Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 43 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 638
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון צפה בהודעה
    Mind Power-Almog
    לילי אומרת:"קיבאגו תשתמש במתקפת נגד מסוג דרקון,אולי תשתמש בפעימת דרקון?",אתה רואה את הקיבאגו של לילי משתמש בדופק דרקון חזק שמצליח להדוף את קרן הבלבול של קורומורי שלך,אתה מבין שהקרב נגד לילי יהיה מאתגר.
    הקרב נגד לילי מתחיל!
    "קורומורי תנצל את היתרון שקיבאגו לא יודע לעוף,תתחמק בתעופה ואז מלמעלה תשתמש בקרן בילבול."אני אומר ומקווה שהרעיון יצליח.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. משתמש סופר ספאמר
    DorXsceptile
    אתה רואה את שומר היער מסתובב לו באזור,מחפש לו משהו,הוא מוציא בדרך פלא מפה מוזרה מתוך עץ,הוא מביט במפה והוא אומר לך:"יש דרך,אתה צריך לעבור את שלושת מבחני היער,האחד,מבחן אומץ,מבחן שני מבחן כוח,המבחן הכי חשוב מבחן החוכמה,תוכל לפרוש בכול עת אבל ברגע שאתה תגיד 'אני פורש' לא תוכל לעבור שוב את המבחנים!".

~Pika Chef~**
    ג'ולי מהנהנת והיא אומרת לך:"יש לו טראומה מפוקימוני עשב,הוא פוחד פחד מוות מפוקימוני עשב,הוא בחיים לא ניצח כאלה,אבל למרות זאת,אני מאמינה בו,לימדתי אותו מתקפות קרח כמו סילון קרח ומתקפות אש כמו להביור".

איתי
    אתה נכנס למכון ואתה רואה את זירת המים בדיוק כמו קודם,מים צלולים אתה רואה את פיקאצ'ו שלך מוכן לקרב,ג'ורג אומר:"טוב הקרב החוזר של איתי מהעיירה פאלט מתחיל,צא קורפיש!".
    הקרב החוזר נגד ג'ורג' מתחיל!

Tomer44
    הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"לא,אני האחיינית של ג'סמין,אני גם עוזרת למנהיג המכון שלנו,אבי,וגם אחיה של ג'סמין,קוראים לו צ'רלס,הוא מאמן תוקפני מאוד אבל הוא מאוד חכם וחזק בקרבות,אני מעריצה אותו,את אבי".

Mind Power-Almog
    לילי אומרת:"קיבאגו תשתמש במתקפת נגד מסוג דרקון,אולי תשתמש בפעימת דרקון?",אתה רואה את הקיבאגו של לילי משתמש בדופק דרקון חזק שמצליח להדוף את קרן הבלבול של קורומורי שלך,אתה מבין שהקרב נגד לילי יהיה מאתגר.
    הקרב נגד לילי מתחיל!

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את עומר מרים את ידו ואתה רואה גשר קרח מתחיל להיבנות,אתה רואה את עומר נהיה חלש יותר ויותר,אתה רואה את גשר הקרח מוכן,אתה מבין שאתה יכול להחליק את הדרך שלך לשם.

BarMaster
    סירס מעביר את יד שמאל שלו בשערו והוא אומר לך לאט הפעם:"בשביל לקבל את הפוקימון שאתה רוצה לך ליער ורידיאן,יש שמה זקן הוא יגיד לך את המשפט הבא 'מצטער אבל הדודה אורה נמה',ואתה צריך להגיד 'לילה טוב לדודה אורה,אבל החיפושית האדומה מסתובבת בחופשי',עכשיו זה ברור?".

אם אתם רוצים להיות דמויות בסיפור שלי http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176 תכתבו לי ה''פ עם השם של הדמות שאתם רוצים להיות ובאיזה תחום,דמות ראשית,משנית,יריב,רשע או מנהיג מכון.
    אני אומר לפיקאצ'ו ''לתקוף את קורפיש בזנב ברזל''

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    איתי
    פיקאצ'ו משתמש במכת ברק במקום בזנב ברזל ואתה רואה את קורפיש משתמש באגרוף צבת חזק מאוד שמצליח להעיף את מתקפת החשמל שלך,נהדפת אל עבר מכשיר מוזר שנמצא בתקרה,אתה רואה את קורפיש קופץ למים השקטים.

Mind Power-Almog
    אתה רואה את קורומורי עף לשמיים במהירות על,אך אתה שומע את לילי אומרת לך:"מצטערת,קיבאגו,אס אווירי!",אתה רואה את קיבאגו של לילי טס לשמיים במהירות כבירה כאין כמוה,אתה רואה כעבור שתי דקות את קורומורי ואת קיבאגו נופלים ארצה אך הם יכולים להילחם.

4. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    פיקאצ'ו משתמש במכת ברק במקום בזנב ברזל ואתה רואה את קורפיש משתמש באגרוף צבת חזק מאוד שמצליח להעיף את מתקפת החשמל שלך,נהדפת אל עבר מכשיר מוזר שנמצא בתקרה,אתה רואה את קורפיש קופץ למים השקטים.

Mind Power-Almog
    אתה רואה את קורומורי עף לשמיים במהירות על,אך אתה שומע את לילי אומרת לך:"מצטערת,קיבאגו,אס אווירי!",אתה רואה את קיבאגו של לילי טס לשמיים במהירות כבירה כאין כמוה,אתה רואה כעבור שתי דקות את קורומורי ואת קיבאגו נופלים ארצה אך הם יכולים להילחם.
    אני אומר לפיקאצ'ו 'לתקוף את המים במכת חשמל כי המים מוליכים חשמל''
    ועוד אני אומר לו ''שהוא יכול לנצח בקלות את קורפיש''

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    "קורומורי עוד אחד מין ההיתרונות שלך בקרב זה שהמריות שלך גבוהה!תעוף למטה ואז תשתמש בקרן על-חושי!תנסה לעשות את זה הכי מהר שאתה יכול לפני שהוא נופל למטה!"אני אומר לו ומווה שהתוכנית הזאת לא תתקלקל.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    ג'ולי מהנהנת והיא אומרת לך:"יש לו טראומה מפוקימוני עשב,הוא פוחד פחד מוות מפוקימוני עשב,הוא בחיים לא ניצח כאלה,אבל למרות זאת,אני מאמינה בו,לימדתי אותו מתקפות קרח כמו סילון קרח ומתקפות אש כמו להביור".

"הבנתי.אני לא מאמין בהבדלי כוחות של אלמנטים.קדימה טרטוויג כדור אנרגיה ותחבוט אותו עליו עם חבטה!" אומר בחיוך לגולי ואז לטרטוויג ואגיד לאלקיד:"תיהיה מוכן,עוד מעט אתה בפנים".
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה רואה את שומר היער מסתובב לו באזור,מחפש לו משהו,הוא מוציא בדרך פלא מפה מוזרה מתוך עץ,הוא מביט במפה והוא אומר לך:"יש דרך,אתה צריך לעבור את שלושת מבחני היער,האחד,מבחן אומץ,מבחן שני מבחן כוח,המבחן הכי חשוב מבחן החוכמה,תוכל לפרוש בכול עת אבל ברגע שאתה תגיד 'אני פורש' לא תוכל לעבור שוב את המבחנים!".
    אומר לשומר היער:"הבנתי תודה רבה לך, אני יינסה לעבור את המבחנים ולהגיע לחלק הפנימי של היער. כם אם לא אצליח, לפחות אוכל לאמן את הפוקימונים שלי, צ'רמנדר וקריבולוס, ואול יללכוד אחת מהפוקימונים החזקים והנדירים ששמעתי שנמצאים פה ביער... אז, מאיפה אני מתחיל את מבחן האומץ?"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את עומר מרים את ידו ואתה רואה גשר קרח מתחיל להיבנות,אתה רואה את עומר נהיה חלש יותר ויותר,אתה רואה את גשר הקרח מוכן,אתה מבין שאתה יכול להחליק את הדרך שלך לשם.
    [/FONT][/COLOR]
    [/COLOR]
    אני שם את עומר על גשר הקרח ומחליק אותו אל טוטם הקרח.ואז אני מחליק על גשר הקרח עד טוטם הקרח
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Tomer44
    הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"לא,אני האחיינית של ג'סמין,אני גם עוזרת למנהיג המכון שלנו,אבי,וגם אחיה של ג'סמין,קוראים לו צ'רלס,הוא מאמן תוקפני מאוד אבל הוא מאוד חכם וחזק בקרבות,אני מעריצה אותו,את אבי".
    "אם ג'סמין מאמנת חזקה אני בטוח שגם אביך" אני מחייך אליה "תיגידי אני יכול להלחם מולו?" אני שואל אותה

10. משתמש מנוסה
    BarMaster
    סירס מעביר את יד שמאל שלו בשערו והוא אומר לך לאט הפעם:"בשביל לקבל את הפוקימון שאתה רוצה לך ליער ורידיאן,יש שמה זקן הוא יגיד לך את המשפט הבא 'מצטער אבל הדודה אורה נמה',ואתה צריך להגיד 'לילה טוב לדודה אורה,אבל החיפושית האדומה מסתובבת בחופשי',עכשיו זה ברור?".

אם אתם רוצים להיות דמויות בסיפור שלי http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32176 תכתבו לי ה''פ עם השם של הדמות שאתם רוצים להיות ובאיזה תחום,דמות ראשית,משנית,יריב,רשע או מנהיג מכון.
    אגיד לסירס: "עכשיו הבנתי תודה רבה לך, הלך עכשיו ליער ורידיאן כדי לקבל את אחד מהפוקימונים האהובים עליי האמן אותו ולבסוף יהיה לי פלייגון חזק מאוד"
    "להתראות סירס היה נעים להכיר אותך ביי" והלך לכיוון יער ורידיאן כדי לקבל את הפוקימון שביקשתי מסירס.

11. משתמש מנוסה
    שם: alien
    DorXsceptile
    שומר היער מוחה כף והוא אומר לך:"עכשיו",אחרי זה אתה רואה את עצמך בבית מוזר אפלולי בצבעים שחור וסגול,אתה שומע את קולו של שומר היער שאומר לך:"מאמן צעיר אתה צריך למצוא את אבן הרוחות העתיקה בבית הרדוף!".

~Pika Chef~**
    אתה רואה את טרטוויג מנסה להשתמש במתקפת כדור האנרגיה שלו אבל הוא לא מצליח היות והפוקימון של ג'ולי משתמש במתקפת קרח קרן שעוצרת בחוזקה את טרטוויג מלזוז,אתה רואה את טרטוויג כמעט ומתמוטט.

איתי
    אתה רואה משטח צף אחד זז לכיוון מכת הברק והוא מצליח להדוף את מתקפת החשמל שלך,אתה רואה את קורפיש יוצא מאחורי פיקאצ'ו ושניהם נלחמים על אותו משטח אך לקורפיש של ג'ורג' יש היתרון באזור זה.

Tomer44
    האחיינית של ג'סמין אומרת לך:"לא מצטערת אבל אבי עדיין חולה,אבל תוכל להילחם מולי,אני לא המנהיגה הרשמית אבל יש לי סמכות לתת תג אחד ביום,הקרב הוא שניים על שניים,מקובל?".

Mind Power-Almog
    *שניהם על הרצפה!
    קורומורי מנסה להתרומם אך הוא לא מצליח היות וקיבאגו משתמש בטופר פלדה שפוגע בכנפיו של קורומורי,לילי מתבוננת בקרב בסבלנות כאילו היא מחכה למשהו,היא ממלמלת:"הפעם אני אנצח,הפעם אני אנצח!".

שלושת המחוזות 2
    אתה מגיע אל עבר הטוטם ואתה רואה אור מוזר שמגיע גם מעומר,אתה רואה קשר מוזר קושר את עומר ואת הטוטם,אתה מרגיש משהו הודף אותך ואחרי שאתה מתעורר אתה רואה את עומר מושיט לך יד,הוא אומר לך:"תודה".

BarMaster
    אתה מגיע ליער ורידיאן,אתה רואה ישיש זקן בעל שיער לבן,בדיוק כמו שסירס אמר לך,הוא מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל דודה אורה ישנה כעת",אתה נזכר שזה מה שסירס אמר שהזקן יגיד.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות 2
    אתה מגיע אל עבר הטוטם ואתה רואה אור מוזר שמגיע גם מעומר,אתה רואה קשר מוזר קושר את עומר ואת הטוטם,אתה מרגיש משהו הודף אותך ואחרי שאתה מתעורר אתה רואה את עומר מושיט לך יד,הוא אומר לך:"תודה".
    אני אומר לעומר"עכשיו שעשיתי לך טובה.תורך לתת לי טובה.אני רוצה להילחם נגדך בקרב המכון 1 על 1"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש סופר ספאמר
    DorXsceptile
    שומר היער מוחה כף והוא אומר לך:"עכשיו",אחרי זה אתה רואה את עצמך בבית מוזר אפלולי בצבעים שחור וסגול,אתה שומע את קולו של שומר היער שאומר לך:"מאמן צעיר אתה צריך למצוא את אבן הרוחות העתיקה בבית הרדוף!".

~Pika Chef~**
    אתה רואה את טרטוויג מנסה להשתמש במתקפת כדור האנרגיה שלו אבל הוא לא מצליח היות והפוקימון של ג'ולי משתמש במתקפת קרח קרן שעוצרת בחוזקה את טרטוויג מלזוז,אתה רואה את טרטוויג כמעט ומתמוטט.

איתי
    אתה רואה משטח צף אחד זז לכיוון מכת הברק והוא מצליח להדוף את מתקפת החשמל שלך,אתה רואה את קורפיש יוצא מאחורי פיקאצ'ו ושניהם נלחמים על אותו משטח אך לקורפיש של ג'ורג' יש היתרון באזור זה.

Tomer44
    האחיינית של ג'סמין אומרת לך:"לא מצטערת אבל אבי עדיין חולה,אבל תוכל להילחם מולי,אני לא המנהיגה הרשמית אבל יש לי סמכות לתת תג אחד ביום,הקרב הוא שניים על שניים,מקובל?".

Mind Power-Almog
    *שניהם על הרצפה!
    קורומורי מנסה להתרומם אך הוא לא מצליח היות וקיבאגו משתמש בטופר פלדה שפוגע בכנפיו של קורומורי,לילי מתבוננת בקרב בסבלנות כאילו היא מחכה למשהו,היא ממלמלת:"הפעם אני אנצח,הפעם אני אנצח!".

שלושת המחוזות 2

BarMaster
    אתה מגיע ליער ורידיאן,אתה רואה ישיש זקן בעל שיער לבן,בדיוק כמו שסירס אמר לך,הוא מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל דודה אורה ישנה כעת",אתה נזכר שזה מה שסירס אמר שהזקן יגיד.
    אני אומר לפיקאצ'ו ''לתקוף את כל המשתחים בזנב ברזל כדי לנפץ אותם'' ואז אני אומר לו ''לצלול למים ולתקוף במכת ברק''

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    "טרטוויג,תעצום עיניים ותתרכז למה שאני אומר לך,תשתשמש בכדור אנרגיה ותבלע אותו!" אומר לו בחשש ואז אומר לאלקיד:"אתה חושב שהוא יצליח?" ואז אשאל את רטטה אותה שאלה,הוציא את גיבל ואומר לגולי:"תכירי,גיבל.יש לו אותו ממש לא ממזמן,הוא לא ילחם הפעם,אבל הוא יכול לעודד,גיבל אתה חושב שהוא יצליח נכון?" אשאל אותו ואז אומר לכולם ביחד בחיוך:"קדימה בואו נעודד את טרטוויג,קדימה טרטוויג,אתה יכול לעשות את זה!" אחייך לכל הפוקימונים שלי ואגיד לגולי:"עוד לא הראת לי כמה מתקפות מונוזו יודע להשתמש בהן,גיבל שלי עדיין חדש בצוות,אבל הוא עוזר בכל דרך אפשרית,בואי נמשיך!,קדימה טרטוויג!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Tomer44
    .
    "אני אשמח להילחם מולך!" אני אומר לה החיוך "טוב אז שנתחיל?" אני ישאל אותה

עמוד 32 מתוך 43 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •