Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 43 ראשוןראשון ... 243233343536 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 638
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון צפה בהודעה
    שלושת המחוזות 2
    וויבל משתמשת במתקפת נעילת פלדה על ביטנו של צ'אובו שמתקפל במהירות רבה מאוד,אתה רואה את צ'אובו מחליק על הקרח,אתה רואה את וויבל של עומר עושה סימן התגרות לצ'אובו.
    אני אומר לצ'ובו"תלמד להחליק על הקרח זה יעזור לנו.ואז תחליק על הקרח ותדפוק אגרוף מתכלת לבטן שלח ויבל ואז גחלת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    אתה רואה את קורומורי לא מצליח להתרומם וגם את קיבאגו,אתה רואה שקורומורי מתרומם לשנייה ושוב נופל אך הפעם הוא מובס וגם קיבאגו,לילי רצה אל קיבאגו שלה בדאגה והיא אומרת:"די קיבאגו שלי די!".
    הקרב נגד לילי נגמר בתיקו.
    "קורמורי לא הלח לעשות ביצועים מרשימים אך העיקר שניצאת,הצלחת בקרב הראשון שלך איתי להכריח תיקו כל הכבוד!לילי אני רואה שגם את יודעת לאמן בצורה טובה באמת היה לי לכבוד להלחם מולך,קטרפי מה דעתך שעכשיו אני אתפוס אותך?"אני אמר במרץ ועם כוח להמשיך את מסעי לכיווון התחרות המעופפת.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~Pika Chef~**
    ג'ולי אומרת לך:"טוב,מונוזו תשתמש במתקפת מטאור דרקון!",אתה רואה מתקפה מדהימה ויפה יוצאת מין פיו של מונוזו והוא משתגר אל עבר האלקיד שלך שמצליח להדוף את זה בעזרת מתקפת אגרוף רעם חזק מאוד.

Mind Power-Almog
    קטרפי מהנהן בשמחה אך אתה רואה את לילי מטפלת בקיבאגו שלה בדאגה גדולה,היא אומרת לך:"תקשיב,לאן אתה מתכנן ללכת,לורידיאן,לפיוטר לאן,כי זה מאוד חשוב מבחינת פוקימונים".

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את וויבל נעלמת במהירות רבה מאוד אך היא משתמשת עוד פעם במתקפת נעילת פלדה שפוגע קשות בצ'אובו,אתה רואה את וויבל קופצת לשמיים ואתה רואה אותה משתמשת במתקפת שבירת לבנים.

4. משתמש על פעיל
    ~Mind Power-Almog
    קטרפי מהנהן בשמחה אך אתה רואה את לילי מטפלת בקיבאגו שלה בדאגה גדולה,היא אומרת לך:"תקשיב,לאן אתה מתכנן ללכת,לורידיאן,לפיוטר לאן,כי זה מאוד חשוב מבחינת פוקימונים".
    "אני חושב של וירדאן יש שם את המכון הבא שלי ואולי אני אתפוס שם איזה פוקימון רוח טוב!מה דעתך?"אני אומר וזורק פוקדור על קטרפי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש סופר ספאמר
    ~Pika Chef~**
    מתקפת כדור האנרגיה מתפוצצת בגלל מתקפת קרן הקרח,אתה רואה את טרטוויג ואת קומטנה נופלים במהירות רבה,בגלל מתקפת כדור הקרח המתפוצץ,אתה רואה את קומטנה מובס ולידו טרטוויג המובס גם,שוב פעם זה תיקו,ג'ולי אומרת:"זה הכול או כלום זה מונוזו!".
    טרטוויג וקומטנה הובסו,2-2,הסיבוב האחרון התחיל!

איתי
    אתה מביט את פיקאצ'ו לא מחזיק מעמד על המשטח המחושמל ואתה רואה את פיקאצ'ו נופל למים מובס בידי קורפיש שמשתמש במתקפת אגרוף צבת,אתה רואה את ג'ורג' מחזיר את קורפיש והולך לו.
    הפסדת שוב לג'ורג'.

שלושת המחוזות 2
    וויבל משתמשת במתקפת נעילת פלדה על ביטנו של צ'אובו שמתקפל במהירות רבה מאוד,אתה רואה את צ'אובו מחליק על הקרח,אתה רואה את וויבל של עומר עושה סימן התגרות לצ'אובו.
    אני מחזיר את פיקאצ'ו והולך לחפש פוקימון עשב חזק

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ~Pika Chef~**
    ג'ולי אומרת לך:"טוב,מונוזו תשתמש במתקפת מטאור דרקון!",אתה רואה מתקפה מדהימה ויפה יוצאת מין פיו של מונוזו והוא משתגר אל עבר האלקיד שלך שמצליח להדוף את זה בעזרת מתקפת אגרוף רעם חזק מאוד.
    .
    "טוב מאוד אלקיד,עכשיו תשתמש במכת וולט חזקה!" אומר לאלקיד בעידוד ואז הוציא את טרטוויג ואומר לו:"איך אתה מרגיש חבר? הייתה ממש חזק,כל הכבוד" אחייך אליו ואמשיך להסתכל על הקרב המרתק
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Tomer44
    זואי מוציאה מיג'ומרו כמוך,אתה רואה את שני המיג'ומרו עומדים זה מול זו בהיכון לקרב של מים על מים,אתה מבין שיש סיכוי די גבוהה שאתה יכול להפסיד כי מיג'ומרו לא יודעת מתקפות.
    "מיג'מרו אני בטוח שתנצחי" אני אומר לה כדי שהיא תרגיש בטיחון "עכשיו תישתמשי בחבטה בכל הכוח!" אני אומר לה

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון;907391
    [COLOR=navy
    [/COLOR]
    שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את וויבל נעלמת במהירות רבה מאוד אך היא משתמשת עוד פעם במתקפת נעילת פלדה שפוגע קשות בצ'אובו,אתה רואה את וויבל קופצת לשמיים ואתה רואה אותה משתמשת במתקפת שבירת לבנים.
    אני אומר לצ'ובו"תתנגש עם האיגרוף פלדה שלך בשבירת הלבנים של ויבל ונסה שזה יפגע בה.ואז גחלת ישירות"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה רואה שהפוכדורים שלך נעלמו,אתה שומע את קולו של שומר היערות שאומר לך:"בשביל לעשות את זה מעניין,לקחתי לך את הפוכדורים לא תוכל להשתמש בהם עכשיו,המשימה שלך היא למצוא את שני הפוכדורים שלך שנמצאים בחדרים נפרדים ולמצוא את היציאה".
    אצעק:"בסדר, מה שתרצה..." ואתחיל להסתובב במבנה בחיפוש אחר הפוקדורים שלי....
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם משתמש:Gallade
    שם במשחק:רון
    תיאור ואו תמונת מאמן:
    פוקימונים התחלתי:טורציק
    פוקימונים:לא לגעת.
    חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
    כסף:3000$
    בקשות: את הפוקימונים האלה: אותו: ואותו: וגם להיכנס למשחק
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 11-05-2010 בשעה 09:12 AM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    שם: alien
    DorXsceptile
    אתה שומע את קולו של שומר היער אומר לך:"זו הפעם האחרונה שאני מדבר אליך עכשיו,בבית הזה יש עוד מספר פוכדורים שאתה יכול להשתמש בהם אך אתה יכול להשתמש בפוקימון שאתה מוצא רק במשימה הזו,ברור?".
    אתה רואה מין השמיים פוכדור נופל לידך.

~Pika Chef~**
    אתה רואה את התקרה נופלת אך מונוזו ואלקיד מתחמקים מזה,אתה שומע את ג'ולי אומרת:"שיט,שיט הם באים,טוב לוקאס לצערי נדחה את הקרב של אלקיד נגד מונוזו לאחר כך,זה פוקימון לייזר!".

איתי
    אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה פוקימון מוזר שלא ראית קודם,פוקימון שנראה כמו שילוב מעובת של ארבוק וספיריטוב,הוא נראה כמו סוג של שטן מוזר,אתה שומע קול מצמרר שאומר לך:"תכיר ילדון זהו דמון-ארבוק!".

Tomer44
    שני המיג'ומרו רצים זה אל זה במתקפות חבטה חזקות מאוד,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מצליחה לחבוט במיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית וכך גורמת למיג'ומרו של מנהיגת המכון לפספס את המתקפה שלו.

Mind Power-Almog
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את קורומורי מתעורר במהירות והוא מאוד עצבני על זה שלכדת את קטרפי,אתה רואה את מדקיפ יוצאת מין הפוכדור,אתה שומע את לילי אומרת לך:"אתה בטוח שדווקא ורידיאן שמתמחה בסוג מים?".

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את וויבל מצליחה להתחמק במהירות על מצ'אובו,אתה רואה אותה משתמשת במתקפה שאתה לא ראית בחיים,אתה רואה שד בצורת וויבל יוצא ממנה והוא פשוט פוגע פעם אחר פעם בצ'אובו שלך.

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    אתה רואה את התקרה נופלת אך מונוזו ואלקיד מתחמקים מזה,אתה שומע את ג'ולי אומרת:"שיט,שיט הם באים,טוב לוקאס לצערי נדחה את הקרב של אלקיד נגד מונוזו לאחר כך,זה פוקימון לייזר!".
    "גולי תיזהרי!" אומר בלחץ ואקח את גולי למקום מבטחים,הוציא את גיבל ואומר לו:"טופר דרקון מהר!" אל מקום הפתח של התקרה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה שומע את קולו של שומר היער אומר לך:"זו הפעם האחרונה שאני מדבר אליך עכשיו,בבית הזה יש עוד מספר פוכדורים שאתה יכול להשתמש בהם אך אתה יכול להשתמש בפוקימון שאתה מוצא רק במשימה הזו,ברור?".
    .[/F]
    אצעק:"ברור" ואזרוק את הפוקדור לאוויר כדי שאוכל לראות מה הוא הפוקימון שאוכל להעזר בו וכיצד.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

14. משתמש סופר ספאמר
    DorXsceptile
    אתה רואה מין השמיים פוכדור נופל לידך.

~Pika Chef~**

איתי
    אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה פוקימון מוזר שלא ראית קודם,פוקימון שנראה כמו שילוב מעובת של ארבוק וספיריטוב,הוא נראה כמו סוג של שטן מוזר,אתה שומע קול מצמרר שאומר לך:"תכיר ילדון זהו דמון-ארבוק!".

Tomer44
    שני המיג'ומרו רצים זה אל זה במתקפות חבטה חזקות מאוד,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מצליחה לחבוט במיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית וכך גורמת למיג'ומרו של מנהיגת המכון לפספס את המתקפה שלו.

Mind Power-Almog
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את קורומורי מתעורר במהירות והוא מאוד עצבני על זה שלכדת את קטרפי,אתה רואה את מדקיפ יוצאת מין הפוכדור,אתה שומע את לילי אומרת לך:"אתה בטוח שדווקא ורידיאן שמתמחה בסוג מים?".

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את וויבל מצליחה להתחמק במהירות על מצ'אובו,אתה רואה אותה משתמשת במתקפה שאתה לא ראית בחיים,אתה רואה שד בצורת וויבל יוצא ממנה והוא פשוט פוגע פעם אחר פעם בצ'אובו שלך.
    אני אומר ''יופי'' ואני מוציא את פיקאצ'ו ואומר לו ''לתקוף בזנב ברזל את הדמון-ארבוק''

15. משתמש על פעיל
    Mind Power-Almog
    "לילי כן מה יכול להיות יותר מאתגר מקרב מים על מים?זה יכול להיות אימון מצין בשביל מתקיפ!"אני אומר לליליל ומתבונן אל עבר מתקיפ במבט של ביטחון."קורומורי על תתרגש זה עוד תצליחו להשלים,אבל למה בעצם רבתם?"אני שואל אותו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 34 מתוך 43 ראשוןראשון ... 243233343536 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •