Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 43 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 638
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    DorXsceptile
    *איזה קלפרי ואיזה יער?
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שאומר לך:"העיר ורידיאן בהמשך,העיירה פאלט מאחוריך ומערבית מין העיר ורידיאן רמת אינדיגו",אתה רואה שתי דמויות דומות מאוד,אחת עם לבוש לבן אחת עם לבוש שחור.

OmerFake
    אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג נבלע בידי טרטוויג ואתה רואה שריון עשב קטלני מתחיל לעלות,אתה רואה את ג'ורג' מוכה הלם מין המהלך שלך,אתה רואה שטרטוויג-שריון עשב משתמש בכדור אנרגיה שפוגע ומנצח את קורפיש.
    ג'ורג' הולך על רצפת המכון שנסגרה אחרי ההפסד והוא מושיט לך את התג שלך והוא אומר לך:"קח את תג עין האלמוג".
    ניצחת את ג'ורג' וזכית בתג עין האלמוג!

Barfon2
    עומר משתחווה בפני סלוקינג והוא אומר לך:"טוב,בוא נלך לראש פסגת הר הגעש השארתי פה פוקימון אחד שלי,היטרן,אתה רוצה לראות אותו,נכון הוא אגדי אבל הוא שלי והוא דווקא די נחמד".

פיקא'צו:
    הדמות אומרת לך:"נעים מאוד שאדו,ואני מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,הפיפלאפ שלך מול הפוקימון שלי",אתה רואה ששאדו מתקרב אליך והוא מוציא פוכדור שחור כמו הלילה האפל ביותר בעולם.
    המידע על שאדו הוכנס!
    אני אומר לו ''בסדר''
    ואחרי זה אני אומר לפיפלאפ ''שהוא יכול לנצח''

2. משתמש מנוסה
    Spamer Girl
    *כן וזה רק היום השלישי של המ''ת.
    טסוטג'ה שלך קדה לפניך קידה ורצה להילחם מול הקטרפי הזה,את רואה שברגע שרטטה רואה את הטסוטג'ה שלך הוא לא מתפקד כמו שצריך,את רואה גם שהקטרפים מתחילים לברוח.

DorXsceptile
    גרי אומר לך:"צוות די או הציידים הפעיל כנראה יכול להיות שאני טועה הוא הפעיל מכונה תהפוך את הפוקימונים לזוהרים,יש שתי סברות,האחת שצוות די עשה את זה בשביל לגרום לפוקימונים להשתגע,השנייה היא שהציידים עשו את זה בשביל למכור אותם במלא פוקשקל".

Nilasak
    צ'ימצ'אר פשוט עומד שם לידך המום ממה שאמרת לו,אתה רואה שוב את התפרצות הזעם שהיית לו קודם ועכשיו הוא משתמש בגחלת עוצמתית שלא פוגעת במונפרנו אלה בידך הימנית.

OmerFake
    אתה רואה את הקורפיש יוצא מין המים ובדיוק אז טרטוויג משגר את כדור האנרגיה שלו,הכדור הזה פוגע בחוזקה בגופו הקטן והכתום-לבן של קורפיש,אתה רואה את ג'ורג' נהייה לחוץ מאוד ממה שקורה פה.

Monster
    עומר מוציא רשת מוזרה והוא לוכד את פוקאבו שלך והוא אומר לך:"מה ניסית,לתפוס את ההיטראן שלי,זה בלתי אפשרי,אלף בגלל שהוא אגדי,בית בגלל שהוא פוקימון ששייך למאמן,ועוד למאמן שרוצה לעזור לך".
    לעומר יש היטרן!

Barfon2
    *אין פה דרכים אגב אתה נמצא באי סינבר הכול פה שייך לאזור הזה.
    אתה רואה שלושה פוקימוני מים מסתובבים להם לכיוון הים שממנו באת,אתה רואה מרחוק את הבית הקטן של הפרופסורים וליד זה ביתך שעזבת אותו לפני מספר דקות.

IcooILIVES
    אתה רואה שהטוטודייל פשוט עובר דרך הגנגר הזה,אתה שומע קול חד מאוד שאומר לך:"אתה לא יודע ילדון,פוקימוני רוח כמו גנגר לא מושפעים ממתקפות אדמה,לחימה ונורמל ואתה ילדון תוקף במתקפות נורמל עם פוקימון מים".

פיקא'צו:
    פיפלאפ לא עונה לך,אתה רואה שהוא מתחיל לטבוע באגם,ואתה רואה דמות בעלת גלימה סגולה ושחורה,אתה רואה שהוא עוזר לפיפלאפ לצאת מין המים,אתה רואה שהרטטה נסוג בגלל הצל המוזר של הדמות ואיתו גם הקטרפים.

רק שתדעו יש פה את העניין הזה של הסוגים משפיעים זה על זה ופוקימונים זוהרים יותר חזקים במ''ת הזה.
    מה יש לך צ'ימצ'אר?
    אני הולך לכיוון מונפנו,ובא ומלטף אותו.

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    DorXsceptile
    *מאיפה הקרצת קלפרי זוהר!
    אתה מתקרב אליהם ואתה רואה פלאש אדיר שאחריו הדמויות נעלמות כלא היו,אתה רואה פתק קטן בצבעים שחור ולבן,בפתק השחור כתוב בכתב לבן:"יאנג",בפתק הלבן ובכתב השחור כתוב:"יין".

Nilasak
    אתה מרגיש שוב כאב חד ביד שלך אתה רואה מאמן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אתה פגעת בו ילד,אתה רצית את מונפרנו,ההתפתחות שלו הוא חשב שאתה רוצה לנטוש אותו בשביל המונפרנו הזה".

OmerFake
    אתה רואה דמות בעלת מסכה אדומה כמו דם מתקרב אליך והוא אומר לך:"אם תיתן לי את הפוכדור של הרטטה הזוהר שלך אני אתן לך אלפיים פוקשקל,האם אתה מוכן לעסקה הזו,יש לך חצי דקה לענות על זה!".

Monster
    עומר אומר לך:"יש דברים שאתה יודע לעשות רק שאתה פוקימון מאסטר,היטרן חזור,נו לי אתה מוכן להגיע לאזור הסודי שלי אם כן אחרי",אתה רואה את עומר קופץ לתוך לוע הר הגעש,אתה רואה אותו נבלע פשוט לשם.

Barfon2
    עומר אומר לך:"טוב יש בתוך הר הגעש מערה קטנה שבה נמצא פוכדור קטן שבו נמצא פוקימון אש,אבל זו האגדה אומרים שרק המאמנים המוכשרים ביותר יכולים להיכנס לשם,ולהישאר בחיים".

IcooILIVES
    הדמות צוחקת והיא אומרת:"למה לי לעזור לך לנצח את הגנגר שלי,גנגר דופק צל עם כדור צל וגם רוחות השמיים!",אתה רואה כדור שחור ואדום יוצא מגופו של גנגר והוא פוגע בטוטודייל שלך.

פיקא'צו:
    שאדו זורק את הפוכדור שלו וממנו יוצא פיקאצ'ו אך הוא לא בצבעים הרגילים שלו וגם לא בצבעים הזוהרים שלו אלה בצבעים שחור וסגול הוא אומר לך:"תכיר,פיפלאפ תכיר את שאדו-פיקאצ'ו".
    לשאדו יש שאדו-פיקאצ'ו!

4. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    *מאיפה הקרצת קלפרי זוהר!
    אתה מתקרב אליהם ואתה רואה פלאש אדיר שאחריו הדמויות נעלמות כלא היו,אתה רואה פתק קטן בצבעים שחור ולבן,בפתק השחור כתוב בכתב לבן:"יאנג",בפתק הלבן ובכתב השחור כתוב:"יין".

Nilasak
    אתה מרגיש שוב כאב חד ביד שלך אתה רואה מאמן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אתה פגעת בו ילד,אתה רצית את מונפרנו,ההתפתחות שלו הוא חשב שאתה רוצה לנטוש אותו בשביל המונפרנו הזה".

OmerFake
    אתה רואה דמות בעלת מסכה אדומה כמו דם מתקרב אליך והוא אומר לך:"אם תיתן לי את הפוכדור של הרטטה הזוהר שלך אני אתן לך אלפיים פוקשקל,האם אתה מוכן לעסקה הזו,יש לך חצי דקה לענות על זה!".

Monster
    עומר אומר לך:"יש דברים שאתה יודע לעשות רק שאתה פוקימון מאסטר,היטרן חזור,נו לי אתה מוכן להגיע לאזור הסודי שלי אם כן אחרי",אתה רואה את עומר קופץ לתוך לוע הר הגעש,אתה רואה אותו נבלע פשוט לשם.

Barfon2
    עומר אומר לך:"טוב יש בתוך הר הגעש מערה קטנה שבה נמצא פוכדור קטן שבו נמצא פוקימון אש,אבל זו האגדה אומרים שרק המאמנים המוכשרים ביותר יכולים להיכנס לשם,ולהישאר בחיים".

IcooILIVES
    הדמות צוחקת והיא אומרת:"למה לי לעזור לך לנצח את הגנגר שלי,גנגר דופק צל עם כדור צל וגם רוחות השמיים!",אתה רואה כדור שחור ואדום יוצא מגופו של גנגר והוא פוגע בטוטודייל שלך.

פיקא'צו:
    שאדו זורק את הפוכדור שלו וממנו יוצא פיקאצ'ו אך הוא לא בצבעים הרגילים שלו וגם לא בצבעים הזוהרים שלו אלה בצבעים שחור וסגול הוא אומר לך:"תכיר,פיפלאפ תכיר את שאדו-פיקאצ'ו".
    לשאדו יש שאדו-פיקאצ'ו!

אז למה לתקוף אותי?!
    מונפרנו,אתה בסדר?,הצ'ימצ'אר פה קצת פראי...
    הוא משתגע בגלל שאתה יותר טוב,ואני רוצה אותך,כי אתה נראה טוב וחזק.
    מה דעתך? ואוציא פוכדור.

5. משתמש מנוסה
    Spamer Girl
    *כן וזה רק היום השלישי של המ''ת.
    טסוטג'ה שלך קדה לפניך קידה ורצה להילחם מול הקטרפי הזה,את רואה שברגע שרטטה רואה את הטסוטג'ה שלך הוא לא מתפקד כמו שצריך,את רואה גם שהקטרפים מתחילים לברוח.
    FONT][/COLOR]
    "פחדנים" אני אומרת בקול הכי רם שיש.
    "בואי טאסטוג'ה,סתם חבורת פחדנים שמפחדים להילחם נגד תולעת משי ><"
    אני אומרת ומתקדמת ליער.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש סופר ספאמר
    DorXsceptile
    *מאיפה הקרצת קלפרי זוהר!

Nilasak

OmerFake

Monster

Barfon2

IcooILIVES

פיקא'צו:
    לשאדו יש שאדו-פיקאצ'ו!

אני אומר לפיפלאפ ''לתקוף את פיקאצ'ו בניקור''

7. משתמש מנוסה
    Barfon2
    "מממ נשמע מאוד מפחיד, אבל כרגע מה שמעניין אותי זה להתאמן ולתפוס פוקימון חדש למסע שלי". אגיד לעומר בשמחה.
    "קדימה בוא נלך לחפש עוד פוקימונים לאימון ולתפיסה לעזרת המסע שלי".

8. מורחקים
    שם: חן
    IcooILIVES

.
    לא טוטודייל אני צועק!

אני לא ביקשתי שתעזור לי לנצח אותך אלה שתעזור לי לאמן את טוטודייל שלי, טוטודייל תקום ותשמש האקדח מים אל המפגר הסזה, אני סומך ומאמין בך בבקשה!

9. משתמש מנוסה
    Spamer Girl*
    *אני ביקשתי בלי הסימנים האלה >< וכאלה.
    טסוטג'ה מתקרבת עליך עייפה והיא נרדמת לך על הרגל,את רואה דרוזי קטן מהלך לו סביבך,את רואה נער צעיר ספק בגילך אומר:"זורא כדור צל על דרוזי!".

Nilasak
    הצ'ימצ'אר רץ לכיוונו של מונפרנו ושניהם נלחמים בצורה מהירה מאוד וחדה מאוד בסופו של דבר מונפרנו נופל לאגם של העיר ורידיאן,אתה רואה שצ'ימצ'אר רץ לכיוון יער ורידיאן והוא פשוט נעלם לך,אתה מבין שאתה לבד מעכשיו בגלל שצ'ימצ'אר ברח מונפרנו טבע באגם.

Barfon2
    עומר אומר לך:"אני הולך למערת האגדה,טוב תתאמן פה",אתה רואה את עומר רץ לכיוון המערה שנפתחה לפניכם ואתה מוצא את עצמך בודד רק אתה וטריקו שלך באי הענק הזה,אתה רואה שמעליך מתחילים להתעופף חבורת סקומרי.

IcooILIVES
    אתה רואה שטוטודייל לא מגיב לפקודתך ואתה רואה שטוטודייל שלך מעולף על הרצפה,המאמן אומר לך:"טוב אתה והטוטודייל העלוב שלך לא שווים רשת לכידה,נתראה שיהיה לך פרליגטור בעוד שלושים שנה!".

פיקא'צו:
    שאדו אומר:"שאדו פיקאצ'ו מכת שאדו-וולט במלוא הכוח שלך!",אתה רואה ברקים שחורים נאספים מסביב לפיקאצ'ו אתה רואה שפיקאצ'ו רץ במין סילון חשמלי שחור שמתקרב אליך ואל פיפלאפ.

10. משתמש מנוסה
    Spamer Girl*
    טסוטג'ה מתקרבת עליך עייפה והיא נרדמת לך על הרגל,את רואה דרוזי קטן מהלך לו סביבך,את רואה נער צעיר ספק בגילך אומר:"זורא כדור צל על דרוזי!".

Nilasak
    הצ'ימצ'אר רץ לכיוונו של מונפרנו ושניהם נלחמים בצורה מהירה מאוד וחדה מאוד בסופו של דבר מונפרנו נופל לאגם של העיר ורידיאן,אתה רואה שצ'ימצ'אר רץ לכיוון יער ורידיאן והוא פשוט נעלם לך,אתה מבין שאתה לבד מעכשיו בגלל שצ'ימצ'אר ברח מונפרנו טבע באגם.

Barfon2
    עומר אומר לך:"אני הולך למערת האגדה,טוב תתאמן פה",אתה רואה את עומר רץ לכיוון המערה שנפתחה לפניכם ואתה מוצא את עצמך בודד רק אתה וטריקו שלך באי הענק הזה,אתה רואה שמעליך מתחילים להתעופף חבורת סקומרי.

IcooILIVES
    אתה רואה שטוטודייל לא מגיב לפקודתך ואתה רואה שטוטודייל שלך מעולף על הרצפה,המאמן אומר לך:"טוב אתה והטוטודייל העלוב שלך לא שווים רשת לכידה,נתראה שיהיה לך פרליגטור בעוד שלושים שנה!".

פיקא'צו:
    שאדו אומר:"שאדו פיקאצ'ו מכת שאדו-וולט במלוא הכוח שלך!",אתה רואה ברקים שחורים נאספים מסביב לפיקאצ'ו אתה רואה שפיקאצ'ו רץ במין סילון חשמלי שחור שמתקרב אליך ואל פיפלאפ.

צ'ימצ'אר משוגע,אגיד לעצמי.
    'עכשיו אלך בחזרה לפרופסור,ואבש ממנו פוקימון אחר,טורצ'יק.' אחשוב שוב.
    ואני הולך לבית הפרופסור.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-19-2010 בשעה 08:10 PM

11. משתמש סופר ספאמר
    Spamer Girl*

Nilasak

Barfon2

IcooILIVES

פיקא'צו:
    אני אומר לפיפלאפ ''לחמוק מהר ולתקוף שוב בניקור''

12. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אגיד לעומר: "בהצלחה לך, אני התאמן פה באזור הזה שתסיים במערה שבוא לפה ונלך ביחד לעיר שבאי הזה להתראות ובהצלחה".
    "קדימה טריקו בוא נלך לחפש פוקימונים אחרים" אגיד לטריקו בנחישות ונלך ביחד לחפש פוקימונים נוספים להתאמן וגם לתפוס פוקימונים שיעזרו לי במסע שלי.
    ~~~~~~~~~~~~~
    מיזה סקומרי?
    ובבקשה למשחק שאתה רושם למישהו המשך ובהמשך הוא רואה פוקימון אל תרשום תשם כי זה מסובך לפעמים זה שם לא נכון אז תיתן ספרייט, זה יעזור לי ולכל אחד שמשחק במ"ת ההזה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]DorXsceptile[/U
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לעומר"אוקי אני אקפוץ אחריך" אני קופץ לתוך לוע הר הגעש בתקוה שאני לא אמות ואומר לפוקאבו"קפוץ גם אתה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    *מאיפה הקרצת קלפרי זוהר!
    ]
    הקטרפי הזוהר שנלחמו ברטטה מההתחלה
    |--------

אשמור את שני הפתקים בכיס ואלך לעיר ורידיאן, ומשם אלך ליער ורידיאן ואחפש פוקימונים שאוכל ללכוד.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

15. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    *אתה אמרת קלפרי הפוקימון ההוא שמתפתח באבן ירח ואני אמרתי קטרפי.
    אתה נכנס לתוך העיר ורידיאן ואתה רואה כנופיית מאמנים נלחמים מול מאמן בעל גלימה שחורה.

Nilasak
    אתה מרגיש כאילו מישהו עוקב אחריך ואתה רואה את פרופסור אוק מתקרב אליך והוא אומר לך:"שמעתי מה קרה ולא אני לא נותן עוד פוקימונים רק פוקימון התחלתי אחד זה ברור לך!".

Monster
    פוקאבו קופץ לידיים שלך ושניכם נופלים,אתה רואה שהלבה עוד שנייה פוגעת בך ואתה רואה שאתה בתוך מערה מוזרה כולך מלאה לבה קרה,אתה רואה את עומר ניגש אליך והוא אומר לך:"לא חשבת שזה לבה חמה נכון?".

Barfon2
    *הפוקימון ציפור מתכת של ג'וטו ואני חשבתי לעשות ספרייטים אבל זה די מעצבן אותי שאני לא כותב את השם שלהם.
    אתה שומע קול קטן שאומר:"אנא ממך עזור לי,אני צריך עזרה מאמן כמוך ומפוקימון זריז כמו טריקו!".

פיקא'צו:
    מאוחר מדי סילון החשמל השחור פוגע בפיפלאפ,שאדו אומר לך ולשאדו-פיקאצ'ו שלו:"ילד אי אפשר לנצח שאדו פוקימון בלי שאדו פוקימון,אני אתן לך פוקימון שאדו חלש שאתה תאמן ואז אנחנו ניפגש ביום מין הימים ברור,תפוס,שאדו-פיקאצ'ו חזור",אתה רואה פוכדור שחור מתגלגל אל עבריך ואתה רואה ששאדו נעלם.
    קיבלת משאדו שאדו פוקימון!

עמוד 9 מתוך 43 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •