"תרגע,אני לא יפגע בך" אומר לו ואושיט לו יד עם חיוך ואומר:"אני אומר שפוקימונים צריכים להיות חופשיים,ושאני מתכוון חופשיים אני יודע מה אני אומר,הפוקימונים שלי רוצים להיות איתי ואם הם לא ירצו אני ישחרר אותם,הבנתה?,בני האדם ופוקימונים לא חייבים לריב" אחייך אליו והוציא את הפוקימונים בשביל שיכירו אותו.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Dor_t
אתה פותח את הדלת ואתה רואה בדיוק את אותו חדר כמו קודם רק עם שלושה דלתות בצבעים שונים,לבן,שחור וזהב,אתה רואה על כול אחת מין שלושת הדלתות יש פתק ומנעול מסתורי שחוסם את הכניסה לחדרים שמובילים הדלתות.
~Pika Chef~**
אתה שומע את הפוקימון אולטימאטום-מדיאוקס אומר לך:"אני לא רוצה להיות חבר של בני האדם אני רוצה להיות השליט של בני האדם השליט העליון בלי שום דרך ליפול מהשלטון ויש רק דרך אחת כזו!".
Tomer44
*תגיב הרבה בסיפור,אחרי מספר הודעות אני אתן לך שלושה אפשריות לפייקמון תבחר אחד ואותו תקבל.
אתה רואה את קורפיש משתמש במתקפת קרן אור שמצליחה לחסום את מסך העשן שלך ואתה רואה את קורפיש משתמש בחפירה,ואתה רואה שהוא מחסה את הבור שהוא חפר.
Mind Power-Almog
אתה רואה את הילד שדיבר איתך קודם בעיירה פאלט לפני שעוד תפסת את קורומורי,הילד שסיפר לך על תחרות הפוקירנגר הילד אומר לך:"אהה זה אתה,מעניין איזה פוקימון כנף אתה תשתמש?".
שלושת המחוזות 2
מתקפת טופר מתכת קפואה שהודפת את מתקפת הגחלת העוצמתית שלך,אתה רואה את צ'אובו מתחיל לאבד שליטה והוא רץ אל וויבל למרות משקלו הכבד והוא מתחיל להשתמש במתקפות אגרוף פלדה.
BarMaster
אתה רואה את סירס רץ אליך והוא אומר לך:"בר זה אתה?,מה אתה עושה פה,פגשת את אבי נכון,מה הוא עשה לך,שמע זה שאמרתי שתיזהר אבל לא אמרתי לך להתקיף כול איש ואיש!".
איתי
הדמות אומרת לך:"לעולם שמעבר,ג'וקר תשתמש בלכידת סייבר!",הפוקימון המכונה 'ג'וקר' משתמש במתקפה מוזרה שמעלימה את דמון-ארבוק ומחזיר לך את פיקאצ'ו שנראה תשוש מאוד וחלש עוד יותר.
"ואחרי שתעלים את בני האדם ותפגע בכל הפוקימונים,מה יצא לך מזה?!,אתה תישאר לבד חסר אונים בלי מישהו להילחם לישלוט או לדבר איתו.זה מה שאתה רוצה? כי אם כן אני לא ייתן לך לעשות את זה!" אומר לו בכעס ואז אחשוב לעצמי:'הבנתי שהפוקימונים שלי לא יכולים לפגוע בו,אבל מה אם?' אעלה חיוך על פניי ואז אומר:"אז אתה רוצה לשלוט מה?,אז כ'עבד' שלך,אני מקבל את הפקודה לחסל אותך!,אלקיד תשתמש במכת וולט אל השמים ואז תפול מהשמים בעזרת מכת וולט בשביל תנופה,רטטה עיני עשב,תעזור לאלקיד לקבל תנופה ע"י אחיזתו עם הצמחים ולמשוך אותו למטה,גיבל תשתמש בציפורן דרקון עליו בשביל שיהיה להם זמן לעשות את זה!" אחייך אליהם ואנסה לעזור להם בגלל שנפגעו מהקרב הקודם ואני לא רוצה שיתאמצו יותר מידי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)