DorXsceptile
גרי מהנהן בצער והוא אומר לך:"כן אבל מה שמוזר הוא שהמנטריק שלי היה עד לפני שבוע מנטריק רגיל ולא זוהר היום הוא התחיל להפוך להיות זוהר ואני עצרתי את התהליך,צוות די הזה אני אנקום את נקמת החשמל בהם!".
Nilasak
אתה רואה מונפרנו פראי נלחם בשלושה פוקימוני מים שונים,בלסטויז,אמפוליון וגם פרליגטור אתה רואה שהמונפרנו הזה מנצח אותם במהירות רבה אתה רואה מאמן מסתורי מחזיר את שלושת פוקימוני המים האלה והוא בורח משם במהירות רבה.
OmerFake
Monster
עומר אומר לך:"לא,אם הוא יגע בלבה אין יותר פוקאבו הוא יישרף ויעלם לעד",אתה רואה את המבט של פוקאבו מתרכז בלבה,אתה רואה דמות מוזרה יוצאת מין הלבה אתה מזהה שזה הפוקימון האגדי הטרן.
IcooILIVES
*יש לך בעיה לעשות תג ציטוט?
אתה רואה את טוטודייל מדבר עם ששת פוקימוני הכנף,אחרי שהם שומעים את דבריו הם מתחילים לברוח במהירות רבה,אתה רואה את הדמות בעלת העיניים האדומות יוצאת ואתה רואה גנגר מפחיד מאוד מתקרב אליך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
*סליחה שלא הגבתי שבע עמודים,היה לי קצת לחץ....><
ועכשיו ,הקרב הראשון כולל תפיסה,תשתמש בדחיפה על הקטרפי הזה,אה ,טאסטוג'ה,
נכון?" אומרת ומחייכת אליו.
Spamer Girl
*כן וזה רק היום השלישי של המ''ת.
טסוטג'ה שלך קדה לפניך קידה ורצה להילחם מול הקטרפי הזה,את רואה שברגע שרטטה רואה את הטסוטג'ה שלך הוא לא מתפקד כמו שצריך,את רואה גם שהקטרפים מתחילים לברוח.
DorXsceptile
גרי אומר לך:"צוות די או הציידים הפעיל כנראה יכול להיות שאני טועה הוא הפעיל מכונה תהפוך את הפוקימונים לזוהרים,יש שתי סברות,האחת שצוות די עשה את זה בשביל לגרום לפוקימונים להשתגע,השנייה היא שהציידים עשו את זה בשביל למכור אותם במלא פוקשקל".
Nilasak
צ'ימצ'אר פשוט עומד שם לידך המום ממה שאמרת לו,אתה רואה שוב את התפרצות הזעם שהיית לו קודם ועכשיו הוא משתמש בגחלת עוצמתית שלא פוגעת במונפרנו אלה בידך הימנית.
OmerFake
אתה רואה את הקורפיש יוצא מין המים ובדיוק אז טרטוויג משגר את כדור האנרגיה שלו,הכדור הזה פוגע בחוזקה בגופו הקטן והכתום-לבן של קורפיש,אתה רואה את ג'ורג' נהייה לחוץ מאוד ממה שקורה פה.
Monster
עומר מוציא רשת מוזרה והוא לוכד את פוקאבו שלך והוא אומר לך:"מה ניסית,לתפוס את ההיטראן שלי,זה בלתי אפשרי,אלף בגלל שהוא אגדי,בית בגלל שהוא פוקימון ששייך למאמן,ועוד למאמן שרוצה לעזור לך".
לעומר יש היטרן!
Barfon2
*אין פה דרכים אגב אתה נמצא באי סינבר הכול פה שייך לאזור הזה.
אתה רואה שלושה פוקימוני מים מסתובבים להם לכיוון הים שממנו באת,אתה רואה מרחוק את הבית הקטן של הפרופסורים וליד זה ביתך שעזבת אותו לפני מספר דקות.
IcooILIVES
אתה רואה שהטוטודייל פשוט עובר דרך הגנגר הזה,אתה שומע קול חד מאוד שאומר לך:"אתה לא יודע ילדון,פוקימוני רוח כמו גנגר לא מושפעים ממתקפות אדמה,לחימה ונורמל ואתה ילדון תוקף במתקפות נורמל עם פוקימון מים".
פיקא'צו:
פיפלאפ לא עונה לך,אתה רואה שהוא מתחיל לטבוע באגם,ואתה רואה דמות בעלת גלימה סגולה ושחורה,אתה רואה שהוא עוזר לפיפלאפ לצאת מין המים,אתה רואה שהרטטה נסוג בגלל הצל המוזר של הדמות ואיתו גם הקטרפים.
רק שתדעו יש פה את העניין הזה של הסוגים משפיעים זה על זה ופוקימונים זוהרים יותר חזקים במ''ת הזה.
Barfon2
אתה מרגיש שיש משהו שמסתכל אליך מאחוריך,אתה רואה שהטריקו שלך משתמש קופץ המהירות והוא תוקף את אחד הפוקימונים שאתה מזהה אותם בתור סלופוק,סלוקינג סלוברו,עומר אומר לך:"וואו,שרשרת התפתחות מים,מגניב".
אגיד לעומר: "בהחלט מגניב אני חושב שהלך לתפוס את הסלוקינג כי הוא הכי חזק, עומר אתה תוכל לעזור לי שאני נלחם מול הסלוקינג אתה תמשוך תשומת לב של הסלופוק והסלוברו שלא יפריעו לי בקרב".
"קדימה טריקו תשתמש בחבטה על הסלוקינג בשיא הכוח!!!!" אצעק לעבר טריקו בנחישות ובתקווה לטוב.
Barfon2
אתה שומע קול אחר שאומר:"אובחן ילד למה אתה רוצה להתקיף אותי על ידי הטריקו שלך,אני משתמש במתקפת על-חושי",אתה רואה את סלוקינג משתמש במתקפת על חושי על הטריקו שלך,עומר אומר לסלוקינג:"אני מצטער מאסטר שלושת אבני האי".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)