שם משתמש:
שם במשחק:חן
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:חולצה ורודה גינס ארוך, ככובע על הצד בצבע לבן ונעלים ירוקות
פוקימונים התחלתי:טוטודייל
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות:
DorXsceptile
השוטרת ג'ני מתעלמת מדבריך והיא פונה אל האחיין שלה:"מה אתה חושב?",האחיין של השוטרת עונה לה בצורה מוזרה:"צריך לעשות כמה דברים,אחד להתייעץ עם ארבעת הפרופסורים,שתיים לבדוק את ההפרעות של האי סינבר ושלוש לפתור את התעלומה".
Nilasak
אתה רואה שהצ'ימצ'אר שלך מפחד להתקרב אליהם היות והרטטה משתמש באקדח מים ומכת ברק על שני הקטרפים הזוהרים הפראיים,אתה רואה ילדה קטנה מסתכלת בצער על שלושת הפוקימונים שרבים.
OmerFake
*מי אמר לך שיש השוטרת ג'ני באזור?
אני בכלל דיברתי על פיצוץ אדיר ושרפה איך הגעת שיש שוטרת באזור תשנה את זה!
Monster
אתה רואה שהרטטה משתמש בקרן-על חזקה מאוד אתה רואה שהיא עומדת לפגוע בפוקאבו שלך ופתאום אתה שומע קול של נער שאומר:"זה גנגר,אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך גנגר שמגן על פוקאבו שלך מפני קרן העל,אתה רואה נער בעל ז'קט כחול וכובע אדום מתקרב אליך והוא אומר לך:"נעים מאוד,עומר וזה הגנגר שלי".
פגשת את עומר[אני]ויש לעומר גנגר!
Barfon2
*המכונים שונים אין פה את ברוק,את מיסטי ואת השאר!
הנער מסתכל אליך בצורה מוזרה והוא אומר לך:"אני אישית הייתי ממליץ לך לנסות לנסוע דרומה מפה,אתה יודע לכיוון האי סינבר מסתובבים שמה פוקימוני אש ואדמה וגם אבן חזקים,יש שמה מכון,אך אני לא בתוך בסוגו".
IcooILIVES
תגיב להתחלה שבע''מ אחד.
אני אומר לעומר"תודה שהצלת את פוקאבו שלי מהקרן העל של רטטה הזה.אני מודה לך ולגאנגר שלך.הגנגר שלך חזק"פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;875988
[B
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
OmerFake
אתה רואה שהטרטוויג שלך והרטטה רצים ביחד לידך אתה מגיע לעיר ורידיאן ואתה רואה שאיזה בית עשוי מעץ ליד מרכז הפוקימונים מתחיל לבעור,אתה שומע קול זקן שאומר לעצמו:"הבית שלי הבית שלי,למה הפעלתי את התנור?".
Monster
עומר מחייך אליך והוא אומר לך:"אין בעד מה,תודה אני והגנגר שלי עובדים יחד מאז מכון אטרנה שבמחוז סינו,אז זה היה מכון מסוג עשב,אני תפסתי אותו בבית שאומרים שהוא רדוף שהוא היה בתור גסטלי קטן וחלש,אגב איך קוראים לך?".
Barfon2
הילד אומר לך:"ברגל בחיים לא תצליח אך אני מכיר מישהו שבאזור הזה יש לו סירה קטנה שאיתה תגיע מפה לאי סינבר,משם אתה יכול להגיע או חזרה לפה או לעיר פיושה מפה לשם זה חצי שעה,משם לפיושה שעה בערך ומפה לפיושה שעתיים בערך".
IcooILIVES
אתה רואה שהטוטודייל די עייף,אתה רואה את הפוכדור שאתה רוצה ללכוד איתו את הרטטה פוגע ברטטה ומתחילה הלכידה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,חזרה לידך,אתה רואה את הרטטה מוכן לקרב עצבני וקטלני בגלל שניסית ללכוד אותו.
IcooILIVES
אתה רואה שהטוטודייל די עייף,אתה רואה את הפוכדור שאתה רוצה ללכוד איתו את הרטטה פוגע ברטטה ומתחילה הלכידה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,חזרה לידך,אתה רואה את הרטטה מוכן לקרב עצבני וקטלני בגלל שניסית ללכוד אותו.
אני אומר לטוטודייל לבקש מהקטרפים עזרה, ומבקש ממנו ללהשתמש בנגיחה..
אני אומר לעומר"אה יפה.שמי הוא לי.ופוקאבו הוא הפוקימון שבחרתי להתחיל איתו תמסע.אם לא הבנת לפני דקות ספורות התחלתי את המסע שלי בתור מאמן פוקימונים"פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;
[B
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
OmerFake
האיש הזקן מוציא קורפיש והוא אומר לו להשתמש במשאבת הידרו חזקה שגורמת לאש להיכבות,האיש אומר לך:"לא נפגעתי אל תדאג מזל שלא היו לי אנשים בבית אחרת זה היה נגמר באסון אמיתי".
Monster
עומר מחייך אליך והוא אומר לך:"תגיד,לי אתה רואה קרב קליל של פוקימון עשב שלי נגד הפוקאבו שלך,סתם שאלה אל תדאג זה לא טורטרה זה פוקימון אחר בכלל,תגיד החלטת עם איזה מכון להתחיל למה עם יש לך פוקאבו מכון העיר ורידיאן יתאים לך".
Barfon2
הילד אומר לך:"שמי עומר נעים מאוד בוא איתי",אתה ועומר רצים לכיוון דרום,אתה רואה איש זקן עם ווינגל ישן לו על כיסא ליד סירה,עומר אומר לך:"אדון וואלס אדון וואלס תתעורר",אתה רואה את האיש ששמו אדון וואלס מתעורר והוא שמח לפגוש את עומר.
פגשת את עומר[אותי].
IcooILIVES
אתה רואה שהטוטודייל שלך מסרב להילחם נגד הרטטה הזה ואתה רואה את הקטרפים מסרבים לעזור לך,אתה שם לב שהרטטה מתכנן מתקפת חשמל קטלנית מאוד,אתה רואה שבשמיים יש חמישה עננים שחורים גדולים ואתה מרגיש שמתחילה סופת גשמים,הקטרפי והרטטה בורחים להם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)