבו שלך ופתאום אתה שומע קול של נער שאומר:"זה גנגר,אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך גנגר שמגן על פוקאבו שלך מפני קרן העל,אתה רואה נער בעל ז'קט כחול וכובע אדום מתקרב אליך והוא אומר לך:"נעים מאוד,עומר וזה הגנגר שלי".
    פגשת את עומר[אני]ויש לעומר גנגר!

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לעומר"תודה שהצלת את פוקאבו שלי מהקרן העל של רטטה הזה.אני מודה לך ולגאנגר שלך.הגנגר שלך חזק"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שם משתמש:eliyaex
    שם במשחק:קרטר קין
    תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:

פוקימונים התחלתי:תבחרו.טורציק
    פוקימונים:לא לגעת.
    חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
    כסף:3000$
    בקשות:

9. משתמש מנוסה
    Barfon2
    *המכונים שונים אין פה את ברוק,את מיסטי ואת השאר!
    הנער מסתכל אליך בצורה מוזרה והוא אומר לך:"אני אישית הייתי ממליץ לך לנסות לנסוע דרומה מפה,אתה יודע לכיוון האי סינבר מסתובבים שמה פוקימוני אש ואדמה וגם אבן חזקים,יש שמה מכון,אך אני לא בתוך בסוגו".
    אגיד לילד: "תודה רבה על העצה אני חושב באמת שהלך לאי סינבר אתפוס שם כמה פוקימונים, אני יאמן את טריקו שלי ולבסוף הלך למכון, ורגע, אתה יודע עם מישהו יכול לקחת אותי לשם הוא שצריך ללכת ברגל?".
    אחרי שאשאל אותו הסתכל מה קורה אם הקרב של טריקו בשני קאטרפים ומה מצבו של רטטה.

10. משתמש מנוסה
    OmerFake
    אתה רואה שהטרטוויג שלך והרטטה רצים ביחד לידך אתה מגיע לעיר ורידיאן ואתה רואה שאיזה בית עשוי מעץ ליד מרכז הפוקימונים מתחיל לבעור,אתה שומע קול זקן שאומר לעצמו:"הבית שלי הבית שלי,למה הפעלתי את התנור?".

Monster
    עומר מחייך אליך והוא אומר לך:"אין בעד מה,תודה אני והגנגר שלי עובדים יחד מאז מכון אטרנה שבמחוז סינו,אז זה היה מכון מסוג עשב,אני תפסתי אותו בבית שאומרים שהוא רדוף שהוא היה בתור גסטלי קטן וחלש,אגב איך קוראים לך?".

Barfon2
    הילד אומר לך:"ברגל בחיים לא תצליח אך אני מכיר מישהו שבאזור הזה יש לו סירה קטנה שאיתה תגיע מפה לאי סינבר,משם אתה יכול להגיע או חזרה לפה או לעיר פיושה מפה לשם זה חצי שעה,משם לפיושה שעה בערך ומפה לפיושה שעתיים בערך".

IcooILIVES
    אתה רואה שהטוטודייל די עייף,אתה רואה את הפוכדור שאתה רוצה ללכוד איתו את הרטטה פוגע ברטטה ומתחילה הלכידה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,חזרה לידך,אתה רואה את הרטטה מוכן לקרב עצבני וקטלני בגלל שניסית ללכוד אותו.

11. מורחקים
    IcooILIVES
    אתה רואה שהטוטודייל די עייף,אתה רואה את הפוכדור שאתה רוצה ללכוד איתו את הרטטה פוגע ברטטה ומתחילה הלכידה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,חזרה לידך,אתה רואה את הרטטה מוכן לקרב עצבני וקטלני בגלל שניסית ללכוד אותו.

אני אומר לטוטודייל לבקש מהקטרפים עזרה, ומבקש ממנו ללהשתמש בנגיחה..

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;
    [B
    Monster[/B]
    עומר מחייך אליך והוא אומר לך:"אין בעד מה,תודה אני והגנגר שלי עובדים יחד מאז מכון אטרנה שבמחוז סינו,אז זה היה מכון מסוג עשב,אני תפסתי אותו בבית שאומרים שהוא רדוף שהוא היה בתור גסטלי קטן וחלש,אגב איך קוראים לך?".

Barfon2
    הילד אומר לך:"ברגל בחיים לא תצליח אך אני מכיר מישהו שבאזור הזה יש לו סירה קטנה שאיתה תגיע מפה לאי סינבר,משם אתה יכול להגיע או חזרה לפה או לעיר פיושה מפה לשם זה חצי שעה,משם לפיושה שעה בערך ומפה לפיושה שעתיים בערך".
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לעומר"אה יפה.שמי הוא לי.ופוקאבו הוא הפוקימון שבחרתי להתחיל איתו תמסע.אם לא הבנת לפני דקות ספורות התחלתי את המסע שלי בתור מאמן פוקימונים"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אגיד לילד: "כן אז כנראה שהלך לאיש שמסיע בסירה, תודה רבה לך, ועוד שאלה קטנה איך קוראים לך?".
    לאחר מיכן אסתכל לכיוון טריקו והראה שהכל בסדר, החליט להתעלם מהמקרה של הריב בין הרטטה לקטרפי ואחזיר את טריקו לפוכדור שלו והקשיב לתשובה של הילד.

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake
    אתה רואה שהטרטוויג שלך והרטטה רצים ביחד לידך אתה מגיע לעיר ורידיאן ואתה רואה שאיזה בית עשוי מעץ ליד מרכז הפוקימונים מתחיל לבעור,אתה שומע קול זקן שאומר לעצמו:"הבית שלי הבית שלי,למה הפעלתי את התנור?".
    "היי אתה נפגעת?" אשאל את האיש הזקן והסתכל על הבית הנשרף ואשאל אותו:"יש איזה שהו מקור מים בסביבה שנוכל לכבות את האש בעזרתו?" אשאל בלחץ ואחפש מים באזור
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    OmerFake
    האיש הזקן מוציא קורפיש והוא אומר לו להשתמש במשאבת הידרו חזקה שגורמת לאש להיכבות,האיש אומר לך:"לא נפגעתי אל תדאג מזל שלא היו לי אנשים בבית אחרת זה היה נגמר באסון אמיתי".

Monster
    עומר מחייך אליך והוא אומר לך:"תגיד,לי אתה רואה קרב קליל של פוקימון עשב שלי נגד הפוקאבו שלך,סתם שאלה אל תדאג זה לא טורטרה זה פוקימון אחר בכלל,תגיד החלטת עם איזה מכון להתחיל למה עם יש לך פוקאבו מכון העיר ורידיאן יתאים לך".

Barfon2
    הילד אומר לך:"שמי עומר נעים מאוד בוא איתי",אתה ועומר רצים לכיוון דרום,אתה רואה איש זקן עם ווינגל ישן לו על כיסא ליד סירה,עומר אומר לך:"אדון וואלס אדון וואלס תתעורר",אתה רואה את האיש ששמו אדון וואלס מתעורר והוא שמח לפגוש את עומר.
    פגשת את עומר[אותי].

IcooILIVES
    אתה רואה שהטוטודייל שלך מסרב להילחם נגד הרטטה הזה ואתה רואה את הקטרפים מסרבים לעזור לך,אתה שם לב שהרטטה מתכנן מתקפת חשמל קטלנית מאוד,אתה רואה שבשמיים יש חמישה עננים שחורים גדולים ואתה מרגיש שמתחילה סופת גשמים,הקטרפי והרטטה בורחים להם.

עמוד 3 מתוך 43 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •