אוציא את הפוקדורם של צ'רמנדר ושל קריבולוס מהכיס ואזרוק אותם לאוויר. כששניהם ייצאו מהפוקדורים שלהם אומר:"צ'רמנדר! אתה תשאר צמוד אליי ותחפש מסביב אבן שתעלה חשד שזאת אבן הרוחות וקריבולוס! אתה תעוף מסביב ותסתכל מלעמלה ותחפש את האבן המבוקשת!" אומר ואתחיל במסע החיפושים אחר אבן הרוחות.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
DorXsceptile
אתה רואה שהפוכדורים שלך נעלמו,אתה שומע את קולו של שומר היערות שאומר לך:"בשביל לעשות את זה מעניין,לקחתי לך את הפוכדורים לא תוכל להשתמש בהם עכשיו,המשימה שלך היא למצוא את שני הפוכדורים שלך שנמצאים בחדרים נפרדים ולמצוא את היציאה".
~Pika Chef~**
אתה לא שומע צליל במשך מספר שניות,שניות שנראות כנצח אתה שומע לאחר מספר שניות את מתקפת כדור האנרגיה יוצאת אך אתה רואה את טרטוויג הופך להיות טרטוויג-שריון עשב.
איתי
*זה לא מעשה חכם.
מתקפת זנב הברזל מנפצת את שלושת המשטחים הקרובים אך פיקאצ'ו נופל למים וכנראה טובע,קורפיש ממהר לקפוץ למים ולהציל את הפיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות אתה רואה את קורפיש נושא את פיקאצ'ו על משטח קרוב.
Tomer44
הילדה הצעירה מהנהנת והולכת לזירת הקרב של אביה,מנהיג מכון פיושה,הילדה אומרת:"הקרב בין זואי מהעיר פיושה לזורו מעיירה פאלט הולך להתחיל,כול משתמש יכול להשתמש רק בשני פוקימונים,במהלך הקרב מותר להחליף פוקימונים,האם זה ברור?".
Mind Power-Almog
אתה רואה את קורומורי לא מצליח להתרומם וגם את קיבאגו,אתה רואה שקורומורי מתרומם לשנייה ושוב נופל אך הפעם הוא מובס וגם קיבאגו,לילי רצה אל קיבאגו שלה בדאגה והיא אומרת:"די קיבאגו שלי די!".
הקרב נגד לילי נגמר בתיקו.
שלושת המחוזות 2
עומר מהנהן בהגינות ואומר לך:"בסדר זה יהיה קרב אחד על אחד אבל פה יערך הקרב,פה באי ספרון,זה יהיה קרב של אש וקרח,כוחות נגדיים,אבל הפעם אם תשמיד את הטוטם או את האי אני לא יהיה כאן בשביל להציל אותך".
BarMaster
הזקן מחפש משהו בכיסים שלו והוא אומר לך:"דרישת שלום לסירס,קח את הפוכדור הזה",הזקן מושיט לך פוכדור ואז נעלם,אתה שומע את קולו אך לא רואה אותו,את סירס:"נו קיבלת מה שרצית?".
"טוב מאוד טרטוויג!,תשתחרר מאחיזת הקרח ותשתמש בכדור אנרגיה פעמיים שלב אותם בשביל להגדיל ותדחוף אותו,עם כל הכוח שנאסף אצלך!" אומר לו בחיוך רחב ואז אומר לפוקימונים שלי:"קדימה חברים תעודדו אותו,הוא ממש חזק!,קדימה טרטוויג!" אעודד אותו יחד עם הפוקימונים ואומר לגולי:"תגידי,מה הפוקימון הכי חזק שלך?,הפוקימון הזה דווקא יתמודד עם הפחד שלו מהר,אבל הפעם אני לא יפרוש,ואני ינצח!" אומר בעקשנות ואסתכל על הקרב בבחינהה ואחשוב לעצמי:'טרטוויג ממש היתחזק מהקרבות הקודמים,אני מתאר לעצמי שהוא יכול לנצח,הוא ממש חזק!" אחייך אליו ואמשיך לעודד.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אגיד באוויר: "סירס איפה שלא תהיה תודה רבה לך נפגש שוב פעם ואני יתחזק אתה תראה להתראות חבר אני המשיך כעת במסע שלי".
"קדימה חבר צא והכר אותי אני המאמן החדש שלך" אזרוק את הפוכדור של טרפינץ' באוויר לאחר שיצא העשה איתו הכרות קצרה לאחר מכן אחזיר אותו לפוכדור שלו והלך להתאמן ביחד עם הפוקימונים שלי לקראת המכון של העיר ורידיאן.
~Pika Chef~**
אתה רואה את שריון העשב משתלב עם מתקפת קרן הקרח,אתה רואה את טרטוויג מצליח לצאת מין גוש הקרח אך שריון העשב שלו נעלם,אתה רואה משהו מוזר בטרטוויג משתמש במתקפה שאתה מזהה בתור קרן קרח,אתה רואה את ג'ולי אומרת בזריזות:"תתחמק!".
טרטוויג למד קרן קרח!
איתי
אתה רואה שלושה חוטי ברקים קטנים ודקים מטיילים על גופו של פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא לא מרגיש טוב,אתה מבחין בזה שהחוטים מתחילים לחשמל במהירות הבזק את המים ואת המשטחים שפיקאצ'ו וקורפיש מתחשמלים גם הם.
Tomer44
זואי מוציאה מיג'ומרו כמוך,אתה רואה את שני המיג'ומרו עומדים זה מול זו בהיכון לקרב של מים על מים,אתה מבין שיש סיכוי די גבוהה שאתה יכול להפסיד כי מיג'ומרו לא יודעת מתקפות.
שלושת המחוזות 2
עומר מוציא פוכדור והוא צועק בקול רם ואתה שומע את ההדים של המערה אומרים:"צאי וויבל!",אתה רואה וויבל ההתפתחות של סניזל עומדת מול צ'אובו בביטחון רב,עומר אומר לך:"נו,תתחיל".
הקרב נגד עומר מתחיל.
BarMaster
אתה רואה שלא יוצא כלום מין הפוכדור אך אתה שומע את קולו של סירס אומר לך:"תבין בר,מסתובב פה טרפינץ',רק בעזרת הפוכדור הנסתר,הפוכדור שהזקן הביא לך יכול ללכוד את הטרפינץ' הנסתר,הטרפינץ' היחיד שיודע סופת דרקונים!".
"טוב מאוד טרטוויג!,קרן קרח,אם אתה כל כך לומד מהר בסוף אתה תתפתח גם מהר!,טוב תקשיב,יש לי רעיון לשילוב מתקפה,יכול להיות שאתה מכיר את מתקפת רסיס קרח נכון?,אנחנו ננסה להכין אחד מאולתר,כדור אנרגיה ואז תקפיא אותו עם קרן קרח!" אומר לו בחיוך רחב עם האסטרטגיה החדשה,אמשיך לעודד אותו ואומר לפוקימונים שלי:"סתכלו עליו,הוא דבק במטרה,משקיע בקרב,ונותן את כל מה שיש לו,אני מקווה שבקרב הבא גם אתם תיהיו כך,הבנתם?" אחייך אליהם ואמשיך לצפות בריתוק על הקרב שלי נגד גולי ואומר לה:"ראית?,צריך פשוט לאמין בפוקימון,ובגלל מה שעשית לי בתחרות,לא רציתי לדבר איתך,בהצלחה" אחייך אלייה ואמשיך להסתכל על רסיס הקרח המאולתר שלי יוצא לדרך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~Pika Chef~**
מתקפת כדור האנרגיה מתפוצצת בגלל מתקפת קרן הקרח,אתה רואה את טרטוויג ואת קומטנה נופלים במהירות רבה,בגלל מתקפת כדור הקרח המתפוצץ,אתה רואה את קומטנה מובס ולידו טרטוויג המובס גם,שוב פעם זה תיקו,ג'ולי אומרת:"זה הכול או כלום זה מונוזו!".
טרטוויג וקומטנה הובסו,2-2,הסיבוב האחרון התחיל!
איתי
אתה מביט את פיקאצ'ו לא מחזיק מעמד על המשטח המחושמל ואתה רואה את פיקאצ'ו נופל למים מובס בידי קורפיש שמשתמש במתקפת אגרוף צבת,אתה רואה את ג'ורג' מחזיר את קורפיש והולך לו.
הפסדת שוב לג'ורג'.
שלושת המחוזות 2
וויבל משתמשת במתקפת נעילת פלדה על ביטנו של צ'אובו שמתקפל במהירות רבה מאוד,אתה רואה את צ'אובו מחליק על הקרח,אתה רואה את וויבל של עומר עושה סימן התגרות לצ'אובו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)