~Pika Chef~**
הפוקימון המוזר משתק את כול הפוקימונים שלך והוא אומר לך:"הדרך היא לא לפגוע בבני האדם ובפוקימונים אלה להשמיד כול פוקימון ופוקימון בלי אף פספוס ואז שאני הפוקימון היחיד בעולם עם הכוחות העל טבעיים הכי חזקים אז אני אשלוט!".
איתי
אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ואתה רואה עשרות מאמנים מטפלים בפוקימונים שלהם,האחות ג'וי אומרת לך:"נו הדמון-ארבוק נמצא שמה עדיין אם כן בוא תצטרף לקרב שלנו נגד היצור המתועב הזה!".
Tomer44
*לא.
אתה רואה את גרווליט כבר חלש מאוד ואת קורפיש יוצא בדיוק איפה שגרווליט נמצא והוא נפגע בחוזקה מין המתקפה של קורפיש שאתה מזהה בתר שילוב של אגרוף צבת ואגרוף ימי.
Mind Power-Almog
אלוף הפוקירנגר משתמש בהונצ'קורו ואתה רואה את הבלונים המעופפים מתחילים להתרומם מעל האדמה ואתה שומע את המנחה צועק:"מתמודדים צאו!",אתה רואה את קורומורי מחכה לפקודתך בזמן שהונצ'קורו בדרכו לטבעת.
BarMaster
סירס אומר לך:"אנחנו לא ביער ורידיאן,אנחנו נמצאים בהיכל המקור המקדש של אבי ולא טריקו עלה בלהבות הכחולות אתה הוא זה,הלהבות האלה משגרות את הנפגע להיכל המקור לדינו של ארסיאוס וסירס".
אני שוקל לסגור את המ''ת הזה,אבל אני הולך לפתוח משחק ישן-חדש שלי,תכתבו לי בה''פ אם אתם רוצים שאני אנעל אותו או לא.
עד מחר בשעה 15:00 אני אקבל תשובות.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~Pika Chef~**
אתה רואה את הפוקימון המסתורי מתחיל להרעיד את האדמה והוא אומר לך:"אני הולך להרוס את מי שיתנגד לי,ותגיד להתראות לך ולפוקימונים שלך!",אתה רואה את האדמה נפערת ובולעת אותך ואת הפוקימונים שלך.
איתי
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך והיא חוזרת תוך מספר שניות והיא אומרת לך:"מה אמרת שאתה לא רוצה להילחם נגדו שוב מי שנלחם מולו לא חזר עם פוקימונים אלה מי שאתה רואה ברחו,היצור נעלם?".
Tomer44
אתה לא שומע את קולו של גרווליט ואתה מבין שהוא הפסיד,הילדה מחזירה את הקורפיש שלה לפוכדור והיא אומרת לך:"הפסדת,צא מין המכון בבקשה",אתה רואה את מנהיג המכון נכנס והוא אומר לך:"בעוד מספר ימים בוא הנה לקרב מול המנהיג הרשמי".
הפסדת בקרב המכון.
Mind Power-Almog
מתקפת קרן בלבול פוגעת בהונצ'קורו אך לא משפיעה אליך אתה נזכר שהמתקפות של קורומורי הם מסוג על-חושי אבל פוקימוני מסוג אופל כמו הונצ'קורו לא מושפעים ממתקפות על-חושי,אתה שומע את האויב שלך צוחק צחוק מרושע.
שלושת המחוזות 2
אתה רואה שומע את וויבל צוחקת בצחוק מרושע והיא משתמשת בשיסוע לילי חזק מאוד ועוצמתי למדי שפוגע בדיוק בחזהו של צ'אובו שלך והוא מתמוטט בהפסד על הקרח.
צ'אובו לא יכול להילחם,עומר מנצח.
BarMaster
אתה רואה את דלת המקדש זזה לאט לאט ואתה רואה את טריקו שלך כלוא בשרשרות כסף וזהב,אתה רואה את ארסיאוס אך בצורת הפוקימון שלו והוא אומר:"השופטים ארסיאוס וסירס מוכנים",אתה רואה את סירס משנה את צורתו לדמוי ארסיאוס קטן.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)