[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"קורמורי לא הלח לעשות ביצועים מרשימים אך העיקר שניצאת,הצלחת בקרב הראשון שלך איתי להכריח תיקו כל הכבוד!לילי אני רואה שגם את יודעת לאמן בצורה טובה באמת היה לי לכבוד להלחם מולך,קטרפי מה דעתך שעכשיו אני אתפוס אותך?"אני אמר במרץ ועם כוח להמשיך את מסעי לכיווון התחרות המעופפת.
~Pika Chef~**
ג'ולי אומרת לך:"טוב,מונוזו תשתמש במתקפת מטאור דרקון!",אתה רואה מתקפה מדהימה ויפה יוצאת מין פיו של מונוזו והוא משתגר אל עבר האלקיד שלך שמצליח להדוף את זה בעזרת מתקפת אגרוף רעם חזק מאוד.
Mind Power-Almog
קטרפי מהנהן בשמחה אך אתה רואה את לילי מטפלת בקיבאגו שלה בדאגה גדולה,היא אומרת לך:"תקשיב,לאן אתה מתכנן ללכת,לורידיאן,לפיוטר לאן,כי זה מאוד חשוב מבחינת פוקימונים".
שלושת המחוזות 2
אתה רואה את וויבל נעלמת במהירות רבה מאוד אך היא משתמשת עוד פעם במתקפת נעילת פלדה שפוגע קשות בצ'אובו,אתה רואה את וויבל קופצת לשמיים ואתה רואה אותה משתמשת במתקפת שבירת לבנים.
אני אומר לצ'ובו"תתנגש עם האיגרוף פלדה שלך בשבירת הלבנים של ויבל ונסה שזה יפגע בה.ואז גחלת ישירות"פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון;907391
[COLOR=navy
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
DorXsceptile
אתה שומע את קולו של שומר היער אומר לך:"זו הפעם האחרונה שאני מדבר אליך עכשיו,בבית הזה יש עוד מספר פוכדורים שאתה יכול להשתמש בהם אך אתה יכול להשתמש בפוקימון שאתה מוצא רק במשימה הזו,ברור?".
אתה רואה מין השמיים פוכדור נופל לידך.
~Pika Chef~**
אתה רואה את התקרה נופלת אך מונוזו ואלקיד מתחמקים מזה,אתה שומע את ג'ולי אומרת:"שיט,שיט הם באים,טוב לוקאס לצערי נדחה את הקרב של אלקיד נגד מונוזו לאחר כך,זה פוקימון לייזר!".
איתי
אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה פוקימון מוזר שלא ראית קודם,פוקימון שנראה כמו שילוב מעובת של ארבוק וספיריטוב,הוא נראה כמו סוג של שטן מוזר,אתה שומע קול מצמרר שאומר לך:"תכיר ילדון זהו דמון-ארבוק!".
Tomer44
שני המיג'ומרו רצים זה אל זה במתקפות חבטה חזקות מאוד,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מצליחה לחבוט במיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית וכך גורמת למיג'ומרו של מנהיגת המכון לפספס את המתקפה שלו.
Mind Power-Almog
נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את קורומורי מתעורר במהירות והוא מאוד עצבני על זה שלכדת את קטרפי,אתה רואה את מדקיפ יוצאת מין הפוכדור,אתה שומע את לילי אומרת לך:"אתה בטוח שדווקא ורידיאן שמתמחה בסוג מים?".
שלושת המחוזות 2
אתה רואה את וויבל מצליחה להתחמק במהירות על מצ'אובו,אתה רואה אותה משתמשת במתקפה שאתה לא ראית בחיים,אתה רואה שד בצורת וויבל יוצא ממנה והוא פשוט פוגע פעם אחר פעם בצ'אובו שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)