Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 43 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    DorXsceptile
    אתה רואה שהמנטריק הזה חצי זוהר וחצי לא,אתה שומע ירייה וכעבור מספר שניות אתה רואה רשת צייד פרוסה על המנטריק המוזר הזה,אתה רואה את גרי אוק רץ לכיוון המנטריק הזה והוא אומר לו:"אני מצטער על זה שאני לכדתי אותך מנטי שלי אבל אסור לך להשתולל!".
    .[/FONT][/COLOR]
    אלך אל גרי אוק ואשאל אותו:"מה קרה למנטריק הזה? הוא קשור לתעלומת הזוהרים שבאזור?"

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    DorXsceptile
    גרי מהנהן בצער והוא אומר לך:"כן אבל מה שמוזר הוא שהמנטריק שלי היה עד לפני שבוע מנטריק רגיל ולא זוהר היום הוא התחיל להפוך להיות זוהר ואני עצרתי את התהליך,צוות די הזה אני אנקום את נקמת החשמל בהם!".

Nilasak
    אתה רואה מונפרנו פראי נלחם בשלושה פוקימוני מים שונים,בלסטויז,אמפוליון וגם פרליגטור אתה רואה שהמונפרנו הזה מנצח אותם במהירות רבה אתה רואה מאמן מסתורי מחזיר את שלושת פוקימוני המים האלה והוא בורח משם במהירות רבה.

OmerFake

Monster
    עומר אומר לך:"לא,אם הוא יגע בלבה אין יותר פוקאבו הוא יישרף ויעלם לעד",אתה רואה את המבט של פוקאבו מתרכז בלבה,אתה רואה דמות מוזרה יוצאת מין הלבה אתה מזהה שזה הפוקימון האגדי הטרן.

IcooILIVES
    *יש לך בעיה לעשות תג ציטוט?
    אתה רואה את טוטודייל מדבר עם ששת פוקימוני הכנף,אחרי שהם שומעים את דבריו הם מתחילים לברוח במהירות רבה,אתה רואה את הדמות בעלת העיניים האדומות יוצאת ואתה רואה גנגר מפחיד מאוד מתקרב אליך.

3. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    גרי מהנהן בצער והוא אומר לך:"כן אבל מה שמוזר הוא שהמנטריק שלי היה עד לפני שבוע מנטריק רגיל ולא זוהר היום הוא התחיל להפוך להיות זוהר ואני עצרתי את התהליך,צוות די הזה אני אנקום את נקמת החשמל בהם!".
    .[/]
    אומר לגרי:"זה בגלל צוות D? איך הם גרמו לזה לקרות? אוכל לעזור לך בקשר לזה?"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ]Monster[/U][/B]
    עומר אומר לך:"לא,אם הוא יגע בלבה אין יותר פוקאבו הוא יישרף ויעלם לעד",אתה רואה את המבט של פוקאבו מתרכז בלבה,אתה רואה דמות מוזרה יוצאת מין הלבה אתה מזהה שזה הפוקימון האגדי הטרן.

[.[/FONT][/COLOR]
    "היטראן כאן מדהים."אני אומר לפוקאבו"קפוץ על היטראן הזה ואז תשתמש בנגיחה חזקה עליו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    Nilasak
    *מה אתה לא מבין הצייד נעלם!
    אתה מחפש את הצייד אך אתה לא מוצא אותו,אתה שומע קריאות כאב של צ'ורונו הפצוע,אתה מבין שהצייד התקיף את צ'ורונו בזמן שהוא גנב את הגלמיאו הפראי הזה.

OmerFake
    אתה רואה שרטטה מתקרב למים בלי היסוס ואתה מבין שהוא לא מפחד מהם,אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג פוגע בקורפיש שנופל למים,אתה רואה את הבעתו של ג'ורג' משתנה מחיוך נעים לחיוך מרושע שכאילו נפלת למלכודת שלו.

Monster
    עומר אומר לך:"אתה לא פוחד מלבה נכון?",הוא ואתה עולים לראש הר בגעש ואתה רואה בתוך ההר נהר לבה חמה זורם לו במהירות רבה מאוד,אתה רואה שהפוקאבו שלך מתחיל לפחד מין הלבה החמה הזו.

Barfon2
    עומר מהנהן והוא אומר לך:"בסדר אין לי בעיה רק בעוד כמה ימים אני חוזר הביתה,הגיע הזמן שאני אחזור למה שאני באמת,מנהיג האליט פור של סינו המחוז הכי גדול והכי מסוכן בעולם,יש לי קרב חוזר מול סינת'יה".

IcooILIVES
    אתה רואה טיילו קטן משוטט לו בסביבה הנעימה הזו,אתה רואה גם שמצטרפים אליו גם הוט-הוט,שלושה פיג'ים וגם סטרלי זוהר מצטרף אליהם,אתה רואה עיניים אדומות כמו דם מתבוננות בשש פוקימוני הכנף.

פיקא'צו:
    *מה יש לכולם עם רטטה?
    אתה רואה שהפיפלאפ רץ בכיוון ההפוך לכיוון האגם הקטן של העיירה פאלט,אתה רואה משהו מוזר מסתכל עליך מין העצים שבכיוון מערב פאלט מכיוון רמת אינדיגו,הליגה של קנטו,המטרה הראשונה שלך.
    אני אומר לפיפלאפ להקשיב לי ''ולתקוף את רטטה בניקור שוב פעם''
    בזמן שאני רואה את רמת אינדיגו

6. מורחקים
    שם: חן

IcooILIVES
    אתה רואה את טוטודייל מדבר עם ששת פוקימוני הכנף,אחרי שהם שומעים את דבריו הם מתחילים לברוח במהירות רבה,אתה רואה את הדמות בעלת העיניים האדומות יוצאת ואתה רואה גנגר מפחיד מאוד מתקרב אליך.
    טוטודייל אני צריך את עזרתך אתה יכול לעשות את זה! נגיחה מהר, תהיה מוכן להתחמק ולצאת לנגיחה נוספת..

7. משתמש מנוסה
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור אוק שמח ומרוצה מין המתנה שקיבלת ממנו,הפוקימון הראשון שלך,את\ה מסתכל לכיוון דרך מספר אחד ואתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שני קטרפי זוהרים כמוהו,אך בצבע שונה.
    *סליחה שלא הגבתי שבע עמודים,היה לי קצת לחץ....><
    ועכשיו ,הקרב הראשון כולל תפיסה,תשתמש בדחיפה על הקטרפי הזה,אה ,טאסטוג'ה,
    נכון?" אומרת ומחייכת אליו.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. משתמש מנוסה
    DorXsceptile

Nilasak
    אתה רואה מונפרנו פראי נלחם בשלושה פוקימוני מים שונים,בלסטויז,אמפוליון וגם פרליגטור אתה רואה שהמונפרנו הזה מנצח אותם במהירות רבה אתה רואה מאמן מסתורי מחזיר את שלושת פוקימוני המים האלה והוא בורח משם במהירות רבה.

OmerFake

Monster

IcooILIVES

איזה מונפרנו זה?!
    צ'ימצ'אר,לך תדבר איתו,תרגיע אותו,אם אנחנו רוצים לתפוס אותו שהיה רגוע ושלו.

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

OmerFake
    אתה רואה שרטטה מתקרב למים בלי היסוס ואתה מבין שהוא לא מפחד מהם,אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג פוגע בקורפיש שנופל למים,אתה רואה את הבעתו של ג'ורג' משתנה מחיוך נעים לחיוך מרושע שכאילו נפלת למלכודת שלו.
    "טרטוויג אל תידאג,הוא מנסה להפתיע אותך מהמים,בזכות זה זאתה כבד,תשתמש בשיווי המשקל שלך בשביל לאתר איפה הוא ותשתמש בכדור אנרגיה טעון היטב" אומר לו בחיוך והסתכל על גורג במבט מרושע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. משתמש מנוסה
    Barfon2
    עומר מהנהן והוא אומר לך:"בסדר אין לי בעיה רק בעוד כמה ימים אני חוזר הביתה,הגיע הזמן שאני אחזור למה שאני באמת,מנהיג האליט פור של סינו המחוז הכי גדול והכי מסוכן בעולם,יש לי קרב חוזר מול סינת'יה".
    אגיד לעומר: "תודה רבה לך אני ממש מוקיר תודה, אז קדימה נצא לדרך."
    "מר וולאס תודה רבה לך על השיט אני ממש שמח להתראות לבנתיים" אגיד למר וולאס בשמחה ובהוקרת תודה.
    והלך ביחד עם עומר לכיוון הדרך הראשונה להתאמן עם טריקו שלי.

11. משתמש מנוסה
    Spamer Girl
    *כן וזה רק היום השלישי של המ''ת.
    טסוטג'ה שלך קדה לפניך קידה ורצה להילחם מול הקטרפי הזה,את רואה שברגע שרטטה רואה את הטסוטג'ה שלך הוא לא מתפקד כמו שצריך,את רואה גם שהקטרפים מתחילים לברוח.

DorXsceptile
    גרי אומר לך:"צוות די או הציידים הפעיל כנראה יכול להיות שאני טועה הוא הפעיל מכונה תהפוך את הפוקימונים לזוהרים,יש שתי סברות,האחת שצוות די עשה את זה בשביל לגרום לפוקימונים להשתגע,השנייה היא שהציידים עשו את זה בשביל למכור אותם במלא פוקשקל".

Nilasak
    צ'ימצ'אר פשוט עומד שם לידך המום ממה שאמרת לו,אתה רואה שוב את התפרצות הזעם שהיית לו קודם ועכשיו הוא משתמש בגחלת עוצמתית שלא פוגעת במונפרנו אלה בידך הימנית.

OmerFake
    אתה רואה את הקורפיש יוצא מין המים ובדיוק אז טרטוויג משגר את כדור האנרגיה שלו,הכדור הזה פוגע בחוזקה בגופו הקטן והכתום-לבן של קורפיש,אתה רואה את ג'ורג' נהייה לחוץ מאוד ממה שקורה פה.

Monster
    עומר מוציא רשת מוזרה והוא לוכד את פוקאבו שלך והוא אומר לך:"מה ניסית,לתפוס את ההיטראן שלי,זה בלתי אפשרי,אלף בגלל שהוא אגדי,בית בגלל שהוא פוקימון ששייך למאמן,ועוד למאמן שרוצה לעזור לך".
    לעומר יש היטרן!

Barfon2
    *אין פה דרכים אגב אתה נמצא באי סינבר הכול פה שייך לאזור הזה.
    אתה רואה שלושה פוקימוני מים מסתובבים להם לכיוון הים שממנו באת,אתה רואה מרחוק את הבית הקטן של הפרופסורים וליד זה ביתך שעזבת אותו לפני מספר דקות.

IcooILIVES
    אתה רואה שהטוטודייל פשוט עובר דרך הגנגר הזה,אתה שומע קול חד מאוד שאומר לך:"אתה לא יודע ילדון,פוקימוני רוח כמו גנגר לא מושפעים ממתקפות אדמה,לחימה ונורמל ואתה ילדון תוקף במתקפות נורמל עם פוקימון מים".

פיקא'צו:
    פיפלאפ לא עונה לך,אתה רואה שהוא מתחיל לטבוע באגם,ואתה רואה דמות בעלת גלימה סגולה ושחורה,אתה רואה שהוא עוזר לפיפלאפ לצאת מין המים,אתה רואה שהרטטה נסוג בגלל הצל המוזר של הדמות ואיתו גם הקטרפים.

רק שתדעו יש פה את העניין הזה של הסוגים משפיעים זה על זה ופוקימונים זוהרים יותר חזקים במ''ת הזה.

12. משתמש מנוסה
    Barfon2
    *אין פה דרכים אגב אתה נמצא באי סינבר הכול פה שייך לאזור הזה.
    אתה רואה שלושה פוקימוני מים מסתובבים להם לכיוון הים שממנו באת,אתה רואה מרחוק את הבית הקטן של הפרופסורים וליד זה ביתך שעזבת אותו לפני מספר דקות.
    אגיד לעומר: " קדימה בוא תראה מה אני יכול לעשות בקרב מול אחד מהפוקימוני מים האלה שפה.
    צא טריקו ותתכונן לקרב שלך מול אחד מהפוקימוני מים האלו ששם ליד הים" ואנסה לראות מי הפוקימוני מים האלו שמסתובבים ליד הים.

13. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אתה מרגיש שיש משהו שמסתכל אליך מאחוריך,אתה רואה שהטריקו שלך משתמש קופץ המהירות והוא תוקף את אחד הפוקימונים שאתה מזהה אותם בתור סלופוק,סלוקינג סלוברו,עומר אומר לך:"וואו,שרשרת התפתחות מים,מגניב".

14. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אתה מרגיש שיש משהו שמסתכל אליך מאחוריך,אתה רואה שהטריקו שלך משתמש קופץ המהירות והוא תוקף את אחד הפוקימונים שאתה מזהה אותם בתור סלופוק,סלוקינג סלוברו,עומר אומר לך:"וואו,שרשרת התפתחות מים,מגניב".
    אגיד לעומר: "בהחלט מגניב אני חושב שהלך לתפוס את הסלוקינג כי הוא הכי חזק, עומר אתה תוכל לעזור לי שאני נלחם מול הסלוקינג אתה תמשוך תשומת לב של הסלופוק והסלוברו שלא יפריעו לי בקרב".
    "קדימה טריקו תשתמש בחבטה על הסלוקינג בשיא הכוח!!!!" אצעק לעבר טריקו בנחישות ובתקווה לטוב.

15. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אתה שומע קול אחר שאומר:"אובחן ילד למה אתה רוצה להתקיף אותי על ידי הטריקו שלך,אני משתמש במתקפת על-חושי",אתה רואה את סלוקינג משתמש במתקפת על חושי על הטריקו שלך,עומר אומר לסלוקינג:"אני מצטער מאסטר שלושת אבני האי".

עמוד 7 מתוך 43 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •