Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 43 ראשוןראשון ... 33414243
מציג תוצאות 631 עד 638 מתוך 638
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Dor_t
    אתה רואה אור קטן שמרמז לך על הטעות שלך,אתה רואה את עצמך מהסס קצת והוא רוצה להיכנס לדלת שבא שומר היערות נמצא שמה,אתה מבין שלא היית אמור לראות את זה.

~Pika Chef~**
    ספקטרה פנטום מרים אותך בצווארך אתה מרגיש שכוחו של ספקטרה פנטום עצום,אתה מבין שהיה אסור לך להתעסק עם ספקטרה פנטום בלי פוקימונים,אתה רואה את סירס משתמש במתקפת קרן קרח שפוגעת בספקטרה פנטום.

איתי
    אתה מתקרב אל עברה של האבן המיסטית שנותנת לפיקאצ'ו את מתקפת 'מכת הוולט',מתקפת החשמל הכי חזקה שפיקאצ'ו יכול לתת,אתה רואה שני פוקימוני חשמל מסוג אלקטוויר שומרים על האבן.

Mind Power-Almog
    קורומורי משתמש במתקפת קרן בלבול שמצליחה לפגוע באלטירה,אתה רואה את שני הפוקימונים המיוחדים האלה בעלי כוחות הכנף מתחילים לרדת לכיוון הטבעת,אך לא מרצונם אלא בגלל ששניהם עומדים להתמוטט.

BarMaster
    טרפינץ' משתמש במתקפת סופת חול שמעוור את טריקו,אתה רואה את זירת היער הופכת לזירת יער מדברית מיוחדת,אתה מבין שהקרב נגד טרפינץ' יהיה יותר קשה במיוחד.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר גלסיון צפה בהודעה
    [B][U]Dor_t[
    שלושת המחוזות 2
    הדרטיני תופס את צ'אובו בעזרת זנבו והוא מפיל את צ'אובו על רצפת הקרח הקפואה של האי ספרון הקפוא מכול,אתה שומע את עומר אומר לך:"מה אתה חושב למה אתה חושב דרקון ומתכת הם הסוגים הכי חזקים בעולם".

[
    אני אומר לצ'ובו"תקום על רגליך ואז מיד תקוף את דרטיני באגרוף פלדה וגחלת בכול הכוח שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    Mind Power-Almog
    קורומורי משתמש במתקפת קרן בלבול שמצליחה לפגוע באלטירה,אתה רואה את שני הפוקימונים המיוחדים האלה בעלי כוחות הכנף מתחילים לרדת לכיוון הטבעת,אך לא מרצונם אלא בגלל ששניהם עומדים להתמוטט.
    "קורמורי אני יודע שלא נשאר הצלך הרבה אנרגייה אבל את האנרגיה המעטה שנשארה תנצל כדי להתמש בקרן בלול על החישוק ובעזרתה ולהזיוו לכיוונך!"אני אומר במהירות רבה לפני שקורומורי היפול לקרקע.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. משתמש מנוסה

BarMaster
    טרפינץ' משתמש במתקפת סופת חול שמעוור את טריקו,אתה רואה את זירת היער הופכת לזירת יער מדברית מיוחדת,אתה מבין שהקרב נגד טרפינץ' יהיה יותר קשה במיוחד.
    "קדימה טריקו סופת חול קטנה לא תעצור אותך עכשיו תנקה את החול שיש לך בעניים ובנוסף תסובב את הזנב שלך כמו מאוורר ותיצור עננה גודלה בינך לטרפינץ', לאחר מכן מתוך העננה תופיע ממול לטרפינץ' בחבטה חזקה שהוא לא יבין מאיפה זה בא לו!!" אגיד לטריקו בנחישות

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~Pika Chef~**
    ספקטרה פנטום מרים אותך בצווארך אתה מרגיש שכוחו של ספקטרה פנטום עצום,אתה מבין שהיה אסור לך להתעסק עם ספקטרה פנטום בלי פוקימונים,אתה רואה את סירס משתמש במתקפת קרן קרח שפוגעת בספקטרה פנטום.
    .
    "תודה סירס,עכשיו בא נסיים את זה,תשתמש עליי במכת ברק" אומר לו בחיוך קטן,ואחכה שהוא יעשה את זה ואחשוב לעצמי:'אם אני אגע בספקטרה שהחשמל יהיה בי זה יפגע בו '/ות' אחייך לסירס ואחזיק את ספקטרה בידיו.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    Dor_t
    אתה רואה אור קטן שמרמז לך על הטעות שלך,אתה רואה את עצמך מהסס קצת והוא רוצה להיכנס לדלת שבא שומר היערות נמצא שמה,אתה מבין שלא היית אמור לראות את זה.
    .
    אחייך ואחשוב לעצמי:"עכשיו אני מבין מה יהטעות שלי" ואחכה לראות עם עשיתי טעות נוספת ולהדמנות שלי לתקן את הטעות שעשיתי
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    בצער רב וביגון קודר אני נועל את המ''ת הזה,אבל אני עובד על מ''ת חדש,ואני מבטיח חגיגית שלכול מי נרשם למ''ת הזה המקום במ''ת הבא,מובטח!

8. משתמש ספאמר
    ננעל לבקשת הפותח.

עמוד 43 מתוך 43 ראשוןראשון ... 33414243

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •