Nilasak
אתה רואה את הצ'ימצ'אר שלך רץ אליך מפחד,הילדה הקטנה נגשת אליך ואל צ'ימצ'אר והיא אומרת לצ'ימצ'אר:"אל תדאג חמוד קטן עוד מעט הכול יגמר,הצרות יגמרו,הרוע יושמד לעד ואתה תתפתח".
OmerFake
האיש אומר לך:"תגיד אתה רוצה שנערוך את הקרב במכון,למה אני מנהיג מכון העיר ורידיאן,מכון המים ג'ורג' ופגשת כבר את הקורפיש שלי,הקרב יהיה אחד על אחד בלי אפשרות להחלפות ברור!".
המידע על המכון העיר ורידיאן נוסף!
Monster
עומר חושב והוא אומר לך:"מצטער פה אני לא יכול לעזור לך,תגיד אתה רואה לגלות את אזור האימונים המיוחד שלי לפוקימוני אש ודרקון,אתה רוצה לגלות אותו,הוא נמצא בפסגת אי הגעש של האי סינבר!".
Barfon2
אדון וואלס אומר לך:"כמובן אני אפילו אשמח לקחת אותך לשם,עומר מה שלומך נערי אני ופיקו שלי חייבים לו את החיים",עומר אומר לאדון וואלס:"שוב פעם אתה לא חייב לי כלום אבל אם תסיע אותי ואת בר לאי סינבר".
[quote]IcooILIVES
אתה רואה שהטוטודייל שלך מסרב להילחם נגד הרטטה הזה ואתה רואה את הקטרפים מסרבים לעזור לך,אתה שם לב שהרטטה מתכנן מתקפת חשמל קטלנית מאוד,אתה רואה שבשמיים יש חמישה עננים שחורים גדולים ואתה מרגיש שמתחילה סופת גשמים,הקטרפי והרטטה בורחים להם[/QUOTE]
באסה, לא הצלחתי לתפוס אותו...
לא נורא טוטודייל, אתה פקימון מסוג מים הגשם יחזק אותך רק, בוא נלך לכוון העיר בקרובה אני צועד ספוג מגשם..
אני אומר לעומנר"כן בשמחה אני ארצה לגלות את האזור הזה.קשדימה תוביאל אותי לשם "פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;8
[B
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
DorXsceptile
אתה רואה שהמנטריק הזה חצי זוהר וחצי לא,אתה שומע ירייה וכעבור מספר שניות אתה רואה רשת צייד פרוסה על המנטריק המוזר הזה,אתה רואה את גרי אוק רץ לכיוון המנטריק הזה והוא אומר לו:"אני מצטער על זה שאני לכדתי אותך מנטי שלי אבל אסור לך להשתולל!".
Nilasak
אתה מרגיש את היד שלך מתחילה לבעור בחוזקה אתה רואה שזנבו של צ'ימצ'אר מתחיל לגדול והוא מתחיל להתנפל על הקטרפים האלה וגם על הרטטה בחוזקה,כעבור מספר שניות שלושת הפוקימונים בורחים במהירות על.
OmerFake
ג'ורג' אומר לך:"הייתי ממליץ לך על טרטוויג אבל זו בחירה שלך",אתה רואה שטרטוויג מחייך אליך וגם רטטה מחייך אך אתה מבין ששניהם רוצים שטרטוויג הילחם בקרב הראשון שלך,הקרב על תג העיר ורידיאן,אתה רואה את הזקנה חוזרת לביתה.
Monster
אתה ועומר ממשיכים לדרום העיירה פאלט ואתה רואה אגם קטן שמוביל לים ענק שבסופו יש אי ענק שממנו אתה מזהה הר געש ענק ועשן שחור,אתה רואה איש זקן עם ווינגל קטן על ידו השמאלית אתה רואה שעומר מנסה להעיר את האיש הזקן ובסופו של דבר הוא מתעורר.
Barfon2
אדון וואלס אומר לך:"פעם שאני ופיקו שלי חיינו במחוז הואן ליד העיר פטלבורג,איזה גנב מצוות אקווה גנב לי את פיקו שלי ועומר עבר בסביבה והוא ראה אותי עצוב והוא הלך למערת האבן של רוסטבורו והוא נלחם בעוצמה אדירה נגד האקווה הזה ובסוף ניצח".
IcooILIVES
שאתה ספוג כולך וטוטודייל מחייך אליך אך אתה רואה שהעיניים שלו מאוכזבות מאוד על ההפסד של החבר החדש שלו,אתה רואה בשמיים ציפור ענקית וההילה הזהובה שלו גורמת לשמיים הקודרים להתבהר,אתה רואה את השמש הזורחת.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Nilasak
אתה רואה שהרטטה כבר נעלם מין האופק אך אתה רואה גלמיאו מסתובב לו בסביבה ואיתו מסתובב צ'ורונו,אתה שומע קולות מוזרים מגיעים מכיוון המעבדה של האוקים,סמואל אוק וגרי אוק,אתה רואה מאמן בעל מסכה אדומה מתקרב אל שני הפוקימונים.
OmerFake
אתה וג'ורג' מגיעים לתוך מכון העיר ורידיאן,ואתה רואה בריכה ענקית של מים מתחילה להיפרס לפניך,אתה שומע את קולו של השופט אומר:"הקרב יהיה אחד על אחד,בלי אפשרות להחליף",ג'ורג' מוציא את הקורפיש שראית ממקודם.
הקרב על התג הראשון שלך התחיל!
Monster
עומר אומר לך:"זה אדון וואלס הוא בעל הסירה הזו שכאן,הוא יכול להביא אותך לכול אזור שיש בו מים והוא קרוב לכאן,לי ולא יש חתיכת היסטוריה",אתה רואה שאדון וואלס נכנס לסירה ועומר נכנס לסירה,הוא מסמן לך להיכנס.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)