DorXsceptile
גרי אומר לך בטון מתנסה:"לא כול-כך יש לי עזרה יותר טובה מאמן שרק עכשיו קיבל את הפוקימון ההתחלתי שלו,אני מקבל עזרה ממחתרת הפוקימונים האגדית ובו נמצא אש קאצ'ם מהעיירה פאלט!".
OmerFake
אתה רואה שטרטוויג משתמש שוב ושוב בכדור אנרגיה שפוגע פעם אחר פעם אחר פעם בקורפיש,אך אתה רואה שקורפיש פשוט שורד את כול המתקפות האלה,ג'ורג' אומר לך:"לקורפיש שלי יש מערכת הגנה חזקה.
Barfon2
עומר אומר לך:"הוא לא המאסטר שלי,במחוז איי התפוז יש אזור מיוחד שנקרא 'משולש המנדרינה' באי הצפוני נמצא מולטרס,במערבי ארטיקונו ובמזרחי נמצא זפדוס במרכזם נמצא האי של אנשי מנדרינה,האגדה אומרת שלוגיה האגדי נמצא בים של המשולש הזה".
פיקא'צו:
הדמות אומרת לך:"הוא יודע לשחות אל תדאג,פשוט הים בזה מלא בטנטקרול ובטנטקרוול ובגלל זה הוא טבע אחד מין הפוקימונים האלה תפס ברגלו של פיפלאפ והוא פשוט משך אותו בשביל שיהיה לו ארוחת ערב".
DorXsceptile
*איזה קלפרי ואיזה יער?
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שאומר לך:"העיר ורידיאן בהמשך,העיירה פאלט מאחוריך ומערבית מין העיר ורידיאן רמת אינדיגו",אתה רואה שתי דמויות דומות מאוד,אחת עם לבוש לבן אחת עם לבוש שחור.
OmerFake
אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג נבלע בידי טרטוויג ואתה רואה שריון עשב קטלני מתחיל לעלות,אתה רואה את ג'ורג' מוכה הלם מין המהלך שלך,אתה רואה שטרטוויג-שריון עשב משתמש בכדור אנרגיה שפוגע ומנצח את קורפיש.
ג'ורג' הולך על רצפת המכון שנסגרה אחרי ההפסד והוא מושיט לך את התג שלך והוא אומר לך:"קח את תג עין האלמוג".
ניצחת את ג'ורג' וזכית בתג עין האלמוג!
Barfon2
עומר משתחווה בפני סלוקינג והוא אומר לך:"טוב,בוא נלך לראש פסגת הר הגעש השארתי פה פוקימון אחד שלי,היטרן,אתה רוצה לראות אותו,נכון הוא אגדי אבל הוא שלי והוא דווקא די נחמד".
פיקא'צו:
הדמות אומרת לך:"נעים מאוד שאדו,ואני מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,הפיפלאפ שלך מול הפוקימון שלי",אתה רואה ששאדו מתקרב אליך והוא מוציא פוכדור שחור כמו הלילה האפל ביותר בעולם.
המידע על שאדו הוכנס!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מי אתה אני שואל ואומר טוטודייל שלי יודע רק נגיחה, אולי תעזור לו ללמוד אקדח מים?IcooILIVES
אתה רואה שהטוטודייל פשוט עובר דרך הגנגר הזה,אתה שומע קול חד מאוד שאומר לך:"אתה לא יודע ילדון,פוקימוני רוח כמו גנגר לא מושפעים ממתקפות אדמה,לחימה ונורמל ואתה ילדון תוקף במתקפות נורמל עם פוקימון מים".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)