~Pika Chef~**
אתה רואה דמות מוזרה ספק אדם ספק פוקימון מתקרב אל עברו של הפוקימון המוזר והוא אומר לו:"שמע גם אני לא בדיוק פוקימון טבעי אני סוג של אדם-פוקימון אני הוא נבחר האדם והפוקימון אני השליט היחיד אני ואבי בטח שמעת אליו קוראים לו ארסיאוס".
איתי
אתה יוצא בסערה מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה את המאמן בעל הפוקימון המכונה הג'וקר אומר לך:"היי זה אתה המאמן בעל הפיקאצ'ו שנכנס לחלל הריק לא?",אתה רואה שלושה כוכבים מתחילים לנצוץ.
Tomer44
אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את מנהיג המכון יוצא אליך והוא אומר לך:"שמע ילד אולי המכון הזה קשה מדי למאמן מתחיל יש בעיר ורידיאן אומנם זה רחוק אבל זה משתלם מכון של קרבות אחד על אחד עד אז בטח תתחזק".
Mind Power-Almog
קורומורי משתמש במתקפת קרן על חושי על החישוק והוא עף לשמיים ואז קורומורי עף במהירות אל עברו של החישוק אתה רואה את הונצ'קורו משתמש במתקפת קרב צמוד על קורומורי,אתה רואה את החישוק מתחיל ליפול למטה.
שלושת המחוזות 2
עומר הולך בכיוון שלך והוא אומר לך:"שמע לי אתה מאמן מאוד חזק,רק שהוויבל שלי ואני מתאמנים כבר שלוש שנים חודשים היא הייתה אצלי בתור סניזל ואז זכיתי בטופר תער ביריד אי הקרבות ואז כעבור עוד מספר חודשים היא התפתחה לוויבל החזקה שאתה רואה היום אני מחכה לך,תתפוס עוד פוקימון אחד ונעשה את הקרב הכפול".
BarMaster
אתה רואה את סירס אומר:"התביעה מתחילה!",ארסיאוס אומר בקול רשמי:"האשם המכונה בר הואשם בזאת שניסה להתקיף את אבי כול הפוקימונים וכמעט גרם ליום הדין להתרחש מיד",סירס אומר:"אני הוא ההגנה,כמו שהנאשם בר אמר הוא חשב שאתה רוצה לפגוע בו ואני אמרתי לו שיש פה רוח רעה".