[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם משתמש:פיקא'צו
שם במשחק:איתי
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:
פוקימונים התחלתי:פיפלאפ
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
"זירה יפה,אני מקווה שיהיה בסדר" אומר לגורג ואז אפנה לטרטוויג ואומר לו בשקט:"תזכור שאתה כבד,ולכן שאם אתה מרגיש שהוא בא מלמטה תקפוץ לפלטפורמה אחרת,בשביל שלא תשקע" אחייך אליו ואומר לו:"קדימה בא נתחיל,טרטוויג חבטה!" אומר בחיוך והתרגש מקרב המכון הריאשון שלי,ואז הוציא את רטטה הזוהר שלי ואומר לו:"קדימה תסתכל על הקרב אני חושב שאתה תהנה ליראות את חברך הטוב נלחם,וכך תוכל גם ליראות איך ניראה קרב ולהישתפר קצת,בסדר?" אשאל אותו ואחייך
Nilasak
אתה שומע את קולותיו הדקים של גלמיאו הקוראים לעזרה אתה מציץ מין אחד העצים ואתה רואה את האיש בעל המסכה האדומה קופץ לגובה והוא פשוט נעלם באוויר,אתה רואה פתק שאיתו יש סימן שכתוב בו:"הציידים היו כאן!".
OmerFake
אתה רואה את טרטוויג נכנס לזירה במהירות רבה מאוד,אתה רואה שהקורפיש קופץ לצלחת ימית אחרת והוא מתחיל לשגר תותח של קרן בועות שמחטיא את טרטוויג המפוחד,אתה רואה שהוא מפחד מין המים שמסביבו.
Monster
עומר אומר לך:"אני עזרתי לו להחזיר את הפיקו שלו הכוונה לווינגל שלו מידי צוות אקווה זה היה באותו זמן שהסתובבתי בהואן בפעם הראשונה,הבנת,טוב הגענו",אתה ועומר יורדים מין הסיפון של וואלס ואתה רואה מחזה יפה מאוד של הר געש.
הגעת לאי סינבר!
Barfon2
עומר מחייך ואומר:"כנס כבר!",אתה נכנס לסירה ואתה רואה איך העיירה פאלט הולכת ומתרחקת,אתה מרגיש כעבור עשר דקות את הסירה עוגנת,אתה שומע את עומר אומר לך:"נו תרד הגענו עכשיו ברוך הבא לאי סינבר".
הגעת לאי סינבר!
פיקא'צו:
תגיב להתחלה שבע''מ אחד.
אני מתפאל מהחזה שאני רואה עכשיו.אני אומר לואלאס"תודה לך" אני אומר לעומר"אז איפה המקום המיוחד נמצא באי סינבר"פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;
[B
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
IcooILIVES
שאתה ספוג כולך וטוטודייל מחייך אליך אך אתה רואה שהעיניים שלו מאוכזבות מאוד על ההפסד של החבר החדש שלו,אתה רואה בשמיים ציפור ענקית וההילה הזהובה שלו גורמת לשמיים הקודרים להתבהר,אתה רואה את השמש הזורחת.
הולך לכיוון העיר הקרובה ומחפש חברים ופוקימונים למסעי בדרך
Nilasak
*מה אתה לא מבין הצייד נעלם!
אתה מחפש את הצייד אך אתה לא מוצא אותו,אתה שומע קריאות כאב של צ'ורונו הפצוע,אתה מבין שהצייד התקיף את צ'ורונו בזמן שהוא גנב את הגלמיאו הפראי הזה.
OmerFake
אתה רואה שרטטה מתקרב למים בלי היסוס ואתה מבין שהוא לא מפחד מהם,אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג פוגע בקורפיש שנופל למים,אתה רואה את הבעתו של ג'ורג' משתנה מחיוך נעים לחיוך מרושע שכאילו נפלת למלכודת שלו.
Monster
עומר אומר לך:"אתה לא פוחד מלבה נכון?",הוא ואתה עולים לראש הר בגעש ואתה רואה בתוך ההר נהר לבה חמה זורם לו במהירות רבה מאוד,אתה רואה שהפוקאבו שלך מתחיל לפחד מין הלבה החמה הזו.
Barfon2
עומר מהנהן והוא אומר לך:"בסדר אין לי בעיה רק בעוד כמה ימים אני חוזר הביתה,הגיע הזמן שאני אחזור למה שאני באמת,מנהיג האליט פור של סינו המחוז הכי גדול והכי מסוכן בעולם,יש לי קרב חוזר מול סינת'יה".
IcooILIVES
אתה רואה טיילו קטן משוטט לו בסביבה הנעימה הזו,אתה רואה גם שמצטרפים אליו גם הוט-הוט,שלושה פיג'ים וגם סטרלי זוהר מצטרף אליהם,אתה רואה עיניים אדומות כמו דם מתבוננות בשש פוקימוני הכנף.
פיקא'צו:
*מה יש לכולם עם רטטה?
אתה רואה שהפיפלאפ רץ בכיוון ההפוך לכיוון האגם הקטן של העיירה פאלט,אתה רואה משהו מוזר מסתכל עליך מין העצים שבכיוון מערב פאלט מכיוון רמת אינדיגו,הליגה של קנטו,המטרה הראשונה שלך.
אני אומר לפוקאבו"אל תפחד מהלבה שפה.הלבה לא משפיעה על פוקימוני מסוג אש.אז אל תפחד אוקי פוקאבו"פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;877382
[B
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אתה רואה טיילו קטן משוטט לו בסביבה הנעימה הזו,אתה רואה גם שמצטרפים אליו גם הוט-הוט,שלושה פיג'ים וגם סטרלי זוהר מצטרף אליהם,אתה רואה עיניים אדומות כמו דם מתבוננות בשש פוקימוני הכנף.
אני מוציא ת טוטודייל ומבקש ממנו לשול את המעופפים מה הם העיינים האדומות, בעודי בא לשלום.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)