[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~Pika Chef~**
*תגיד לי בה''פ איזה פוקימון דרקון אתה רוצה.
טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ישירות בקומטנה שמשתמש במתקפה חזקה שאתה מזהה בתור כדור צל חזק מאוד,אתה מרגיש שיש משהו מוזר מאוד בכוחות של קומטנה.
פיקא'צו
האיש המוזר שבא מין הברק אומר לך:"מצטער אבל את כדור החשמל של יער ורידיאן והיער הצהוב לא תוכל לקבל בלי להפר את טבע העולם,אם תיקח לפיקאצ'ו את הכוח שלו הפיקאצ'ו ישתוללו בכול האזור".
Zoro
אתה רואה את האחיות ג'וי מזריקות למיג'ומרו שלך חומר מוזר,אתה רואה את האחות ג'וי שקיבלה את פניך מושיטה לך את הפוכדור של מיג'ומרו וגם את מיג'ומרו,והיא אומרת לך:"זה בסדר עכשיו היא רק עייפה קצת מחר בשעה שמונה היא תהיה כמו חדשה!".
אלמוגסי
לילי אומר לך:"זה לא נראה לי הגיוני שעל דבר כזה הם רבים,תגיד יש לי שתי שאלות,אחת האם מדקיפ בת או בן,והשני האם אני יכולה להצטרף למסע שלך,אם אתה לא רוצה אז בסדר",אתה רואה את קורומורי דוחף את קטרפי והוא זה שנלכד ראשון,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.
לכדת קורומורי זכר,שיודע קרן בלבול וקרן על חושי,איבדת פוכדור אחד!
Monster
אתה רואה שרק אתה ועומר המעולף נמצאים באזור,אפילו פוקימוני בר לא נמצאים פה,אתה רואה את האי ספרון עומד על יציבו,אתה שומע את עומר אומר לך בקול חלוש:"קח אותי אל טוטם הקרח,זה עובד גם בכיוון הנגדי,לא רק המאמן מרפא את העמוד גם העמוד יכול לרפא את המאמן".
Barfon2
סירס אומר לך עצבני עם הניבים השלופים:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,הסיבה שאני לא מודיע לשלושת האחים להחריב את היקום כולו בשביל שאני ואבי נוכל ליצר אותו מחדש היא תכשיט החיים!".
אגיד לסירס: "בסדר בסדר על תתצעבן עליי רק שאלתי מצטער עם עצבנתי אותך בשאלה שלי, בסדר אני מבין אותך אני גם רוצה שאתה ואביך יקימו את העולם מחדש מאשר ששלושת האגמים יחריבו אותו".
"ועוד משהו קטן אולי תלמד את טריקו מתקפה כי הוא היצירה שלך, זה יעזור לנו מאוד" אגיד לו בהתחננות שיעשה זאת.
~~~~~~~~~~~
השתנה לי השם
נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 11-01-2010 בשעה 03:28 PM
איתי
האיש המסתורי אומר לך:"תחפש במערות החשמל שנמצאות בעיר ורמילון,המערה נקראת גם מערת הדיגלט,מפה אני לא עוזר לך,להתראות",אתה רואה ברק נוסף שפוגע באיש המסתורי והוא נעלם כלא היה.
Tomer44
אתה נכנס לחדר ואתה רואה את השעון מצביע על השעה תשע בערב,אתה נכנס למיטה שלך,ואחרי כמה דקות של חוסר שינה אתה נרדם ושאתה פותח את עיניך אתה רואה שהשעה עכשיו היא תשע וחצי בבוקר.
Mind Power-Almog
לילי מהנהנת בהסכמה והיא אומרת לך:"כן באמת נראה ששניהם מאוהבים בה,אבל אף אחד מהם לא אמור להיות בקבוצת הרבייה שלה מה שאומר שהם לא אומרים להיות מאוהבים בה,אלא אם כן...".
BarMaster
אתה מרגיש גל הדף חזק מכיוונו של סירס והוא אומר לך בקור:"תקשיב לי טוב ילדון,גורל העולם בסכנה ומה חשוב לך ללמד את הטריקו שלך מתקפות,מה יותר חשוב טריקו קטן ועלוב ולא אכפת לי שהוא פוקימון שאני יצרתי,או העולם,ענה לי ברצינות!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)