Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 43 ראשוןראשון ... 253334353637 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 638
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון צפה בהודעה
    [

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את וויבל מצליחה להתחמק במהירות על מצ'אובו,אתה רואה אותה משתמשת במתקפה שאתה לא ראית בחיים,אתה רואה שד בצורת וויבל יוצא ממנה והוא פשוט פוגע פעם אחר פעם בצ'אובו שלך.
    אני אומר לעומר"במה ויבל השתמשה כרגע?" אני אומר לצ'ובו"אל תותר תירה גחלת בכול הכח על ויבל של עומר "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Tomer44
    שני המיג'ומרו רצים זה אל זה במתקפות חבטה חזקות מאוד,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מצליחה לחבוט במיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית וכך גורמת למיג'ומרו של מנהיגת המכון לפספס את המתקפה שלו.
    .
    "כל הכבוד מיג'מרו, אני ממש גאה בך!" אני אומר לה כדי לעודד אותה "עכשיו צאי לעוד מיתקפת חבטה בכל הכוח!" אני אומר לה בנחישות

3. משתמש מנוסה

BarMaster
    אתה רואה שלא יוצא כלום מין הפוכדור אך אתה שומע את קולו של סירס אומר לך:"תבין בר,מסתובב פה טרפינץ',רק בעזרת הפוכדור הנסתר,הפוכדור שהזקן הביא לך יכול ללכוד את הטרפינץ' הנסתר,הטרפינץ' היחיד שיודע סופת דרקונים!".
    "סירס, אני מבין אותך אני עכשיו יחפש בכל היער עד שאמצע את הטרפינץ' המיוחד, ורגע עוד שאלה אני צריך ישירות לזרוק את הפוכדור על טרפינץ' או להטיש אותו?" אגיד ואשאל את סירס
    "קדימה טריקו צא!, תעזור לי לחפש את טרפינץ' ביער, הטרפינץ' הזה מיוחד אז קדימה תחפש ואל תיתיאש!" אזרוק את הפוכדור של טריקו באוויר לאחר מכן אגיד לו את הדברים.
    - - - - - - - - - -
    עריכה: מצטער שלא הגבתי יומיים כי היה לי היום מבחן

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    DorXsceptile
    אתה רואה שמין הפוכדור יוצא קריבולס שלך,אתה רואה אותו מתעופף אליך בשמחה רבה,אתה רואה שלושה דלתות אחת סגולה,השנייה ירוקה והשלישית והאחרונה אדומה,אתה רואה את קריבולס מתקרב אל הדלת האדומה,אתה רואה אור חזק מין הדלת הירוקה ומין הדלת הסגולה אתה שומע קריאות לעזרה.

~Pika Chef~**
    הפוקימון המסתורי שג'ולי כנתה אותו "פוקימון לייזר" משתמש במתקפה מסתורית מאוד שגורמת למכון לעלות בלהבות כחולות,אתה רואה את הפוקימון מגיע לאדמה ואתה רואה שהוא שילוב מעובת של שלושה פוקימונים שונים-דיאוקסיס,שאקל ופלייגון.

איתי
    *אוי איך אכלת אותה.
    דמון-ארבוק משתמש במתקפת רעל שחור שמפיל את פיקאצ'ו שלך אל עבר חור שחור ושמה הפיקאצ'ו שלך נעלם בלי להותיר עקבות,אתה שומע קול שאומר:"אל תדאג ילד אני אציל לך את הפיקאצ'ו,צא ג'וקרֱ!".

Tomer44
    אתה רואה את המיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית משתמש במתקפת סילון מים שפוגע ישירות במיג'ומרו שלך שמשתמש בצדף שלה במקור להגנה,אתה רואה את מיג'ומרו שלך נופלת ארצה בניסיון לנצח.

Mind Power-Almog
    אתה רואה את מדקיפ צוחקת צוחק עליז במיוחד והיא מוציאה מין האדמה ברי כחול,אתה מבין שעל הברי הזה קורומורי וקטרפי שלך רבו,לילי אומרת:"אז בגלל זה היא נראתה כול כך מאושרת,תגיד בונדר אתה שמעת על לוחמי המוות?".

שלושת המחוזות 2
    עומר אומר לך:"זוהי מתקפת שד קרח מתקפת הקרח הכי חזקה בכול מתקפות הקרח,יותר חזקה מקיפאון סופי,יותר מסופת קרח ויותר ממתקפת קור המתקפה מוציאה שד קרח שתוקף בלי אפשרות להפסיק את היריב".

BarMaster
    סירס עונה לך:"הוא כמו מאסטר בול,ברגע שהוא פוגש פוקימון נסתר הוא לוכד אותו בלי שום מאמץ אך תיזהר יש פוקימון,שמו הוא דמון הקרח הוא יצור מרושע מאוד הוא ינסה להרוס אותך ואותו".

אני מצטער אם אני לא אגיב היום הרבה פשוט קרה לי משהו עצוב מאוד -_-.

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ~Pika Chef~**
    הפוקימון המסתורי שג'ולי כנתה אותו "פוקימון לייזר" משתמש במתקפה מסתורית מאוד שגורמת למכון לעלות בלהבות כחולות,אתה רואה את הפוקימון מגיע לאדמה ואתה רואה שהוא שילוב מעובת של שלושה פוקימונים שונים-דיאוקסיס,שאקל ופלייגון.
    מה קרה לך היום? אם זה משהו אתה יודע מה,אז משתתף בצערך
    --------------
    "גולי תברחי!" אומר לה בלחץ ואז הוציא את טרטוויג ואומר לו:"טרטוויג תברח יחד עם גולי,היא תגן עלייך,תזהר לא להיפגע מהלהבות" אני יוציא את אלקיד,רטטה וגיבל ואומר לששלושתם ביחד:"קדימה!,רטטה תשתמש בסופר ניב,אלקיד תשתמש במכת וולט הכי חזקה שלך!,וגיבל תעלה על הגב של אלקיד,והחשמל לא יפגע בך כי אתה סוג אדמה,ושאתה מתקרב תשתמש בטופר דרקון יחד עם אלקיד כך שיצא 'טופר דרקון חשמלי!' קדימה חברים!" אומר להם בעקשנות ואבדוק שגולי וטרטוויג באמת ברחו כמו שביקשתי מהם לפני כן,בשביל שלא יפגעו מהאריסות ומהלהבות סביב כל המכון,ואחשוב לעצמי:'רגע,להבות כחולות?,יש פה משהו מוזר' אני יתעצבן קצת ואומר לפוקימון לייזר בתקווה שיבין אותי:"למה אתה עושה את כל זה?,עשינו לך משהו?,אתה פגעת בנו,ואני אנקום בך!מצטער לבסר,אבל אתה גמור!" ואז אסתכל על רצף המתקפות של הפוקימונים שלי אשר פקדתי עליהם מיקודם.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות 2
    עומר אומר לך:"זוהי מתקפת שד קרח מתקפת הקרח הכי חזקה בכול מתקפות הקרח,יותר חזקה מקיפאון סופי,יותר מסופת קרח ויותר ממתקפת קור המתקפה מוציאה שד קרח שתוקף בלי אפשרות להפסיק את היריב".

BarMaster
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'ובו"תנסה לתת איגרוף ברזל על שד הקרח הזה ואז גחלת עוצמתית על ויביל הזאת.אני רוצה לנצח ולא להפסיד מובן לך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    אתה רואה את מדקיפ צוחקת צוחק עליז במיוחד והיא מוציאה מין האדמה ברי כחול,אתה מבין שעל הברי הזה קורומורי וקטרפי שלך רבו,לילי אומרת:"אז בגלל זה היא נראתה כול כך מאושרת,תגיד בונדר אתה שמעת על לוחמי המוות?".
    "לילי לא שמעתי על המתרת הזאת אבל היא שנמעת מרושעת למדי,דרך אגב מה דעתך שנלך אחר כך לתחורת פוקידגר? שמעתי כלפרס ראשון הם נותנים פוקימון מתכת נדיר,נשמע פרס יפה!"אני אומר ללילי ואחרי זאת אני מסתכל לעבר הברי הכחול ומגחך.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. משתמש מנוסה
    Tomer44
    אתה רואה את המיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית משתמש במתקפת סילון מים שפוגע ישירות במיג'ומרו שלך שמשתמש בצדף שלה במקור להגנה,אתה רואה את מיג'ומרו שלך נופלת ארצה בניסיון לנצח.
    "מיג'מרו תישתמשי בחבטה בכל הכוח!" אני צועק לעברה

9. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה רואה שמין הפוכדור יוצא קריבולס שלך,אתה רואה אותו מתעופף אליך בשמחה רבה,אתה רואה שלושה דלתות אחת סגולה,השנייה ירוקה והשלישית והאחרונה אדומה,אתה רואה את קריבולס מתקרב אל הדלת האדומה,אתה רואה אור חזק מין הדלת הירוקה ומין הדלת הסגולה אתה שומע קריאות לעזרה.
    .[/FONT][/COLOR]
    שיניתי את הכינוי ל Dor_T
    --------
    אגיד לריבולוס:"אני שמח שחזרת" ואלך אחריו אל הדלת האדומה.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. משתמש מנוסה

BarMaster
    סירס עונה לך:"הוא כמו מאסטר בול,ברגע שהוא פוגש פוקימון נסתר הוא לוכד אותו בלי שום מאמץ אך תיזהר יש פוקימון,שמו הוא דמון הקרח הוא יצור מרושע מאוד הוא ינסה להרוס אותך ואותו".

אני מצטער אם אני לא אגיב היום הרבה פשוט קרה לי משהו עצוב מאוד -_-.
    אגיד לסירס: "מממ אני מבין אותך עליי להיזהר מהפוקימון הרשע אני יזהר, תודה רבה על המידע עכשיו הלך לחפש את הטרפינץ' המיוחד הזה"
    "קדימה טריקו בוא נזוז כדי שנמהר לפני שהפוקימון הרשע יתפוס אותנו שמעתי שהטרפינץ' המיוחד יודע ריקוד דרקונים שזה מהלך מעולה אז קדימה הטרפינץ' המיוחד הזה שלנו קדימה בוא נזוז"
    אגיד לטריקו ונלך ביחד שאנחנו קרובים לחפש את הטרפינץ'
    בנוסף אגיד לטריקו: "אם תראה את הטרפינץ' הזה תגיד לי במהירות ובשקט שלא יברח לנו זה פוקימון מאוד נדיר".

11. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Dor_t
    אתה פותח את הדלת האדומה ואתה רואה תהום שחורה ומפחידה שבסופה אתה רואה פוכדור קטן מאוד,אתה מזהה שזהו הפוכדור של צ'רמנדר שלך,אתה רואה את קריבולס מחייך אליך ואתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אל הירוקה לא אל הסגולה!".

~Pika Chef~**
    הפוקימון המעוות לא מגיב אליך והוא משתמש במתקפת קרן על שפוגעת בשלושת הפוקימונים שלך בזמן שג'ולי בורחת דרך הלהבות עם טרטוויג אתה מבין שהלהבות הללו סתם להפחדה.

Tomer44
    אתה רואה את מיג'ומרו של יריבה שלך משתמשת במתקפת ריסוק מים חזק מאוד שמביס את מיג'ומרו שלך ואת המיג'ומרו היריב,היריבה שלך אומרת:"טוב לא נורא,צא קורפיש!".
    שני המיג'ומרו הפסידו,זה תיקו 1-1.

Mind Power-Almog
    לילי מוציאה פוכדור והיא אומרת לך:"כן,אני יודעת שיש בעיר ורידיאן תחרות פוקירנגר,אני נרשמתי לזה,טוב הגיע הזמן שנלך לעיר ורידיאן ונתחרה שמה על השמיים",אתה רואה את לילי רצה לכיוון העיר ורידיאן.

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו פשוט עוברת תוך שד הקרח,עכשיו אתה מבין מה הכוונה של עומר שהוא אומר לך שמתקפת שד הקרח היא הכי חזקה בעולם במתקפות הקרח,אתה רואה את וויבל חלשה מאוד.

BarMaster
    אתה רואה טרפינץ' קטן וזוהר מחפש לו מקלט מין הגשם הסוער שהתחיל לפני מספר שניות,אתה רואה שד מסתורי מציץ מאחוריי אחד העצים הגדולים,אתה שומע רוחות חזקות מתחילות לנשב.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]Dor_t
    שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו פשוט עוברת תוך שד הקרח,עכשיו אתה מבין מה הכוונה של עומר שהוא אומר לך שמתקפת שד הקרח היא הכי חזקה בעולם במתקפות הקרח,אתה רואה את וויבל חלשה מאוד.

[
    אני אומר לצ'ובו"זאת הזדמנות שלנו לגמור את וייביל.תקוף אותה בגחלת ונסה שהגחלת תיפגע בה ב100% אסור לנו לפספס אותה.אני סומך עליך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    Tomer44
    אתה רואה את מיג'ומרו של יריבה שלך משתמשת במתקפת ריסוק מים חזק מאוד שמביס את מיג'ומרו שלך ואת המיג'ומרו היריב,היריבה שלך אומרת:"טוב לא נורא,צא קורפיש!".
    שני המיג'ומרו הפסידו,זה תיקו 1-1.
    .
    "גרווליט אני בוחר בך!" אני צועק וזורק את הפוכדור באוויר "הקרב ההזה לא יהיה קל" אני יחשוב לעצמי "גרווילט תישתמש בפצצת עשן ואז מיד תישתמש בלהביור" אני יגיד לו

14. משתמש מנוסה
    Dor_t
    אתה פותח את הדלת האדומה ואתה רואה תהום שחורה ומפחידה שבסופה אתה רואה פוכדור קטן מאוד,אתה מזהה שזהו הפוכדור של צ'רמנדר שלך,אתה רואה את קריבולס מחייך אליך ואתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אל הירוקה לא אל הסגולה!".
    .[/]
    אומר לקריבולוס:"תוכל לנסות להגיע לתחתית התהום ולקחת את הפוקדור, אם תרגיש מאוים או תראה משהו שיינסה למנוע ממך לקחת את הפוקדור תעלה מייד למעלה" ואסתכל על קריבולוס
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    לילי מוציאה פוכדור והיא אומרת לך:"כן,אני יודעת שיש בעיר ורידיאן תחרות פוקירנגר,אני נרשמתי לזה,טוב הגיע הזמן שנלך לעיר ורידיאן ונתחרה שמה על השמיים",אתה רואה את לילי רצה לכיוון העיר ורידיאן.
    "אני מבטיח לך שתיהיה תחרות גדולה משמיים עד ארץ!"אני אומר ורץ לעבר העיר וירדאן בתחושה של מתח והנה אשר יתקרבו אשר אני מתקרב אליהם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 35 מתוך 43 ראשוןראשון ... 253334353637 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •