איתי
אתה רואה את פיקאצ'ו מהנהן בראשו ואתה נזכר שבכלל לא זכית בתג הראשון שלך,אתה רואה את פיקאצ'ו רוצה להילחם במכון הראשון שלך,אתה רואה את שאדו-סטרביה יוצא מין הפוכדור וגם פיפלאפ יוצאת בשמחה רבה.
Tomer44
אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את המכון פתוח לקרבות,אתה רואה את מיג'ומרו יוצאת מין הפוכדור שלה והיא נראת אנרגטית במיוחד,אתה רואה את גרווליט יוצא ואתה רואה שגם הוא מרגיש חזק מאוד.
Mind Power-Almog
לילי אומרת:"יכול להיות שמדקיפ שלך למדה מתקפת משיכה,זה יכול להיות מאוד מועיל אם אתה נלחם במכון נגד פוקימון ממין זכר,לא,אגב רוצה קרב שאני אדע מה אתה שווה ושאתה תדע מה אני שווה,ככה לפני שנתחיל את המסע שלנו ביחד?".
BarMaster
סירס אומר לך בנימה מצטערת:"שמע בר אני מצטער על זה שאני די תוקפני אבל בכול זאת העולם בסכנה ספקטרה פנטום מתחזק מרגע לרגע והזמן לא פועל לטובתנו,בתור סליחה בקש פוקימון אחד בצורתו הראשונה ותקבל אותו".
איתי
פיפלאפ מהנהנת בשמחה רבה ואיתה גם שאדו-סטרביה,אתה רואה מבט די מאוכזב על פניה של פיפלאפ,אתה שומע את קולו של ג'ורג',מנהיג מכון ורידיאן שאומר לך:"פיפלאפ רוצה גם להילחם בקרבות מכון,היא רוצה להילחם במכון הבא שלך".
Tomer44
אתה שומע קול של ילדה שאומרת לך:"כן אני פה,השופטת הזמנית של המכון,מנהיג המכון מחכה לקרב,אתה זורו נכון,דודה ג'סמין סיפרה לי עליך,ג'סמין רשמה אותך לקרב המכון נגד אבא שלי",אתה רואה ילדה קטנה שנראית כמו ג'סמין מתקרבת אליך.
Mind Power-Almog
*לא אמרתי שהיא למדה.
קטרפי עושה לך תנועה של 'אני רוצה להיתפס אחר כך',לילי אומרת לך:"אני מעדיפה קרבות אחד על אחד או קרבות שלוש על שלוש,אולי שש על שש אבל בגלל שאתה אם שני פוקימונים אז רק אחד על אחד".
BarMaster
*זהאתה רוצה ?
סירס חושב קצת והוא אומר לך:"לך ליער ורידיאן,מחכה לך איש זקן בעל שיער לבן,שמו הוא איקר הוא יגיד לך 'הדודה אורה ישנה כעת' אתה צריך להגיד לו 'ליל מנוחה לדודה אורה אך ג'ק סמית נמצא באורווה הירוקה',הבנת?".
מי שיגיב בסיפור שלי http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176 יקבל בונוסים.
"גולי יש משהו מוזר בקומטנה שלך,טרטוויג אתה יכול לעשות את זה!,קדימה תשתמש בשני כדורי אנרגיה ביחד מששני העלים שלך בשביל שישתלבו ויצרו אחד גדול,ואז תחבוט אותו עליו עם חבטה!" אומר לו בחיוך ואז אומר לאלקיד:"אני צריך שתסתכל על קומטנה בבחינה רבה ותגיד לי אם אתה רואה על הגוף שלו או על התנועות שלו משהו שונה מפוקימון רגיל בסדר?,אני יחכה שתמצא" אחייך אליו ואחזור להיסתכל על הקרב.
אני אומר לעומר"אוקי אני אקח אותך לשם" אני שם את עומר על גבי ומתחיל לחפש משהו שיעזור לי להגיע לטוטם הקרחMonster
אתה רואה שרק אתה ועומר המעולף נמצאים באזור,אפילו פוקימוני בר לא נמצאים פה,אתה רואה את האי ספרון עומד על יציבו,אתה שומע את עומר אומר לך בקול חלוש:"קח אותי אל טוטם הקרח,זה עובד גם בכיוון הנגדי,לא רק המאמן מרפא את העמוד גם העמוד יכול לרפא את המאמן".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
DorXsceptile
אתה רואה את שומר היער מסתובב לו באזור,מחפש לו משהו,הוא מוציא בדרך פלא מפה מוזרה מתוך עץ,הוא מביט במפה והוא אומר לך:"יש דרך,אתה צריך לעבור את שלושת מבחני היער,האחד,מבחן אומץ,מבחן שני מבחן כוח,המבחן הכי חשוב מבחן החוכמה,תוכל לפרוש בכול עת אבל ברגע שאתה תגיד 'אני פורש' לא תוכל לעבור שוב את המבחנים!".
~Pika Chef~**
ג'ולי מהנהנת והיא אומרת לך:"יש לו טראומה מפוקימוני עשב,הוא פוחד פחד מוות מפוקימוני עשב,הוא בחיים לא ניצח כאלה,אבל למרות זאת,אני מאמינה בו,לימדתי אותו מתקפות קרח כמו סילון קרח ומתקפות אש כמו להביור".
איתי
אתה נכנס למכון ואתה רואה את זירת המים בדיוק כמו קודם,מים צלולים אתה רואה את פיקאצ'ו שלך מוכן לקרב,ג'ורג אומר:"טוב הקרב החוזר של איתי מהעיירה פאלט מתחיל,צא קורפיש!".
הקרב החוזר נגד ג'ורג' מתחיל!
Tomer44
הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"לא,אני האחיינית של ג'סמין,אני גם עוזרת למנהיג המכון שלנו,אבי,וגם אחיה של ג'סמין,קוראים לו צ'רלס,הוא מאמן תוקפני מאוד אבל הוא מאוד חכם וחזק בקרבות,אני מעריצה אותו,את אבי".
Mind Power-Almog
לילי אומרת:"קיבאגו תשתמש במתקפת נגד מסוג דרקון,אולי תשתמש בפעימת דרקון?",אתה רואה את הקיבאגו של לילי משתמש בדופק דרקון חזק שמצליח להדוף את קרן הבלבול של קורומורי שלך,אתה מבין שהקרב נגד לילי יהיה מאתגר.
הקרב נגד לילי מתחיל!
שלושת המחוזות 2
אתה רואה את עומר מרים את ידו ואתה רואה גשר קרח מתחיל להיבנות,אתה רואה את עומר נהיה חלש יותר ויותר,אתה רואה את גשר הקרח מוכן,אתה מבין שאתה יכול להחליק את הדרך שלך לשם.
BarMaster
סירס מעביר את יד שמאל שלו בשערו והוא אומר לך לאט הפעם:"בשביל לקבל את הפוקימון שאתה רוצה לך ליער ורידיאן,יש שמה זקן הוא יגיד לך את המשפט הבא 'מצטער אבל הדודה אורה נמה',ואתה צריך להגיד 'לילה טוב לדודה אורה,אבל החיפושית האדומה מסתובבת בחופשי',עכשיו זה ברור?".
אם אתם רוצים להיות דמויות בסיפור שלי http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176 תכתבו לי ה''פ עם השם של הדמות שאתם רוצים להיות ובאיזה תחום,דמות ראשית,משנית,יריב,רשע או מנהיג מכון.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)