Dor_t
אתה נכנס ואתה רואה שאתה בחדר הקודם ואתה רואה ששלושת הדלתות הקודמות נעולות והדלת שממנה נכנסת נעלמה,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נפלת בפח,נכשלת במבחן הזה,יש לך עוד צ'אנס".
איתי
אתה מבין שהוא רוצה קצת לנוח קודם,אתה רואה אותו הולך לעץ עם ברי אורן כחולים הוא מתחיל לאכול כמה והוא חוזר אליך מחייך וחזק,אתה מבין שהוא היה רעב קצת,אתה רואה דמות רצה אל תוך הלילה.
Mind Power-Almog
אתה נכנס ואתה רואה את לילי מחכה לך בכדור הפורח השני,אתה רואה את עצמך נדחף לכדור הפורח השני ואתה מרגיש איך אתה ולילי עולים לשמיים,אתה רואה אותה משחררת בקלילות את האלטיריה שלה.
שלושת המחוזות 2
אתה רואה שהמנהרה האמצעית מובילה לדלת עשויה קרח ומקום מחבוא של פוקימונים אתה רואה שלושה דרטיני נלחמים זה בזה,אתה רואה ברי ירוק שכנראה על זה הם נלחמים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אלה אבנים שיעזרו למי שימצא אותם לשלוט בעולם" אומר לה בכעס,אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואתן לה את הכתב ואומר לה:"למה זה היה פה זו השאלה,תנסי לתרגם את זה,יש לי קצה חוט" אחייך אלייה אצע מהמכון ואלך אל מרכז הפוקימונים ואחפש ש ם אנשים חשודים בסביבה,אחשוב לעצמי:'יכול להיות שסירס פה בסביבה'.
""קורמורי קדימה בוא נראה לכולם שאתה ואני יכולים להשפיע רק בעזרת אסטרטגיה וקצת מזל!אנחנו לא רוצים לאכזה את הקהל הנרחב את לילי ובעיקר את עצמנו נכון?"אני אומר לו בקלילות רבה ומשחחרר אותו מהפוקדור בעודי נהנה מתנופת כדור הפורח ומהרוח הקרירה של האתגר הנושבת על פני.'מעניין האם יהיה אתגר קשה אולי רק כמה קשיים קטנים אני מקווה שיהי מאתגר!' אני חו/שב בליבי.
Dor_t
אתה רואה דמות די דומה אליך נכנס עם פוקימון שדומה לקריבולס ואתה רואה אותו נכנס אל הדלת של הצוק ואתה רואה אותו כעבור מספר שניות חוזר,אתה רואה אותו נכנס גם לחדר של החכמים.
~Pika Chef~**
אתה רואה איש בעל מסכה אדומה וגלימה סגולה מתקרב אליך והוא אומר לך:"קדימה ילד תביא לי את כתב החידה של מכוני קנטו,אני צריך אותו בשביל להציל את העולם המזוהם הזה!".
איתי
*לקבר?
אתה רואה שזהו האיש שעזר לך אתה רואה אותו נלחם מול זאנגוס רגיל,אתה רואה את הג'וקר של האיש משתמש במתקפה מוזרה שנראת כמו מתקפה משלושת,אתה רואה מתקפת מים,מתקפת אש ומתקפת חשמל.
Mind Power-Almog
האלטיריה משתמשת במתקפת שמיים שעפה לכיוונו של קורומורי שמתגונן בזכות כנפיו הקטנות העטלפיות
[של עטלפים] והקטנות שלו אתה רואה אותו משתמש במתקפת בלבול.
שלושת המחוזות 2
אתה רואה את עומר בועט לך ביד ואתה רואה את הברי עף הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את הדרטיני הכי חלש תעשה מה שאתה עושה עכשיו,אם אתה רוצה לראות את הדרטיני הכי חזק שעוד להתפתח בקרוב לדרגונייר,חכה".
BarMaster
אתה רואה את כול הזורא שומעים על הטרפינץ' שאתה מחפש ואתה רואה שהם הופכים לטרפינץ' אך אחד הופך להיות פליגון מסתורי,אתה מבין שיש סיכוי שהפליגון הוא הטרפינץ'.
[QUOTE=מאסטר גלסיון;920817][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t
שלושת המחוזות 2
אתה רואה את עומר בועט לך ביד ואתה רואה את הברי עף הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את הדרטיני הכי חלש תעשה מה שאתה עושה עכשיו,אם אתה רוצה לראות את הדרטיני הכי חזק שעוד להתפתח בקרוב לדרגונייר,חכה".
אני אומר לעומר"אוקי אני יחכה לראות את הדריני החזק.אבל למה בעטת י.הית אומר לי רק."אני מחכה לדרטיני החזק מביניהם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אין סיכוי,תעזוב אותי.זה לא עניינך ומאיפה ידעתה שיש לי את כתב החידה?" אומר לאיש בכעס,ואחשוב לעצמי:'זה בטח אחד מהאלה שעושים כאוס בעולם שסירס סיפר עליהם'."גיבל צא!" אצעק והוציא את הפוקדור של גיבל מהכיס ואצעק:"ציפורן דרקון,מהר! על המסכה של האיש הזה" אצעק בשביל לראות את הפרצוף מתחת למסכה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)