מרכיבים-
לחמניה מכל סוג שהוא (לבנה), אפשר גם בגט.
חלב
ביצים (הכמות משתנה בהתאם לכמות הלחמנייה\בגט) ודאו שיש לכם לפחות שלוש ליתר ביטחון
לתוספות לא חובה-
שמנת
רוטב מייפל
אופן הכנה-
לוקחים את הלחמנייה\בגט וחותכים אותה לחתיכות (עדיף עגולות), לוקחים את החלב ושופכים לקערה, לוקחים עוד קערה ושוברים לתוכה שתי ביצים.
חממו מחבת עם שמן ברגע שהדמן יחל לרתוח-
לוקחים וטובלים את הלחמנייה\בגט בחלב (לא ליותר משלוש-ארבע שניות) וישר לאחר מכן בביצה, לאחר שעשיתם את פעולה זו שימו את חתיכת הלחמנייה\בגט הטבולה בחלב ובביצה בתוך המחבט, הנמיכו מעט את האש, כך שתהיה אמצע, אצלי בבית למשל הכי גבוהה זה תשע אז אני מנמיכה לחמש.
חכו עד שאחד הצדדים יהיה מוכן, תדעו זאת כאשר הביצה לא תהיה נוזלית יותר, הפחו את חתיכת הלחמנייה\בגט וחכו עד שגם הצד השני יהיה מוכן, לאחר מכן הניחו בצלחת, עשו כך עם כל חתיכות הלחמניות\בגט שחתכתם ולבסוף איכלו.
מומלץ לאכול עם-שמנת\רוטב מייפל.