[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"סירס, אני מבין אותך אני עכשיו יחפש בכל היער עד שאמצע את הטרפינץ' המיוחד, ורגע עוד שאלה אני צריך ישירות לזרוק את הפוכדור על טרפינץ' או להטיש אותו?" אגיד ואשאל את סירס
"קדימה טריקו צא!, תעזור לי לחפש את טרפינץ' ביער, הטרפינץ' הזה מיוחד אז קדימה תחפש ואל תיתיאש!" אזרוק את הפוכדור של טריקו באוויר לאחר מכן אגיד לו את הדברים.
- - - - - - - - - -
עריכה: מצטער שלא הגבתי יומיים כי היה לי היום מבחן
DorXsceptile
אתה רואה שמין הפוכדור יוצא קריבולס שלך,אתה רואה אותו מתעופף אליך בשמחה רבה,אתה רואה שלושה דלתות אחת סגולה,השנייה ירוקה והשלישית והאחרונה אדומה,אתה רואה את קריבולס מתקרב אל הדלת האדומה,אתה רואה אור חזק מין הדלת הירוקה ומין הדלת הסגולה אתה שומע קריאות לעזרה.
~Pika Chef~**
הפוקימון המסתורי שג'ולי כנתה אותו "פוקימון לייזר" משתמש במתקפה מסתורית מאוד שגורמת למכון לעלות בלהבות כחולות,אתה רואה את הפוקימון מגיע לאדמה ואתה רואה שהוא שילוב מעובת של שלושה פוקימונים שונים-דיאוקסיס,שאקל ופלייגון.
איתי
*אוי איך אכלת אותה.
דמון-ארבוק משתמש במתקפת רעל שחור שמפיל את פיקאצ'ו שלך אל עבר חור שחור ושמה הפיקאצ'ו שלך נעלם בלי להותיר עקבות,אתה שומע קול שאומר:"אל תדאג ילד אני אציל לך את הפיקאצ'ו,צא ג'וקרֱ!".
Tomer44
אתה רואה את המיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית משתמש במתקפת סילון מים שפוגע ישירות במיג'ומרו שלך שמשתמש בצדף שלה במקור להגנה,אתה רואה את מיג'ומרו שלך נופלת ארצה בניסיון לנצח.
Mind Power-Almog
אתה רואה את מדקיפ צוחקת צוחק עליז במיוחד והיא מוציאה מין האדמה ברי כחול,אתה מבין שעל הברי הזה קורומורי וקטרפי שלך רבו,לילי אומרת:"אז בגלל זה היא נראתה כול כך מאושרת,תגיד בונדר אתה שמעת על לוחמי המוות?".
שלושת המחוזות 2
עומר אומר לך:"זוהי מתקפת שד קרח מתקפת הקרח הכי חזקה בכול מתקפות הקרח,יותר חזקה מקיפאון סופי,יותר מסופת קרח ויותר ממתקפת קור המתקפה מוציאה שד קרח שתוקף בלי אפשרות להפסיק את היריב".
BarMaster
סירס עונה לך:"הוא כמו מאסטר בול,ברגע שהוא פוגש פוקימון נסתר הוא לוכד אותו בלי שום מאמץ אך תיזהר יש פוקימון,שמו הוא דמון הקרח הוא יצור מרושע מאוד הוא ינסה להרוס אותך ואותו".
אני מצטער אם אני לא אגיב היום הרבה פשוט קרה לי משהו עצוב מאוד -_-.
מה קרה לך היום? אם זה משהו אתה יודע מה,אז משתתף בצערך
--------------
"גולי תברחי!" אומר לה בלחץ ואז הוציא את טרטוויג ואומר לו:"טרטוויג תברח יחד עם גולי,היא תגן עלייך,תזהר לא להיפגע מהלהבות" אני יוציא את אלקיד,רטטה וגיבל ואומר לששלושתם ביחד:"קדימה!,רטטה תשתמש בסופר ניב,אלקיד תשתמש במכת וולט הכי חזקה שלך!,וגיבל תעלה על הגב של אלקיד,והחשמל לא יפגע בך כי אתה סוג אדמה,ושאתה מתקרב תשתמש בטופר דרקון יחד עם אלקיד כך שיצא 'טופר דרקון חשמלי!' קדימה חברים!" אומר להם בעקשנות ואבדוק שגולי וטרטוויג באמת ברחו כמו שביקשתי מהם לפני כן,בשביל שלא יפגעו מהאריסות ומהלהבות סביב כל המכון,ואחשוב לעצמי:'רגע,להבות כחולות?,יש פה משהו מוזר' אני יתעצבן קצת ואומר לפוקימון לייזר בתקווה שיבין אותי:"למה אתה עושה את כל זה?,עשינו לך משהו?,אתה פגעת בנו,ואני אנקום בך!מצטער לבסר,אבל אתה גמור!" ואז אסתכל על רצף המתקפות של הפוקימונים שלי אשר פקדתי עליהם מיקודם.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אגיד לסירס: "מממ אני מבין אותך עליי להיזהר מהפוקימון הרשע אני יזהר, תודה רבה על המידע עכשיו הלך לחפש את הטרפינץ' המיוחד הזה"
"קדימה טריקו בוא נזוז כדי שנמהר לפני שהפוקימון הרשע יתפוס אותנו שמעתי שהטרפינץ' המיוחד יודע ריקוד דרקונים שזה מהלך מעולה אז קדימה הטרפינץ' המיוחד הזה שלנו קדימה בוא נזוז"
אגיד לטריקו ונלך ביחד שאנחנו קרובים לחפש את הטרפינץ'
בנוסף אגיד לטריקו: "אם תראה את הטרפינץ' הזה תגיד לי במהירות ובשקט שלא יברח לנו זה פוקימון מאוד נדיר".
Dor_t
אתה פותח את הדלת האדומה ואתה רואה תהום שחורה ומפחידה שבסופה אתה רואה פוכדור קטן מאוד,אתה מזהה שזהו הפוכדור של צ'רמנדר שלך,אתה רואה את קריבולס מחייך אליך ואתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אל הירוקה לא אל הסגולה!".
~Pika Chef~**
הפוקימון המעוות לא מגיב אליך והוא משתמש במתקפת קרן על שפוגעת בשלושת הפוקימונים שלך בזמן שג'ולי בורחת דרך הלהבות עם טרטוויג אתה מבין שהלהבות הללו סתם להפחדה.
Tomer44
אתה רואה את מיג'ומרו של יריבה שלך משתמשת במתקפת ריסוק מים חזק מאוד שמביס את מיג'ומרו שלך ואת המיג'ומרו היריב,היריבה שלך אומרת:"טוב לא נורא,צא קורפיש!".
שני המיג'ומרו הפסידו,זה תיקו 1-1.
Mind Power-Almog
לילי מוציאה פוכדור והיא אומרת לך:"כן,אני יודעת שיש בעיר ורידיאן תחרות פוקירנגר,אני נרשמתי לזה,טוב הגיע הזמן שנלך לעיר ורידיאן ונתחרה שמה על השמיים",אתה רואה את לילי רצה לכיוון העיר ורידיאן.
שלושת המחוזות 2
אתה רואה את מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו פשוט עוברת תוך שד הקרח,עכשיו אתה מבין מה הכוונה של עומר שהוא אומר לך שמתקפת שד הקרח היא הכי חזקה בעולם במתקפות הקרח,אתה רואה את וויבל חלשה מאוד.
BarMaster
אתה רואה טרפינץ' קטן וזוהר מחפש לו מקלט מין הגשם הסוער שהתחיל לפני מספר שניות,אתה רואה שד מסתורי מציץ מאחוריי אחד העצים הגדולים,אתה שומע רוחות חזקות מתחילות לנשב.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)