Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 43 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 638
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    OmerFake
    האישה הזקנה אומרת לך:"בוא איתי למרכז הפוקימונים",אתה והאישה הזקנה מגיעים למרכז והאישה אומרת לאחות ג'וי:"סלחי ג'וי אני צריכה את מכונת ההתקפות",האחות ג'וי מובילה אתכם למכונה מוזרה מאוד,האישה מכניסה את טרטוויג לחלק אחד ודיסק ירוק מוזר לחלק האחר,אתה שומע צליל חזק,אחרי זה האישה מוציאה את טרטוויג ומכניסה את רטטה והיא מכניסה דיסק ירוק אחר ואתה שומע את אותו צליל,האישה אומרת:"זהו,טרטוויג יוצא כדור אנרגיה ורטטה עיני עשב".
    טרטוויג למד כדור אנרגיה,רטטה למד עיני עשב!
    .
    "יפה מאוד חברים,אתם מוכנים לקרב?" אשאל אותם בחיוך ואגיד לאיש:"אני חושב שאני מוכן,איפה נערוך את הקרב?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    השוטרת ג'ני מתעלמת מדבריך והיא פונה אל האחיין שלה:"מה אתה חושב?",האחיין של השוטרת עונה לה בצורה מוזרה:"צריך לעשות כמה דברים,אחד להתייעץ עם ארבעת הפרופסורים,שתיים לבדוק את ההפרעות של האי סינבר ושלוש לפתור את התעלומה".

Nilasak
    אתה רואה שהצ'ימצ'אר שלך מפחד להתקרב אליהם היות והרטטה משתמש באקדח מים ומכת ברק על שני הקטרפים הזוהרים הפראיים,אתה רואה ילדה קטנה מסתכלת בצער על שלושת הפוקימונים שרבים.

OmerFake
    *מי אמר לך שיש השוטרת ג'ני באזור?
    אני בכלל דיברתי על פיצוץ אדיר ושרפה איך הגעת שיש שוטרת באזור תשנה את זה!

Monster
    אתה רואה שהרטטה משתמש בקרן-על חזקה מאוד אתה רואה שהיא עומדת לפגוע בפוקאבו שלך ופתאום אתה שומע קול של נער שאומר:"זה גנגר,אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך גנגר שמגן על פוקאבו שלך מפני קרן העל,אתה רואה נער בעל ז'קט כחול וכובע אדום מתקרב אליך והוא אומר לך:"נעים מאוד,עומר וזה הגנגר שלי".
    פגשת את עומר[אני]ויש לעומר גנגר!

Barfon2
    *המכונים שונים אין פה את ברוק,את מיסטי ואת השאר!
    הנער מסתכל אליך בצורה מוזרה והוא אומר לך:"אני אישית הייתי ממליץ לך לנסות לנסוע דרומה מפה,אתה יודע לכיוון האי סינבר מסתובבים שמה פוקימוני אש ואדמה וגם אבן חזקים,יש שמה מכון,אך אני לא בתוך בסוגו".

IcooILIVES
    תגיב להתחלה שבע''מ אחד.

אוי לא,רשעים.
    צ'ימצ'אר,תעזור לרטטה בקרב!
    שריטה!,ואז קפוץ לאוויר ותפעיל צעקה.

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Nilasak
    אתה רואה את הצ'ימצ'אר שלך רץ אליך מפחד,הילדה הקטנה נגשת אליך ואל צ'ימצ'אר והיא אומרת לצ'ימצ'אר:"אל תדאג חמוד קטן עוד מעט הכול יגמר,הצרות יגמרו,הרוע יושמד לעד ואתה תתפתח".

OmerFake
    האיש אומר לך:"תגיד אתה רוצה שנערוך את הקרב במכון,למה אני מנהיג מכון העיר ורידיאן,מכון המים ג'ורג' ופגשת כבר את הקורפיש שלי,הקרב יהיה אחד על אחד בלי אפשרות להחלפות ברור!".
    המידע על המכון העיר ורידיאן נוסף!

Monster
    עומר חושב והוא אומר לך:"מצטער פה אני לא יכול לעזור לך,תגיד אתה רואה לגלות את אזור האימונים המיוחד שלי לפוקימוני אש ודרקון,אתה רוצה לגלות אותו,הוא נמצא בפסגת אי הגעש של האי סינבר!".

Barfon2
    אדון וואלס אומר לך:"כמובן אני אפילו אשמח לקחת אותך לשם,עומר מה שלומך נערי אני ופיקו שלי חייבים לו את החיים",עומר אומר לאדון וואלס:"שוב פעם אתה לא חייב לי כלום אבל אם תסיע אותי ואת בר לאי סינבר".

4. מורחקים
    שם: חן
    [quote]IcooILIVES
    אתה רואה שהטוטודייל שלך מסרב להילחם נגד הרטטה הזה ואתה רואה את הקטרפים מסרבים לעזור לך,אתה שם לב שהרטטה מתכנן מתקפת חשמל קטלנית מאוד,אתה רואה שבשמיים יש חמישה עננים שחורים גדולים ואתה מרגיש שמתחילה סופת גשמים,הקטרפי והרטטה בורחים להם[/QUOTE]

באסה, לא הצלחתי לתפוס אותו...
    לא נורא טוטודייל, אתה פקימון מסוג מים הגשם יחזק אותך רק, בוא נלך לכוון העיר בקרובה אני צועד ספוג מגשם..

5. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake
    האיש אומר לך:"תגיד אתה רוצה שנערוך את הקרב במכון,למה אני מנהיג מכון העיר ורידיאן,מכון המים ג'ורג' ופגשת כבר את הקורפיש שלי,הקרב יהיה אחד על אחד בלי אפשרות להחלפות ברור!".
    "ברור,נעים להכיר,מקווה שיהיה קרב טוב" אומר לו בחיוך והלך אחריו לכיוון המכון ואומר לפוקימונים שלי:"אז מי ילחם,רטטה או טרטוויג? תחליטו ביניכם" אחייך אליהם ואשאל את גורג:"לאיזה מהפוקימונים שלי כדי להילחם?"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;8
    [B
    Monster[/B]
    עומר חושב והוא אומר לך:"מצטער פה אני לא יכול לעזור לך,תגיד אתה רואה לגלות את אזור האימונים המיוחד שלי לפוקימוני אש ודרקון,אתה רוצה לגלות אותו,הוא נמצא בפסגת אי הגעש של האי סינבר!".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לעומנר"כן בשמחה אני ארצה לגלות את האזור הזה.קשדימה תוביאל אותי לשם "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אדון וואלס אומר לך:"כמובן אני אפילו אשמח לקחת אותך לשם,עומר מה שלומך נערי אני ופיקו שלי חייבים לו את החיים",עומר אומר לאדון וואלס:"שוב פעם אתה לא חייב לי כלום אבל אם תסיע אותי ואת בר לאי סינבר".
    אגיד לאדון וולאס: "תודה רבה שאתה כולכך נחמד אליי אשמח ליסוע עם עומר תודה רבה".
    "ו.. למה וולאס אתה חייב לעומר את החיים שלך מה קרה בינכם עומר ממה הצלת אותו"? אשאל את אדון וולאס בטיפה בישנות.

8. משתמש מנוסה
    Nilasak
    אתה רואה את הצ'ימצ'אר שלך רץ אליך מפחד,הילדה הקטנה נגשת אליך ואל צ'ימצ'אר והיא אומרת לצ'ימצ'אר:"אל תדאג חמוד קטן עוד מעט הכול יגמר,הצרות יגמרו,הרוע יושמד לעד ואתה תתפתח".

OmerFake

Monster

Barfon2

מה הולך פה?

צ'ימצ'אר,תלחם בהם!,תהיה גבר!,קדימה!,על תהיה לי פה פחדן,קוקוריקו!,תתקוף כבר בצעקה,ואם אתה רוצה שהיה מפחד!

9. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    [FONT=Arial]אתה שומע את קולו של האחיין אומר:"תתעלמי ממנו דודה",השוטרת והאחיין ממשיכים בדרכם ואתה רואה שהם ממשיכים לדרום העיר פאלט,אתה רואה מנטריק יוצא בסערה מין המעבדה של משפחת אוק.
    FONT]
    אני מחליט ללכת בעקבותם לעיר פלאט, אולי שם אוכל להמשיך לאסוף מידע על תעלומת הזוהרים, וג םאנסה להבין מיהו המנטריק שימא ממעבדתו לש משפחת אוק

10. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה רואה שהמנטריק הזה חצי זוהר וחצי לא,אתה שומע ירייה וכעבור מספר שניות אתה רואה רשת צייד פרוסה על המנטריק המוזר הזה,אתה רואה את גרי אוק רץ לכיוון המנטריק הזה והוא אומר לו:"אני מצטער על זה שאני לכדתי אותך מנטי שלי אבל אסור לך להשתולל!".

Nilasak
    אתה מרגיש את היד שלך מתחילה לבעור בחוזקה אתה רואה שזנבו של צ'ימצ'אר מתחיל לגדול והוא מתחיל להתנפל על הקטרפים האלה וגם על הרטטה בחוזקה,כעבור מספר שניות שלושת הפוקימונים בורחים במהירות על.

OmerFake
    ג'ורג' אומר לך:"הייתי ממליץ לך על טרטוויג אבל זו בחירה שלך",אתה רואה שטרטוויג מחייך אליך וגם רטטה מחייך אך אתה מבין ששניהם רוצים שטרטוויג הילחם בקרב הראשון שלך,הקרב על תג העיר ורידיאן,אתה רואה את הזקנה חוזרת לביתה.

Monster
    אתה ועומר ממשיכים לדרום העיירה פאלט ואתה רואה אגם קטן שמוביל לים ענק שבסופו יש אי ענק שממנו אתה מזהה הר געש ענק ועשן שחור,אתה רואה איש זקן עם ווינגל קטן על ידו השמאלית אתה רואה שעומר מנסה להעיר את האיש הזקן ובסופו של דבר הוא מתעורר.

Barfon2
    אדון וואלס אומר לך:"פעם שאני ופיקו שלי חיינו במחוז הואן ליד העיר פטלבורג,איזה גנב מצוות אקווה גנב לי את פיקו שלי ועומר עבר בסביבה והוא ראה אותי עצוב והוא הלך למערת האבן של רוסטבורו והוא נלחם בעוצמה אדירה נגד האקווה הזה ובסוף ניצח".

IcooILIVES
    שאתה ספוג כולך וטוטודייל מחייך אליך אך אתה רואה שהעיניים שלו מאוכזבות מאוד על ההפסד של החבר החדש שלו,אתה רואה בשמיים ציפור ענקית וההילה הזהובה שלו גורמת לשמיים הקודרים להתבהר,אתה רואה את השמש הזורחת.

11. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה רואה שהמנטריק הזה חצי זוהר וחצי לא,אתה שומע ירייה וכעבור מספר שניות אתה רואה רשת צייד פרוסה על המנטריק המוזר הזה,אתה רואה את גרי אוק רץ לכיוון המנטריק הזה והוא אומר לו:"אני מצטער על זה שאני לכדתי אותך מנטי שלי אבל אסור לך להשתולל!".

Nilasak
    אתה מרגיש את היד שלך מתחילה לבעור בחוזקה אתה רואה שזנבו של צ'ימצ'אר מתחיל לגדול והוא מתחיל להתנפל על הקטרפים האלה וגם על הרטטה בחוזקה,כעבור מספר שניות שלושת הפוקימונים בורחים במהירות על.

OmerFake
    ג'ורג' אומר לך:"הייתי ממליץ לך על טרטוויג אבל זו בחירה שלך",אתה רואה שטרטוויג מחייך אליך וגם רטטה מחייך אך אתה מבין ששניהם רוצים שטרטוויג הילחם בקרב הראשון שלך,הקרב על תג העיר ורידיאן,אתה רואה את הזקנה חוזרת לביתה.

Monster
    אתה ועומר ממשיכים לדרום העיירה פאלט ואתה רואה אגם קטן שמוביל לים ענק שבסופו יש אי ענק שממנו אתה מזהה הר געש ענק ועשן שחור,אתה רואה איש זקן עם ווינגל קטן על ידו השמאלית אתה רואה שעומר מנסה להעיר את האיש הזקן ובסופו של דבר הוא מתעורר.

Barfon2
    אדון וואלס אומר לך:"פעם שאני ופיקו שלי חיינו במחוז הואן ליד העיר פטלבורג,איזה גנב מצוות אקווה גנב לי את פיקו שלי ועומר עבר בסביבה והוא ראה אותי עצוב והוא הלך למערת האבן של רוסטבורו והוא נלחם בעוצמה אדירה נגד האקווה הזה ובסוף ניצח".

IcooILIVES
    שאתה ספוג כולך וטוטודייל מחייך אליך אך אתה רואה שהעיניים שלו מאוכזבות מאוד על ההפסד של החבר החדש שלו,אתה רואה בשמיים ציפור ענקית וההילה הזהובה שלו גורמת לשמיים הקודרים להתבהר,אתה רואה את השמש הזורחת.

צ'ימצ'אר מה זה היה בדיוק?!, אני רוצה לתפוס את הרטטה.
    רוץ אחריהם איתי,צעקה כדי לשטח את הרטטה על הרצפה,ואז קפוץ עליו.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

Barfon2
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לעומר"מי זה האיש הזקן הזה שהרעת מהשינה שלו הרגע?" אני מחכה לתשובתו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake
    "בסדר,טרטוויג אתה תילחם,גורג,כדי שנלך למכון לא?" אומר לו בחיוך ואלך אחריו לכיוון המכון ובעודי בדרך הסתכל על הרגל הפצועה של רטטה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    Nilasak
    אתה רואה שהרטטה כבר נעלם מין האופק אך אתה רואה גלמיאו מסתובב לו בסביבה ואיתו מסתובב צ'ורונו,אתה שומע קולות מוזרים מגיעים מכיוון המעבדה של האוקים,סמואל אוק וגרי אוק,אתה רואה מאמן בעל מסכה אדומה מתקרב אל שני הפוקימונים.

OmerFake
    אתה וג'ורג' מגיעים לתוך מכון העיר ורידיאן,ואתה רואה בריכה ענקית של מים מתחילה להיפרס לפניך,אתה שומע את קולו של השופט אומר:"הקרב יהיה אחד על אחד,בלי אפשרות להחליף",ג'ורג' מוציא את הקורפיש שראית ממקודם.
    הקרב על התג הראשון שלך התחיל!

Monster
    עומר אומר לך:"זה אדון וואלס הוא בעל הסירה הזו שכאן,הוא יכול להביא אותך לכול אזור שיש בו מים והוא קרוב לכאן,לי ולא יש חתיכת היסטוריה",אתה רואה שאדון וואלס נכנס לסירה ועומר נכנס לסירה,הוא מסמן לך להיכנס.

15. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אגיד לוולאס: עכשיו אני מבין מה קרה, תודה רבה בכל זאת על המידע".
    "קדימה אז מתי נצא לאי סינבר אני כבר מוכן ומזומן, רגע עומר אתה רוצה עכשיו לצאת לאי סינבר או שאתה עוד לא מוכן בישביל זה?" אשאל ואגיד לוולאס ועומר.

עמוד 5 מתוך 43 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •