Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 43 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון צפה בהודעה
    BarMaster
    אתה מרגיש גל הדף חזק מכיוונו של סירס והוא אומר לך בקור:"תקשיב לי טוב ילדון,גורל העולם בסכנה ומה חשוב לך ללמד את הטריקו שלך מתקפות,מה יותר חשוב טריקו קטן ועלוב ולא אכפת לי שהוא פוקימון שאני יצרתי,או העולם,ענה לי ברצינות!".
    אגיד לסירס: " כנראה שאתה צודק הצלת העולם יותר חשובה מלעזור לטריקו שלי טוב עכשיו כנראה שהתקדם להמשך הדרך"
    "להתראות סירס היה נעים להכיר אני בטוח שניפגש שוב פעם להתראות" אגיד לסירס והלך להמשך הדרך כדי להיתאמן עם טריקו שלי ולתפוס פוקימונים חדשים שיעזרו לי במסע.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    איתי
    אתה רואה את פיקאצ'ו מהנהן בראשו ואתה נזכר שבכלל לא זכית בתג הראשון שלך,אתה רואה את פיקאצ'ו רוצה להילחם במכון הראשון שלך,אתה רואה את שאדו-סטרביה יוצא מין הפוכדור וגם פיפלאפ יוצאת בשמחה רבה.

Tomer44
    אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את המכון פתוח לקרבות,אתה רואה את מיג'ומרו יוצאת מין הפוכדור שלה והיא נראת אנרגטית במיוחד,אתה רואה את גרווליט יוצא ואתה רואה שגם הוא מרגיש חזק מאוד.

Mind Power-Almog
    לילי אומרת:"יכול להיות שמדקיפ שלך למדה מתקפת משיכה,זה יכול להיות מאוד מועיל אם אתה נלחם במכון נגד פוקימון ממין זכר,לא,אגב רוצה קרב שאני אדע מה אתה שווה ושאתה תדע מה אני שווה,ככה לפני שנתחיל את המסע שלנו ביחד?".

BarMaster
    סירס אומר לך בנימה מצטערת:"שמע בר אני מצטער על זה שאני די תוקפני אבל בכול זאת העולם בסכנה ספקטרה פנטום מתחזק מרגע לרגע והזמן לא פועל לטובתנו,בתור סליחה בקש פוקימון אחד בצורתו הראשונה ותקבל אותו".

3. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה רואה את פיקאצ'ו מהנהן בראשו ואתה נזכר שבכלל לא זכית בתג הראשון שלך,אתה רואה את פיקאצ'ו רוצה להילחם במכון הראשון שלך,אתה רואה את שאדו-סטרביה יוצא מין הפוכדור וגם פיפלאפ יוצאת בשמחה רבה.

Tomer44
    אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את המכון פתוח לקרבות,אתה רואה את מיג'ומרו יוצאת מין הפוכדור שלה והיא נראת אנרגטית במיוחד,אתה רואה את גרווליט יוצא ואתה רואה שגם הוא מרגיש חזק מאוד.

Mind Power-Almog
    לילי אומרת:"יכול להיות שמדקיפ שלך למדה מתקפת משיכה,זה יכול להיות מאוד מועיל אם אתה נלחם במכון נגד פוקימון ממין זכר,לא,אגב רוצה קרב שאני אדע מה אתה שווה ושאתה תדע מה אני שווה,ככה לפני שנתחיל את המסע שלנו ביחד?".

BarMaster
    סירס אומר לך בנימה מצטערת:"שמע בר אני מצטער על זה שאני די תוקפני אבל בכול זאת העולם בסכנה ספקטרה פנטום מתחזק מרגע לרגע והזמן לא פועל לטובתנו,בתור סליחה בקש פוקימון אחד בצורתו הראשונה ותקבל אותו".
    אני שואל אותם ''עם זה בסדר עם פיקאצ'ו ילחם בקרב מכון הקרוב''

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Tomer44
    אני ניכנס למכון ואני שואל "יש פה מישהו?"

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    "מתקיפ כל הכבוד לך למדת מתקפה חדשה!ולילי כן אבל לפני זה אני רוצה לתפוס את קטרפי,אחרי זה נעשה קרב את רוצה 2 על 2 קרב זוגות או 1 על 1? קטרפי תגיד אתה רוצה שאתפוס אותך עכשיו או אחר כך."אני אומר ומתכונן לתפוס את קטרפי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש מנוסה

BarMaster
    אגיד לסירס: "מה!? באמת? תודההה אני ממש מודה לך, נדמה לי שהקח טרפינץ' (328 בפייקדקס) כי אני אוהב את ההתפתחות האחרונה שלו פלייגון, תודה רבה לך" ואחכה לתשובתו של סירס

7. משתמש מנוסה
    איתי
    פיפלאפ מהנהנת בשמחה רבה ואיתה גם שאדו-סטרביה,אתה רואה מבט די מאוכזב על פניה של פיפלאפ,אתה שומע את קולו של ג'ורג',מנהיג מכון ורידיאן שאומר לך:"פיפלאפ רוצה גם להילחם בקרבות מכון,היא רוצה להילחם במכון הבא שלך".

Tomer44
    אתה שומע קול של ילדה שאומרת לך:"כן אני פה,השופטת הזמנית של המכון,מנהיג המכון מחכה לקרב,אתה זורו נכון,דודה ג'סמין סיפרה לי עליך,ג'סמין רשמה אותך לקרב המכון נגד אבא שלי",אתה רואה ילדה קטנה שנראית כמו ג'סמין מתקרבת אליך.

Mind Power-Almog
    *לא אמרתי שהיא למדה.
    קטרפי עושה לך תנועה של 'אני רוצה להיתפס אחר כך',לילי אומרת לך:"אני מעדיפה קרבות אחד על אחד או קרבות שלוש על שלוש,אולי שש על שש אבל בגלל שאתה אם שני פוקימונים אז רק אחד על אחד".

BarMaster
    *זהאתה רוצה ?
    סירס חושב קצת והוא אומר לך:"לך ליער ורידיאן,מחכה לך איש זקן בעל שיער לבן,שמו הוא איקר הוא יגיד לך 'הדודה אורה ישנה כעת' אתה צריך להגיד לו 'ליל מנוחה לדודה אורה אך ג'ק סמית נמצא באורווה הירוקה',הבנת?".

מי שיגיב בסיפור שלי http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176 יקבל בונוסים.

8. משתמש מנוסה
    איתי
    פיפלאפ מהנהנת בשמחה רבה ואיתה גם שאדו-סטרביה,אתה רואה מבט די מאוכזב על פניה של פיפלאפ,אתה שומע את קולו של ג'ורג',מנהיג מכון ורידיאן שאומר לך:"פיפלאפ רוצה גם להילחם בקרבות מכון,היא רוצה להילחם במכון הבא שלך".

Tomer44
    אתה שומע קול של ילדה שאומרת לך:"כן אני פה,השופטת הזמנית של המכון,מנהיג המכון מחכה לקרב,אתה זורו נכון,דודה ג'סמין סיפרה לי עליך,ג'סמין רשמה אותך לקרב המכון נגד אבא שלי",אתה רואה ילדה קטנה שנראית כמו ג'סמין מתקרבת אליך.

Mind Power-Almog
    *לא אמרתי שהיא למדה.
    קטרפי עושה לך תנועה של 'אני רוצה להיתפס אחר כך',לילי אומרת לך:"אני מעדיפה קרבות אחד על אחד או קרבות שלוש על שלוש,אולי שש על שש אבל בגלל שאתה אם שני פוקימונים אז רק אחד על אחד".

BarMaster
    *זהאתה רוצה ?
    סירס חושב קצת והוא אומר לך:"לך ליער ורידיאן,מחכה לך איש זקן בעל שיער לבן,שמו הוא איקר הוא יגיד לך 'הדודה אורה ישנה כעת' אתה צריך להגיד לו 'ליל מנוחה לדודה אורה אך ג'ק סמית נמצא באורווה הירוקה',הבנת?".

מי שיגיב בסיפור שלי http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176 יקבל בונוסים.
    אגיד לסירס: "לא הבנתי מה אמרת לי אתה יכול לחזור שוב פעם ויותר לאט? זה מאוד יעזור".
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    כן זה מי שאני רוצה

9. משתמש סופר ספאמר
    איתי

Tomer44

Mind Power-Almog
    *לא אמרתי שהיא למדה.

BarMaster
    *זהאתה רוצה ?

אני אומר לפיפלאפ ''בסדר את תלחמי במכון הבא שלי''
    ואני מחזיר אותה ואת סטרביה ואני מאתרר שוב את מנהיג המכון לקרב

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    *לא אמרתי שהיא למדה.
    "אני רואה שהספקת לתפוס שישיה פוקימונים ורק התחלת את המסע יפה!"אני אומר.
    "קורמורי צא ותתחיל בשימוש בקרן בלבול ואחרי כן תשתמש בקרן על-חושי ותנסה להשתמש בזה עם דגש על כוח!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    שומר היערות אומר לך:"התשובה היא פשוטה,ביום שחור השמיים שחורים כמו היום,במקום אחד,במקום אחר היום הוא יום לבן השמיים בהירים,אתה מבין יש משפט שאומר התמונה בעייני המתבונן ולא בעיניי האמן".
    FONT][/COLOR]
    אומר לשומר היערות:"אז טעיתי... אין לי שום אפשרות נוספת להגיע לחלק הפנימי של היער?"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Tomer44
    .
    "את אחות של ג'סמין?" אני שואל אותה "אני יכול להילחם נגד המנהיג מכון?

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ~Pika Chef~**
    *תגיד לי בה''פ איזה פוקימון דרקון אתה רוצה.
    טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ישירות בקומטנה שמשתמש במתקפה חזקה שאתה מזהה בתור כדור צל חזק מאוד,אתה מרגיש שיש משהו מוזר מאוד בכוחות של קומטנה.
    .
    "גולי יש משהו מוזר בקומטנה שלך,טרטוויג אתה יכול לעשות את זה!,קדימה תשתמש בשני כדורי אנרגיה ביחד מששני העלים שלך בשביל שישתלבו ויצרו אחד גדול,ואז תחבוט אותו עליו עם חבטה!" אומר לו בחיוך ואז אומר לאלקיד:"אני צריך שתסתכל על קומטנה בבחינה רבה ותגיד לי אם אתה רואה על הגוף שלו או על התנועות שלו משהו שונה מפוקימון רגיל בסדר?,אני יחכה שתמצא" אחייך אליו ואחזור להיסתכל על הקרב.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה רואה שרק אתה ועומר המעולף נמצאים באזור,אפילו פוקימוני בר לא נמצאים פה,אתה רואה את האי ספרון עומד על יציבו,אתה שומע את עומר אומר לך בקול חלוש:"קח אותי אל טוטם הקרח,זה עובד גם בכיוון הנגדי,לא רק המאמן מרפא את העמוד גם העמוד יכול לרפא את המאמן".
    אני אומר לעומר"אוקי אני אקח אותך לשם" אני שם את עומר על גבי ומתחיל לחפש משהו שיעזור לי להגיע לטוטם הקרח
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה רואה את שומר היער מסתובב לו באזור,מחפש לו משהו,הוא מוציא בדרך פלא מפה מוזרה מתוך עץ,הוא מביט במפה והוא אומר לך:"יש דרך,אתה צריך לעבור את שלושת מבחני היער,האחד,מבחן אומץ,מבחן שני מבחן כוח,המבחן הכי חשוב מבחן החוכמה,תוכל לפרוש בכול עת אבל ברגע שאתה תגיד 'אני פורש' לא תוכל לעבור שוב את המבחנים!".

~Pika Chef~**
    ג'ולי מהנהנת והיא אומרת לך:"יש לו טראומה מפוקימוני עשב,הוא פוחד פחד מוות מפוקימוני עשב,הוא בחיים לא ניצח כאלה,אבל למרות זאת,אני מאמינה בו,לימדתי אותו מתקפות קרח כמו סילון קרח ומתקפות אש כמו להביור".

איתי
    אתה נכנס למכון ואתה רואה את זירת המים בדיוק כמו קודם,מים צלולים אתה רואה את פיקאצ'ו שלך מוכן לקרב,ג'ורג אומר:"טוב הקרב החוזר של איתי מהעיירה פאלט מתחיל,צא קורפיש!".
    הקרב החוזר נגד ג'ורג' מתחיל!

Tomer44
    הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"לא,אני האחיינית של ג'סמין,אני גם עוזרת למנהיג המכון שלנו,אבי,וגם אחיה של ג'סמין,קוראים לו צ'רלס,הוא מאמן תוקפני מאוד אבל הוא מאוד חכם וחזק בקרבות,אני מעריצה אותו,את אבי".

Mind Power-Almog
    לילי אומרת:"קיבאגו תשתמש במתקפת נגד מסוג דרקון,אולי תשתמש בפעימת דרקון?",אתה רואה את הקיבאגו של לילי משתמש בדופק דרקון חזק שמצליח להדוף את קרן הבלבול של קורומורי שלך,אתה מבין שהקרב נגד לילי יהיה מאתגר.
    הקרב נגד לילי מתחיל!

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את עומר מרים את ידו ואתה רואה גשר קרח מתחיל להיבנות,אתה רואה את עומר נהיה חלש יותר ויותר,אתה רואה את גשר הקרח מוכן,אתה מבין שאתה יכול להחליק את הדרך שלך לשם.

BarMaster
    סירס מעביר את יד שמאל שלו בשערו והוא אומר לך לאט הפעם:"בשביל לקבל את הפוקימון שאתה רוצה לך ליער ורידיאן,יש שמה זקן הוא יגיד לך את המשפט הבא 'מצטער אבל הדודה אורה נמה',ואתה צריך להגיד 'לילה טוב לדודה אורה,אבל החיפושית האדומה מסתובבת בחופשי',עכשיו זה ברור?".

אם אתם רוצים להיות דמויות בסיפור שלי http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176 תכתבו לי ה''פ עם השם של הדמות שאתם רוצים להיות ובאיזה תחום,דמות ראשית,משנית,יריב,רשע או מנהיג מכון.

עמוד 31 מתוך 43 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •