שם משתמש: totodaili
שם במשחק: נבו
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:
פוקימונים התחלתי: צ'יקוריטה
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות: אין
שם משתמש: totodaili
שם במשחק: נבו
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:
פוקימונים התחלתי: צ'יקוריטה
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות: אין
הנה הכרטיס מאמן שלי
טוטודייל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dor_t
אתה לא רואה אותו מגיב,אתה מבין שהאיש הזה הוא אתה בעצם רק צעיר יותר בכמה דקות,אתה רואה את הפתק משתנה והוא אומר לך:"ברגע שחזרת אחורנית חזרת גם בזמן...".
~Pika Chef~**
האיש בעל המסכה זורק את גיבל למים שליד המכון והוא אומר לך:"תן לספקטרה פנטום את הפתק יא חתיכת בן בלייעל,בוגד דם שכמוך מצודד בפוקימונים במקום בבני האדם,באחיך בהוריך!".
איתי
אתה רואה חבורת פיקאצ'ו מתאספים לפני אבן צהובה גדולה,אתה מזהה שזו אבן חשמל,אתה רואה שני פיקאצ'ו עולים לכיוון האבן ונוגעים בה,תוך שנייה אחת שני הפיקאצ'ו מתפתחים לריאצ'ו גדולים וחזקים.
Mind Power-Almog
אתה רואה את קורומורי נסוג בגלל זרמי האוויר הקרים,אתה רואה את אלטירה של לילי משתמשת בזרמי האוויר בשביל להגיע לטבעת,אתה רואה את קורומורי משתמש בקרן על חושית בשביל לפגוע בה.
שלושת המחוזות 2
אתה רואה דרטיני נוסף נכנס בדהרה מהירה לזירה והוא משתמש במתקפת דופק דרקון שפוגע בכול שלושת הדרטינים והוא מביס אותם,אתה רואה אותו רץ אל עבר הברי הכחול,עומר מחייך ואומר:"זה הדרטיני שקלטתי!".
BarMaster
אתה רואה את כול הזורא נעלמים ונשאר רק טרפינץ' אחד,אתה שומע את קולו של סירס שאומר לך:"עכשיו!זהו הטרפינץ' האמיתי תלכוד אותו בפוכדור הנסתר,עכשיו או לעולם לא!".
גלווד וטוטודייל סליחה אבל ההרשמה סגורה...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"זה לא עניינך מה קורה עם ההורים שלי והפוקימונים שלי!" אומר לו בכעס עם דמעה שזולגת על עיני ואצעק:"אני לא ייתן לך להרוס את העולם,הפוקימונים זה הדבר היחיד שנשאר לי!,אתה לא תיקח לי אותם ותהרוס את העולם!" אצעק עליו ואתן לו אגרוף בבטן,ואז אצעק:"אני לא ייתן לך לעשות את זה!" אכעס יותר ואז אחזיר את גיבל לפוקדור,הוציא את טרטוויג ואפקוד עליו:"תשתמש בכדור אנרגיה עליי,מהר!" ואז שהכדור יגיע אליי אני יזוז כדי שיפגע באיש עם המסכה
Dor_t
הפתק אומר לך:"אתה סוג של רוח זמנית,אתה רואה מה עשית קודם ומה הטעות שלך שיגיע הזמן אתה תחזור להיות אנושי ואתה תתקן את הטעות שאתה עשית ואז תמשיך במשימה שלך,ע''ח שומר היערות".
~Pika Chef~**
כמו סרט אתה רואה איך ספקטרה פנטום תופס את כדור האנרגיה ומשגר אותו אליך במהירות אך אתה רואה שטרטוויג קופץ להגן עליך והוא נפגע בצורה חמורה מאוד מהמתקפה שלו.
איתי
אתה רואה את פיקאצ'ו חוזר במהירות לכתפך ואתה מבין שהוא רוצה ללמוד מתקפות קודם,אתה רואה שליד אבן החשמל שמפתחת את הפיקאצ'ו נמצא כדור צהוב ויפה אתה נזכר באיש מהברק.
Mind Power-Almog
אתה רואה את קורומורי משתמש שוב ושוב בקרן על חושית אבל אלטירה לא מוותרת והיא מחזירה לו במתקפות דופק דרקון ודופק צל שגורמות נזק רב לשני הצדדים,אתה רואה את לילי לא זזה ממקומה במשך הקרב.
שלושת המחוזות 2
הדרטיני תופס את צ'אובו בעזרת זנבו והוא מפיל את צ'אובו על רצפת הקרח הקפואה של האי ספרון הקפוא מכול,אתה שומע את עומר אומר לך:"מה אתה חושב למה אתה חושב דרקון ומתכת הם הסוגים הכי חזקים בעולם".
BarMaster
אתה רואה את טרפינץ' מתחמק במהירות אך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת חול חזקה,אתה רואה את הפוכדור הנסתר מתרומם ואתה שומע את סירס אומר לך:"הפוכדור ילכוד לבד בזמן המתאים עכשיו לקרב!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)