DorXsceptile
*מאיפה הקרצת קלפרי זוהר!
אתה מתקרב אליהם ואתה רואה פלאש אדיר שאחריו הדמויות נעלמות כלא היו,אתה רואה פתק קטן בצבעים שחור ולבן,בפתק השחור כתוב בכתב לבן:"יאנג",בפתק הלבן ובכתב השחור כתוב:"יין".
Nilasak
אתה מרגיש שוב כאב חד ביד שלך אתה רואה מאמן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אתה פגעת בו ילד,אתה רצית את מונפרנו,ההתפתחות שלו הוא חשב שאתה רוצה לנטוש אותו בשביל המונפרנו הזה".
OmerFake
אתה רואה דמות בעלת מסכה אדומה כמו דם מתקרב אליך והוא אומר לך:"אם תיתן לי את הפוכדור של הרטטה הזוהר שלך אני אתן לך אלפיים פוקשקל,האם אתה מוכן לעסקה הזו,יש לך חצי דקה לענות על זה!".
Monster
עומר אומר לך:"יש דברים שאתה יודע לעשות רק שאתה פוקימון מאסטר,היטרן חזור,נו לי אתה מוכן להגיע לאזור הסודי שלי אם כן אחרי",אתה רואה את עומר קופץ לתוך לוע הר הגעש,אתה רואה אותו נבלע פשוט לשם.
Barfon2
עומר אומר לך:"טוב יש בתוך הר הגעש מערה קטנה שבה נמצא פוכדור קטן שבו נמצא פוקימון אש,אבל זו האגדה אומרים שרק המאמנים המוכשרים ביותר יכולים להיכנס לשם,ולהישאר בחיים".
IcooILIVES
הדמות צוחקת והיא אומרת:"למה לי לעזור לך לנצח את הגנגר שלי,גנגר דופק צל עם כדור צל וגם רוחות השמיים!",אתה רואה כדור שחור ואדום יוצא מגופו של גנגר והוא פוגע בטוטודייל שלך.
פיקא'צו:
שאדו זורק את הפוכדור שלו וממנו יוצא פיקאצ'ו אך הוא לא בצבעים הרגילים שלו וגם לא בצבעים הזוהרים שלו אלה בצבעים שחור וסגול הוא אומר לך:"תכיר,פיפלאפ תכיר את שאדו-פיקאצ'ו".
לשאדו יש שאדו-פיקאצ'ו!
Spamer Girl*
*אני ביקשתי בלי הסימנים האלה >< וכאלה.
טסוטג'ה מתקרבת עליך עייפה והיא נרדמת לך על הרגל,את רואה דרוזי קטן מהלך לו סביבך,את רואה נער צעיר ספק בגילך אומר:"זורא כדור צל על דרוזי!".
Nilasak
הצ'ימצ'אר רץ לכיוונו של מונפרנו ושניהם נלחמים בצורה מהירה מאוד וחדה מאוד בסופו של דבר מונפרנו נופל לאגם של העיר ורידיאן,אתה רואה שצ'ימצ'אר רץ לכיוון יער ורידיאן והוא פשוט נעלם לך,אתה מבין שאתה לבד מעכשיו בגלל שצ'ימצ'אר ברח מונפרנו טבע באגם.
Barfon2
עומר אומר לך:"אני הולך למערת האגדה,טוב תתאמן פה",אתה רואה את עומר רץ לכיוון המערה שנפתחה לפניכם ואתה מוצא את עצמך בודד רק אתה וטריקו שלך באי הענק הזה,אתה רואה שמעליך מתחילים להתעופף חבורת סקומרי.
IcooILIVES
אתה רואה שטוטודייל לא מגיב לפקודתך ואתה רואה שטוטודייל שלך מעולף על הרצפה,המאמן אומר לך:"טוב אתה והטוטודייל העלוב שלך לא שווים רשת לכידה,נתראה שיהיה לך פרליגטור בעוד שלושים שנה!".
פיקא'צו:
שאדו אומר:"שאדו פיקאצ'ו מכת שאדו-וולט במלוא הכוח שלך!",אתה רואה ברקים שחורים נאספים מסביב לפיקאצ'ו אתה רואה שפיקאצ'ו רץ במין סילון חשמלי שחור שמתקרב אליך ואל פיפלאפ.
אגיד לעומר: "בהצלחה לך, אני התאמן פה באזור הזה שתסיים במערה שבוא לפה ונלך ביחד לעיר שבאי הזה להתראות ובהצלחה".
"קדימה טריקו בוא נלך לחפש פוקימונים אחרים" אגיד לטריקו בנחישות ונלך ביחד לחפש פוקימונים נוספים להתאמן וגם לתפוס פוקימונים שיעזרו לי במסע שלי.
~~~~~~~~~~~~~
מיזה סקומרי?
ובבקשה למשחק שאתה רושם למישהו המשך ובהמשך הוא רואה פוקימון אל תרשום תשם כי זה מסובך לפעמים זה שם לא נכון אז תיתן ספרייט, זה יעזור לי ולכל אחד שמשחק במ"ת ההזה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
DorXsceptile
*אתה אמרת קלפרי הפוקימון ההוא שמתפתח באבן ירח ואני אמרתי קטרפי.
אתה נכנס לתוך העיר ורידיאן ואתה רואה כנופיית מאמנים נלחמים מול מאמן בעל גלימה שחורה.
Nilasak
אתה מרגיש כאילו מישהו עוקב אחריך ואתה רואה את פרופסור אוק מתקרב אליך והוא אומר לך:"שמעתי מה קרה ולא אני לא נותן עוד פוקימונים רק פוקימון התחלתי אחד זה ברור לך!".
Monster
פוקאבו קופץ לידיים שלך ושניכם נופלים,אתה רואה שהלבה עוד שנייה פוגעת בך ואתה רואה שאתה בתוך מערה מוזרה כולך מלאה לבה קרה,אתה רואה את עומר ניגש אליך והוא אומר לך:"לא חשבת שזה לבה חמה נכון?".
Barfon2
*הפוקימון ציפור מתכת של ג'וטו ואני חשבתי לעשות ספרייטים אבל זה די מעצבן אותי שאני לא כותב את השם שלהם.
אתה שומע קול קטן שאומר:"אנא ממך עזור לי,אני צריך עזרה מאמן כמוך ומפוקימון זריז כמו טריקו!".
פיקא'צו:
מאוחר מדי סילון החשמל השחור פוגע בפיפלאפ,שאדו אומר לך ולשאדו-פיקאצ'ו שלו:"ילד אי אפשר לנצח שאדו פוקימון בלי שאדו פוקימון,אני אתן לך פוקימון שאדו חלש שאתה תאמן ואז אנחנו ניפגש ביום מין הימים ברור,תפוס,שאדו-פיקאצ'ו חזור",אתה רואה פוכדור שחור מתגלגל אל עבריך ואתה רואה ששאדו נעלם.
קיבלת משאדו שאדו פוקימון!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)