Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 43 ראשוןראשון ... 263435363738 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Dor_t
    אתה רואה את קריבולס שלך נהדף בתהום,אתה שומע קולות שאומרים לך:"רק אדם יכול לעבור בתהום המסתורי ולהשיג את הפוכדור הזה,אם אתה מעדיף להשאיר את הפוקימון שלך שמה זו בעיה שלך...".

Tomer44
    אתה רואה את קורפיש משתמש במתקפת אגרוף צבת חזק שמצליח להדוף את מתקפת הלהביור ואת גרווליט הוא מעיף לשמיים בחוזקה רבה,אתה רואה את גרווילט מנסה לעמוד על הרגליים במהירות רבה.

Mind Power-Almog
    אתה רואה את האחות ג'וי מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שלום לך לילי,באת להשתתף בתחרות הפוקירנגר נכון,הקרב שלך הוא השני,ומה איתך ילדון אתה רוצה להירשם לתחרות?".

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את צ'אובו משתמש במתקפת גחלת חזקה שפוגעת בוויבל בחוזקה אך לא מביסה אותה אתה רואה את שד הקרח נעלם ואת הכוחות של וויבל חוזרים אליה,עומר אומר לך:"תשתמש במתקפת רוח קרה!".

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון צפה בהודעה
    Dor_t
    אתה רואה את קריבולס שלך נהדף בתהום,אתה שומע קולות שאומרים לך:"רק אדם יכול לעבור בתהום המסתורי ולהשיג את הפוכדור הזה,אם אתה מעדיף להשאיר את הפוקימון שלך שמה זו בעיה שלך...".
    ]
    אחזיר את קריבולוס לפוקדור ואצא מין החדר.
    אכנס לדלת הירוקה שנמצאת ליד הדלת האדומה
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

3. משתמש מנוסה

BarMaster
    אתה רואה טרפינץ' קטן וזוהר מחפש לו מקלט מין הגשם הסוער שהתחיל לפני מספר שניות,אתה רואה שד מסתורי מציץ מאחוריי אחד העצים הגדולים,אתה שומע רוחות חזקות מתחילות לנשב.
    אגיד לטריקו: "הנה כנראה זה הטרפינץ' המיוחד שסיס סיפר לנו, רגע תראה יש שם משהו מוזר מאחוריי אחד העצים קדימה זה מסון עבור הטרפינץ' החמוד אז צא לחבטה על המשהוא המיסתורי מאחוריי העץ".
    "קדימה פוכדור צא!!" ואזרוק על טרפינת' המיוחד פוכדור

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    אתה רואה את האחות ג'וי מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שלום לך לילי,באת להשתתף בתחרות הפוקירנגר נכון,הקרב שלך הוא השני,ומה איתך ילדון אתה רוצה להירשם לתחרות?".
    .
    "שמי בונדר וכן אני רוצה להשתתף בתחרות נשאר מקום?"אני אומר ומקווה שנשאר מקום.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    Dor_t
    *זו הדלת עם האור נכון?
    אתה נכנס לדלת הירוקה ואתה רואה שמה שני אנשים משחקים שחמט פוקימוני,אתה רואה מנורת קיר קטנה בצורת הפוכדור של צ'רמנדר,אתה מזהה שאיש אחד הוא שומר היערות ששלח אותך למשימות האלה.

Mind Power-Almog
    האחות ג'וי מהנהנת בהסכמה הולכת למחשב שלה והיא אומרת לך:"בונדר מהעיירה פאלט,נושא איתו,מדקיפ נקבה וקורומורי וגם קטרפי ששניהם זכרים נכון,אתה הולך להירשם עם קורומורי נכון?".

BarMaster
    אתה רואה שהדמות המסתורית שולחת קל הדף אל עברו של טריקו,אתה רואה שזהו סירס אבל מבוגר יותר בעל עין אחת אדומה והאחרת כחולה הדמות אומרת לך:"האם אתה הוא בר שסירס סיפר לי עליו?".

6. משתמש מנוסה

BarMaster
    אתה רואה שהדמות המסתורית שולחת קל הדף אל עברו של טריקו,אתה רואה שזהו סירס אבל מבוגר יותר בעל עין אחת אדומה והאחרת כחולה הדמות אומרת לך:"האם אתה הוא בר שסירס סיפר לי עליו?".
    אגיד לדמות בכעס: "אכן!, אני הוא בר, מה אתה רוצה ממני ומהטרפינץ' הזה?!?!??"
    "טריקו קדימה לך תגן על טרפינץ' הקטן מפני סכנה" אגיד לטריקו תוך כדי שאני סומך עליו.

7. משתמש על פעיל
    Mind Power-Almog
    האחות ג'וי מהנהנת בהסכמה הולכת למחשב שלה והיא אומרת לך:"בונדר מהעיירה פאלט,נושא איתו,מדקיפ נקבה וקורומורי וגם קטרפי ששניהם זכרים נכון,אתה הולך להירשם עם קורומורי נכון?".
    "כן האחות ג'וי הוא פוקימון המעופף היחיד שלי עד כה!"אני אומר
    Wמעניין לאיזה מקום הגיע עד איפה השאר!'אני חושב ומקווה שהגיע רחוק.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את צ'אובו משתמש במתקפת גחלת חזקה שפוגעת בוויבל בחוזקה אך לא מביסה אותה אתה רואה את שד הקרח נעלם ואת הכוחות של וויבל חוזרים אליה,עומר אומר לך:"תשתמש במתקפת רוח קרה!".
    אני אומר לצ'ובו"מהר תתחמק מן הרוח הקרה של סניזל ואז תשתמש בגחלת על סנניזל ונסה לפגוע בה שוב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    הפוקימון המעוות לא מגיב אליך והוא משתמש במתקפת קרן על שפוגעת בשלושת הפוקימונים שלך בזמן שג'ולי בורחת דרך הלהבות עם טרטוויג אתה מבין שהלהבות הללו סתם להפחדה.
    .
    "אתה לא היחיד שיודע להישתמש בזה!" אומר לו בכעס ואז אומר לרטהט ואלקיד:"קדימה רטטה תשתמש בקרן על,ואלקיד תחשמל אותה בשביל ליצור קרן חשמל על!" אחייך אליהם ואלטף את גיבל על הראש לכבוד הרבה הריאשוןו שלו,ואומר לו להיתחבא בלהבות עד שאומר לו לצאת
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. משתמש מנוסה
    Dor_t
    *זו הדלת עם האור נכון?
    אתה נכנס לדלת הירוקה ואתה רואה שמה שני אנשים משחקים שחמט פוקימוני,אתה רואה מנורת קיר קטנה בצורת הפוכדור של צ'רמנדר,אתה מזהה שאיש אחד הוא שומר היערות ששלח אותך למשימות האלה.
    ]
    כן
    _------
    אומר לאיש השני(לא שומר היערות):"מי אתה, אתה יודע פרטים על המקום בו אחנו נמצאים?"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

11. משתמש מנוסה
    Dor_t
    אתה רואה את האיש מניף את האצבע שלו והדלת נטרקת שאתה מחוץ לחדר,אתה רואה את הדלת נעלמת,אתה מבין שיש לך רק שתי דלתות הדלת המסתורית והדלת שיש בה תהום עמוק מאוד.

~Pika Chef~**
    אתה רואה את שלושת הפוקימונים שלך מובסים על רצפת מה שהיה פעם מכון העיר פיוטר,אתה רואה מאמן מסתורי אומר:"אולטימאטום-מדיאוקס תרגיע בבקשה את רוחות הזעם הכואבות שלך!"

Mind Power-Almog
    האחות ג'וי אומרת לך:"אוקיי,בונדר אתה נלחם נגד ג'ון,מהעיר סאנישור מתמודד פוקירנגר מקצועי אף אפסים אבל לא נורא לך תדע אולי תנצח,הקרב שלך הוא הקרב הראשון הוא מתחיל עוד מספר דקות אתה צריך ללכת לזירה".

שלושת המחוזות 2
    צ'אובו משתמש במתקפת גחלת שמתחילה לחמם את הקור של הרוח הקרה והופך אותה לאדי מים חמים-נעימים,אתה רואה את וויבל מנצלת את הערפל שיצרת כדי להתקיף את צ'אובו במתקפת ציפורי פלדה קפואה.

BarMaster
    האיש אומר לך:"איך אתה מעז להתקיף את ארסיאוס!",אתה רואה את טריקו נעלם בלהבה כחולה מסתורית מאוד,אתה רואה גם את ארסיאוס נעלם ואתה נמצא לבדך ביער ורידיאן,בלי אף איש ואו פוקימון.

12. משתמש על פעיל
    Mind Power-Almog
    האחות ג'וי אומרת לך:"אוקיי,בונדר אתה נלחם נגד ג'ון,מהעיר סאנישור מתמודד פוקירנגר מקצועי אף אפסים אבל לא נורא לך תדע אולי תנצח,הקרב שלך הוא הקרב הראשון הוא מתחיל עוד מספר דקות אתה צריך ללכת לזירה".
    "אויק האחות ג'וי,אקווה שיהיו לי את את האסרטגיות הנכונות!"אני אומר והולך לזירה נרגש לקראת הקרב הרשמי הראשן שלי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ~Pika Chef~**
    אתה רואה את שלושת הפוקימונים שלך מובסים על רצפת מה שהיה פעם מכון העיר פיוטר,אתה רואה מאמן מסתורי אומר:"אולטימאטום-מדיאוקס תרגיע בבקשה את רוחות הזעם הכואבות שלך!"

.
    אחפש מי אמר את זה ואז אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואומר ל"אולטימאטום-מדיאוקס":"תפסיק כבר! מה עשיתי לך?!" ואחפש את מי שאמר לו להרגע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

שלושת המחוזות 2
    צ'אובו משתמש במתקפת גחלת שמתחילה לחמם את הקור של הרוח הקרה והופך אותה לאדי מים חמים-נעימים,אתה רואה את וויבל מנצלת את הערפל שיצרת כדי להתקיף את צ'אובו במתקפת ציפורי פלדה קפואה.
    אני אומר לצ'ובו"תתחמק מהר מהציפורי פלדה של ויביל.ואזאגרוף פלדה וגחלת על יביל של עומר.הגיע הזמן לנצח"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ~Pika Chef~**
    אתה שומע את הפוקימון המכונה 'אולטימאטום-מדיאוקס' אומר לך:"אני לא מצטער על מה שעשיתי אני אוהב להרוס לאנשים את היום אני שונא בני אדם הם יצרו אותי ולא ארסיאוס ואו שאדו-לוגיה!".

Mind Power-Almog
    אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה זירת קרב ענקית,אתה ולילי נכנסים לתוך הזירה ואתה שומע את לילי אומרת לך:"טוב אני הולכת לאזור האוהדים בהצלחה",אתה רואה שני כדורים פורחים וטבעת זהב באמצע הזירה.

שלושת המחוזות 2
    מאוחר מדי ציפורי מתכת קפואה פגעו ישירות בצ'אובו שלך שנראה מוזר מאוד,אתה מרגיש את החום שלו מתחיל לעלות את עיניך מתחילות לבעור,אתה מבין שהוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו,להט.

שמעו אני חותך עניין אני מוחק את המפות של ג'וטו עד אישו כי אין סיכוי שנגיע לשם...

עמוד 36 מתוך 43 ראשוןראשון ... 263435363738 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •