איתי
פיקאצ'ו משתמש במכת ברק במקום בזנב ברזל ואתה רואה את קורפיש משתמש באגרוף צבת חזק מאוד שמצליח להעיף את מתקפת החשמל שלך,נהדפת אל עבר מכשיר מוזר שנמצא בתקרה,אתה רואה את קורפיש קופץ למים השקטים.
Mind Power-Almog
אתה רואה את קורומורי עף לשמיים במהירות על,אך אתה שומע את לילי אומרת לך:"מצטערת,קיבאגו,אס אווירי!",אתה רואה את קיבאגו של לילי טס לשמיים במהירות כבירה כאין כמוה,אתה רואה כעבור שתי דקות את קורומורי ואת קיבאגו נופלים ארצה אך הם יכולים להילחם.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
DorXsceptile
שומר היער מוחה כף והוא אומר לך:"עכשיו",אחרי זה אתה רואה את עצמך בבית מוזר אפלולי בצבעים שחור וסגול,אתה שומע את קולו של שומר היער שאומר לך:"מאמן צעיר אתה צריך למצוא את אבן הרוחות העתיקה בבית הרדוף!".
~Pika Chef~**
אתה רואה את טרטוויג מנסה להשתמש במתקפת כדור האנרגיה שלו אבל הוא לא מצליח היות והפוקימון של ג'ולי משתמש במתקפת קרח קרן שעוצרת בחוזקה את טרטוויג מלזוז,אתה רואה את טרטוויג כמעט ומתמוטט.
איתי
אתה רואה משטח צף אחד זז לכיוון מכת הברק והוא מצליח להדוף את מתקפת החשמל שלך,אתה רואה את קורפיש יוצא מאחורי פיקאצ'ו ושניהם נלחמים על אותו משטח אך לקורפיש של ג'ורג' יש היתרון באזור זה.
Tomer44
האחיינית של ג'סמין אומרת לך:"לא מצטערת אבל אבי עדיין חולה,אבל תוכל להילחם מולי,אני לא המנהיגה הרשמית אבל יש לי סמכות לתת תג אחד ביום,הקרב הוא שניים על שניים,מקובל?".
Mind Power-Almog
*שניהם על הרצפה!
קורומורי מנסה להתרומם אך הוא לא מצליח היות וקיבאגו משתמש בטופר פלדה שפוגע בכנפיו של קורומורי,לילי מתבוננת בקרב בסבלנות כאילו היא מחכה למשהו,היא ממלמלת:"הפעם אני אנצח,הפעם אני אנצח!".
שלושת המחוזות 2
אתה מגיע אל עבר הטוטם ואתה רואה אור מוזר שמגיע גם מעומר,אתה רואה קשר מוזר קושר את עומר ואת הטוטם,אתה מרגיש משהו הודף אותך ואחרי שאתה מתעורר אתה רואה את עומר מושיט לך יד,הוא אומר לך:"תודה".
BarMaster
אתה מגיע ליער ורידיאן,אתה רואה ישיש זקן בעל שיער לבן,בדיוק כמו שסירס אמר לך,הוא מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל דודה אורה ישנה כעת",אתה נזכר שזה מה שסירס אמר שהזקן יגיד.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"טרטוויג,תעצום עיניים ותתרכז למה שאני אומר לך,תשתשמש בכדור אנרגיה ותבלע אותו!" אומר לו בחשש ואז אומר לאלקיד:"אתה חושב שהוא יצליח?" ואז אשאל את רטטה אותה שאלה,הוציא את גיבל ואומר לגולי:"תכירי,גיבל.יש לו אותו ממש לא ממזמן,הוא לא ילחם הפעם,אבל הוא יכול לעודד,גיבל אתה חושב שהוא יצליח נכון?" אשאל אותו ואז אומר לכולם ביחד בחיוך:"קדימה בואו נעודד את טרטוויג,קדימה טרטוויג,אתה יכול לעשות את זה!" אחייך לכל הפוקימונים שלי ואגיד לגולי:"עוד לא הראת לי כמה מתקפות מונוזו יודע להשתמש בהן,גיבל שלי עדיין חדש בצוות,אבל הוא עוזר בכל דרך אפשרית,בואי נמשיך!,קדימה טרטוויג!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)