Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: שאלה קטנה

1. מורחקים
    שם: ליאור
    זו שאלה להיטמן ורותם-
    לחיץ
    פתחתי את השאלה רק עכשיו כי הייתי בצימר וכשראיתי את התגובות שלכם אני פחות או יותר הבנתי שאתם שואלים אותי את זה-
    "מה, לא הצלחנו לשחד אותך?"
    אז לא. בכללי גם לא ביקשתי סליחה מאף אחד כשביקשתי שיורידו את הבאן -.- לא יודע מאיפה הבאת את זה רותם, אני פשוט שאלתי איך אלו שמקבלים את ההודעה היו מרגישים במצב שלי.
    מה, חשבתם שאם תורידו לי את הבאן אני אשכח מה עשיתם לי בפורום ומה קורה בכללי כאן?
    רציני, כשרותם כתב לי למה הנושא הראשון שאני פותח אחרי הבאן הוא נגדם, ושהיטמן כתב שהמנהלים עמלו כדי להוציא אותי מהבאן זה היה כאילו לשאול "איך את לא משוחד?"
    רק תענו ב-"כן" או "לא" ואז תנעלו. בלי הסברים מפורטים...

2. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lior-X צפה בהודעה
    זו שאלה להיטמן ורותם-
    לחיץ
    פתחתי את השאלה רק עכשיו כי הייתי בצימר וכשראיתי את התגובות שלכם אני פחות או יותר הבנתי שאתם שואלים אותי את זה-
    "מה, לא הצלחנו לשחד אותך?"
    אז לא. בכללי גם לא ביקשתי סליחה מאף אחד כשביקשתי שיורידו את הבאן -.- לא יודע מאיפה הבאת את זה רותם, אני פשוט שאלתי איך אלו שמקבלים את ההודעה היו מרגישים במצב שלי.
    מה, חשבתם שאם תורידו לי את הבאן אני אשכח מה עשיתם לי בפורום ומה קורה בכללי כאן?
    רציני, כשרותם כתב לי למה הנושא הראשון שאני פותח אחרי הבאן הוא נגדם, ושהיטמן כתב שהמנהלים עמלו כדי להוציא אותי מהבאן זה היה כאילו לשאול "איך את לא משוחד?"
    רק תענו ב-"כן" או "לא" ואז תנעלו. בלי הסברים מפורטים...
    קיצרנו לך את הבאן כי החשבתי את ההודעה שלך ב'צור קשר' למעין 'סליחה, האם אפשר עוד צ'אנס?'
    אז סליחה, טעינו, לא ביקשת סליחה ולא ביקשת עוד צ'אנס, אז פשוט נחזיר את הבאן לצמיתות.
    טעות שלנו.

אנחנו פשוט לא מחפשים אנשים שיוצאים נגד ההנהלה פה בפורום. פורום שלי - ולא טוב לי ככה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •