Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 43 ראשוןראשון ... 313940414243 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 638
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון צפה בהודעה
    Dor_t
    אתה רואה שאתה נופל באיטיות כמו מעלית בלי נראית בסופו של דבר הפוכדור של צ'רמנדר מגיע אליך אתה רואה אור חזק ואתה רואה אותך,את קריבולס ואת צ'רמנדר מול שלושת הדלתות השחורות אתה רואה פתק שבו כתוב:"תבחר דלת,אחת מובילה לאותו חדר,אחד לפוכדור והאחרון לחדר הבא".

~Pika Chef~**
    אתה רואה את ג'ולי שטרטוויג בידה רצה אליך והיא אומרת אליך:"מצאת את כתב הקדומים שהקדומים השאירו בכול מכון לפני כחמשת אלפיים שנים,עכשיו החידה נהית יותר פתורה אבל מה אלה אבני האורי מה שזה לא יהיה?".

איתי
    הדמות מחייכת אליך ונעלמת ואתה שומע קול חלש שאומר לך:"טוב להתראות",אתה רואה את פיקאצ'ו מחייך אליך חלושות,אתה מבין שהוא חלש למדי מין הקרב מול דמון-ארבוק.

Mind Power-Almog
    אתה ולילי מחכים במרכז במשך חצי שעה ואתה שומע קול שאומר:"אובחן אנחנו מתחילים את הסיבוב השני,העולים לחצי הגמר הם,לילי נגד בונדר וג'ון נגד ג'יימס,שני הזוגות מתבקשים לגשת לבמה!",לילי רצה אל הזירה.

שלושת המחוזות 2
    עומר עוצם את עיניו והוא אומר בקול חלוש:"אנחנו צריכים ללכת לאמצעית,השמאלית מובילה לים והימנית למערת הקרח של ארטיקונו,הוא זוכר אותך בטח,אחרי!",עומר הולך למנהרה האמצעית.

BarMaster
    אתה רואה זורא אחד קטן שכנראה מזהה אותך משנה צורה לטרפינץ',אתה רואה חתך קטן בשריונו הימני,אתה רואה את סירס אומר לך:"אתה מחפש או שאתה פשוט עומד שמה,מה קורה איתך?!".
    אני אומר לו ''אני רוצה לחזק אותך לפני הקרב הקרוב ולכן אנכנו נלך לאגם כדי לחפש פוקימוני מים ''

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    אתה ולילי מחכים במרכז במשך חצי שעה ואתה שומע קול שאומר:"אובחן אנחנו מתחילים את הסיבוב השני,העולים לחצי הגמר הם,לילי נגד בונדר וג'ון נגד ג'יימס,שני הזוגות מתבקשים לגשת לבמה!",לילי רצה אל הזירה.
    'סוף סוף באמת חשדבתי שזה כבר לא הגיע חיכתי חצי שעה שלמה'אני חושב ורץ מהר אל הזירה ברצון רב להתחרות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Dor_t
    אתה נכנס ואתה רואה שאתה בחדר הקודם ואתה רואה ששלושת הדלתות הקודמות נעולות והדלת שממנה נכנסת נעלמה,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נפלת בפח,נכשלת במבחן הזה,יש לך עוד צ'אנס".

איתי
    אתה מבין שהוא רוצה קצת לנוח קודם,אתה רואה אותו הולך לעץ עם ברי אורן כחולים הוא מתחיל לאכול כמה והוא חוזר אליך מחייך וחזק,אתה מבין שהוא היה רעב קצת,אתה רואה דמות רצה אל תוך הלילה.

Mind Power-Almog
    אתה נכנס ואתה רואה את לילי מחכה לך בכדור הפורח השני,אתה רואה את עצמך נדחף לכדור הפורח השני ואתה מרגיש איך אתה ולילי עולים לשמיים,אתה רואה אותה משחררת בקלילות את האלטיריה שלה.

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה שהמנהרה האמצעית מובילה לדלת עשויה קרח ומקום מחבוא של פוקימונים אתה רואה שלושה דרטיני נלחמים זה בזה,אתה רואה ברי ירוק שכנראה על זה הם נלחמים.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t
    שלושת המחוזות 2
    אתה רואה שהמנהרה האמצעית מובילה לדלת עשויה קרח ומקום מחבוא של פוקימונים אתה רואה שלושה דרטיני נלחמים זה בזה,אתה רואה ברי ירוק שכנראה על זה הם נלחמים.
    אני מנסה לקחת את הברי ואז מוציא מהתיק שלי פוכדור.אני ומר להם"מי שרוצה תברי הזה שיכנס לפוכדור שאני מחזיק ביד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    Dor_t
    אתה נכנס ואתה רואה שאתה בחדר הקודם ואתה רואה ששלושת הדלתות הקודמות נעולות והדלת שממנה נכנסת נעלמה,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נפלת בפח,נכשלת במבחן הזה,יש לך עוד צ'אנס".

איתי
    אתה מבין שהוא רוצה קצת לנוח קודם,אתה רואה אותו הולך לעץ עם ברי אורן כחולים הוא מתחיל לאכול כמה והוא חוזר אליך מחייך וחזק,אתה מבין שהוא היה רעב קצת,אתה רואה דמות רצה אל תוך הלילה.

Mind Power-Almog
    אתה נכנס ואתה רואה את לילי מחכה לך בכדור הפורח השני,אתה רואה את עצמך נדחף לכדור הפורח השני ואתה מרגיש איך אתה ולילי עולים לשמיים,אתה רואה אותה משחררת בקלילות את האלטיריה שלה.

שלושת המחוזות 2
    אני רץ אחרי הדמות ופיקאצ'ו על הכתף שלי ,ואני אומר לו ''אולי זה פוקימון פראי אז תתכונן לקבר בסדר''

6. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה זורא אחד קטן שכנראה מזהה אותך משנה צורה לטרפינץ',אתה רואה חתך קטן בשריונו הימני,אתה רואה את סירס אומר לך:"אתה מחפש או שאתה פשוט עומד שמה,מה קורה איתך?!".
    אגיד לסירס: "כנראה שאוותר אין לי סיכוי, אבל בוא ננסה ניסיון אחרון".
    "קדימה טריקו זה ניסיון אחרון בוא תרוץ מהר לעבר זורא ותשתמש בחבטה חזקה שתעיף אותו!!, קדימה אתה תצליח אני מאמין בך אל תאכזב אותי!" אגיד לטריקו

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    אתה רואה את ג'ולי שטרטוויג בידה רצה אליך והיא אומרת אליך:"מצאת את כתב הקדומים שהקדומים השאירו בכול מכון לפני כחמשת אלפיים שנים,עכשיו החידה נהית יותר פתורה אבל מה אלה אבני האורי מה שזה לא יהיה?".
    "אלה אבנים שיעזרו למי שימצא אותם לשלוט בעולם" אומר לה בכעס,אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואתן לה את הכתב ואומר לה:"למה זה היה פה זו השאלה,תנסי לתרגם את זה,יש לי קצה חוט" אחייך אלייה אצע מהמכון ואלך אל מרכז הפוקימונים ואחפש ש ם אנשים חשודים בסביבה,אחשוב לעצמי:'יכול להיות שסירס פה בסביבה'.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש על פעיל
    Mind Power-Almog
    ""קורמורי קדימה בוא נראה לכולם שאתה ואני יכולים להשפיע רק בעזרת אסטרטגיה וקצת מזל!אנחנו לא רוצים לאכזה את הקהל הנרחב את לילי ובעיקר את עצמנו נכון?"אני אומר לו בקלילות רבה ומשחחרר אותו מהפוקדור בעודי נהנה מתנופת כדור הפורח ומהרוח הקרירה של האתגר הנושבת על פני.'מעניין האם יהיה אתגר קשה אולי רק כמה קשיים קטנים אני מקווה שיהי מאתגר!' אני חו/שב בליבי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    Dor_t

איתי

Mind Power-Almog

שלושת המחוזות 2
    אסתכל מסביבי ואתחיל לצעוק:"איזה צ'אנס? איפה? מה אני צריך לעשות עכשיו?" ואתחיל להסתובב ולחכות למשהו שייבסר לי מה אני צריך לעשות..
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Dor_t
    אתה רואה דמות די דומה אליך נכנס עם פוקימון שדומה לקריבולס ואתה רואה אותו נכנס אל הדלת של הצוק ואתה רואה אותו כעבור מספר שניות חוזר,אתה רואה אותו נכנס גם לחדר של החכמים.

~Pika Chef~**
    אתה רואה איש בעל מסכה אדומה וגלימה סגולה מתקרב אליך והוא אומר לך:"קדימה ילד תביא לי את כתב החידה של מכוני קנטו,אני צריך אותו בשביל להציל את העולם המזוהם הזה!".

איתי
    *לקבר?
    אתה רואה שזהו האיש שעזר לך אתה רואה אותו נלחם מול זאנגוס רגיל,אתה רואה את הג'וקר של האיש משתמש במתקפה מוזרה שנראת כמו מתקפה משלושת,אתה רואה מתקפת מים,מתקפת אש ומתקפת חשמל.

Mind Power-Almog
    האלטיריה משתמשת במתקפת שמיים שעפה לכיוונו של קורומורי שמתגונן בזכות כנפיו הקטנות העטלפיות
    [של עטלפים] והקטנות שלו אתה רואה אותו משתמש במתקפת בלבול.

שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את עומר בועט לך ביד ואתה רואה את הברי עף הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את הדרטיני הכי חלש תעשה מה שאתה עושה עכשיו,אם אתה רוצה לראות את הדרטיני הכי חזק שעוד להתפתח בקרוב לדרגונייר,חכה".

BarMaster
    אתה רואה את כול הזורא שומעים על הטרפינץ' שאתה מחפש ואתה רואה שהם הופכים לטרפינץ' אך אחד הופך להיות פליגון מסתורי,אתה מבין שיש סיכוי שהפליגון הוא הטרפינץ'.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=מאסטר גלסיון;920817][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t
    שלושת המחוזות 2
    אתה רואה את עומר בועט לך ביד ואתה רואה את הברי עף הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את הדרטיני הכי חלש תעשה מה שאתה עושה עכשיו,אם אתה רוצה לראות את הדרטיני הכי חזק שעוד להתפתח בקרוב לדרגונייר,חכה".

אני אומר לעומר"אוקי אני יחכה לראות את הדריני החזק.אבל למה בעטת י.הית אומר לי רק."אני מחכה לדרטיני החזק מביניהם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש סופר ספאמר
    Dor_t
    אתה רואה דמות די דומה אליך נכנס עם פוקימון שדומה לקריבולס ואתה רואה אותו נכנס אל הדלת של הצוק ואתה רואה אותו כעבור מספר שניות חוזר,אתה רואה אותו נכנס גם לחדר של החכמים.

~Pika Chef~**
    אתה רואה איש בעל מסכה אדומה וגלימה סגולה מתקרב אליך והוא אומר לך:"קדימה ילד תביא לי את כתב החידה של מכוני קנטו,אני צריך אותו בשביל להציל את העולם המזוהם הזה!".

איתי
    *לקבר?
    אתה רואה שזהו האיש שעזר לך אתה רואה אותו נלחם מול זאנגוס רגיל,אתה רואה את הג'וקר של האיש משתמש במתקפה מוזרה שנראת כמו מתקפה משלושת,אתה רואה מתקפת מים,מתקפת אש ומתקפת חשמל.

Mind Power-Almog
    האלטיריה משתמשת במתקפת שמיים שעפה לכיוונו של קורומורי שמתגונן בזכות כנפיו הקטנות העטלפיות

שלושת המחוזות 2

BarMaster
    אתה רואה את כול הזורא שומעים על הטרפינץ' שאתה מחפש ואתה רואה שהם הופכים לטרפינץ' אך אחד הופך להיות פליגון מסתורי,אתה מבין שיש סיכוי שהפליגון הוא הטרפינץ'.
    אני לא יודע מה יש למקלדת שלי התקבנתי לקרב
    -----------------------------------------------------
    כשאני רואה שזה הוא אז אני הולך לחפש פוקימון פראי כדי להילחם נגדו

13. משתמש על פעיל
    Mind Power-Almog
    "קורמורי תננסה להשתמש בבילבל בכך שתרתק אותו לרצפה ושהיא תאבד אנרגיה אז להעיף אותה מהכדור הפורח אילו זה לא יצליח תנסה לפחות לחמוק מין המתקפה שלה!"אני תומך ברעיונו של קורומורי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. משתמש מנוסה
    Dor_t
    ][/COLOR]
    אלך אל האיש ואשאל אותו:"מי אתה ? איך אתה כל כך דומה ל ואיך הפוקימון שלך כל כך דומה לקריבולוס שלי?" ואחכה לתגובה של האיש
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    .
    "אין סיכוי,תעזוב אותי.זה לא עניינך ומאיפה ידעתה שיש לי את כתב החידה?" אומר לאיש בכעס,ואחשוב לעצמי:'זה בטח אחד מהאלה שעושים כאוס בעולם שסירס סיפר עליהם'."גיבל צא!" אצעק והוציא את הפוקדור של גיבל מהכיס ואצעק:"ציפורן דרקון,מהר! על המסכה של האיש הזה" אצעק בשביל לראות את הפרצוף מתחת למסכה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 41 מתוך 43 ראשוןראשון ... 313940414243 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •