"אהה..טוב" אני אומר ויוצא מהמשרדOriginally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 04:37 PM
יוסאי
"קרבות שאנחנו עורכים בכל שנה לכבוד התלמידים החדשים" הוא עונה לך.
"אהה..טוב" אני אומר ויוצא מהמשרדOriginally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 04:37 PM
יוסאי
"קרבות שאנחנו עורכים בכל שנה לכבוד התלמידים החדשים" הוא עונה לך.
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
תמונה:(אין יותר מדי יפים)
שם במשחק:ג'ם דיימונד
בית:
חפיסה: הג'ם ביסטסPאו שבעברית[אני חושב] מפלצות הקריסטל ==")
אביב
אתה מגיע לבית סלייפר אדום אחרי כמה דקות.
אתה מסתכל עליו ורואה שזה רק מין בית קטן ומוזנח.
אתה נכנס לשם ואז נכנס לחדר שלך.
אתה רואה שם נער ששוכב על המיטה העילונה.
ריוגה
אתה מסתכל עליהם (לחץ פה כדי לראות את הקלפים בחפיסה שלך).
אתה מתכנן אסטרטגיות ומסתכל על הקלפים שוב ושוב עד שאתה שומע ברמקול שמודיעים לבוא לאולם הגדול לקרבות של תחילת השנה.
יוסאי
אתה יוצא משם והולך לאיפה שכתוב שהחדר שלך ואחרי כמה דקות מגיע.
אתה מסתכל על הבית ורואה שהוא לא יוותר מבית קטנטן ומוזנח.
אתה נכנס לשם ונכנס לחדר שלך ובפנים אתה רואה נער שנרדם על המיטה.
שגיא
אתה שמור אתה לא צריך לכתוב טופס הרשמה רק להגיד לי את הפרטים אבל לא נורא, תגיב להתחלה
חמוף
"שלום, אני קיסמה, ואתה?" אשאל אותו, לא אשמח שאני חולק חדר עם אדם נוסף.Originally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 02:50 PM
אביב
אתה מגיע לבית סלייפר אדום אחרי כמה דקות.
אתה מסתכל עליו ורואה שזה רק מין בית קטן ומוזנח.
אתה נכנס לשם ואז נכנס לחדר שלך.
אתה רואה שם נער ששוכב על המיטה העילונה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אני הולך לחדר שלי בבית סלייפר אדוםOriginally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 04:37 PM
ליעד
*אל תדבר כמישהו במקומי*
אתה מגיע לשם ויש תור ארוך של נערים שמחכים להירשם.
אחרי כמה זמן מגיע התור שלך ואתה נכנס.
אתה ממלא טופס הרשמה ואז מקבל מהמנהל פתק שבו כתוב איפה החדר שלך בבית סלייפר אדום.
"יש קרבות בצהריים רק שתדע לך" הוא אומר לך לפני שאתה יוצא.
<span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>
המיטה העליונה או התחתונה?O:Originally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 04:50 PM
יוסאי
אתה יוצא משם והולך לאיפה שכתוב שהחדר שלך ואחרי כמה דקות מגיע.
אתה מסתכל על הבית ורואה שהוא לא יוותר מבית קטנטן ומוזנח.
אתה נכנס לשם ונכנס לחדר שלך ובפנים אתה רואה נער שנרדם על המיטה.
"היי אתה" אני אומר לו ודוחף אותו קצת
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
"אוקי בוא"אני אומר לעוזיOriginally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 04:50 PM
ריוגה
אתה מסתכל עליהם (לחץ פה כדי לראות את הקלפים בחפיסה שלך).
אתה מתכנן אסטרטגיות ומסתכל על הקלפים שוב ושוב עד שאתה שומע ברמקול שמודיעים לבוא לאולם הגדול לקרבות של תחילת השנה.
הולך למשרד המנהל :blink:Originally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 04:28 PM
התחלה לכולם
אתם על הספינה בדרך לאקדמייה ורואים על הסיפון המון שחקנים שנראים טובים אבל אתם חושבים לעצמכם שבטוח שאתם יותר טובים. אתם הולכים לחדר שלכם ומתחילים לחשוב על מה שיהיה שבאקדמייה. אתם מדמיינים שאתם נלחמים עם הקלפים שלכם נגד 5 אנשים ביחד ומנצחים אחרי 10 דקות בלבד. אתם מתעוררים, עולים שוב על הסיפון ורואים מולכם את האקדמייה לדו קרב. אתם שמים לב (מתי שאתם מתקרבים יותר) שיש מלא אנשים שמחכים שהספינה תעגון. אתם יורדים מהספינה אחרי השייט ומקבלים מאיזשהו איש פתק שכתוב בו את זה: שלום ברוכים הבאים לשנה נוספת באקדמיית הדו קרב, אם זה שנתכם הראשונה תגיעו למשרד המנהל בקומה 3 במסדרון הראשון מימין.
מה תעשו עכשיו?
אני ניגש באדישות לכיוון אותו חדר מנהל.Originally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 03:28 PM
התחלה לכולם
אתם על הספינה בדרך לאקדמייה ורואים על הסיפון המון שחקנים שנראים טובים אבל אתם חושבים לעצמכם שבטוח שאתם יותר טובים. אתם הולכים לחדר שלכם ומתחילים לחשוב על מה שיהיה שבאקדמייה. אתם מדמיינים שאתם נלחמים עם הקלפים שלכם נגד 5 אנשים ביחד ומנצחים אחרי 10 דקות בלבד. אתם מתעוררים, עולים שוב על הסיפון ורואים מולכם את האקדמייה לדו קרב. אתם שמים לב (מתי שאתם מתקרבים יותר) שיש מלא אנשים שמחכים שהספינה תעגון. אתם יורדים מהספינה אחרי השייט ומקבלים מאיזשהו איש פתק שכתוב בו את זה: שלום ברוכים הבאים לשנה נוספת באקדמיית הדו קרב, אם זה שנתכם הראשונה תגיעו למשרד המנהל בקומה 3 במסדרון הראשון מימין.
מה תעשו עכשיו?
אביב
"מה אכפת לך" הוא אומר וממשיך לשכב על המיטה.
ליעד
אתה נכנס לתוך הבית וליד הדלת של החדר שלך עומד ילד ואתה לא מבין מי זה.
יוסאי
*לא משנה*
"עוף ממני!" הוא צועק ודוחף אותך בחזרה.
ריוגה
*זה אוזי אני התבלבלתי בהתחלה*
אתם מגיעים אחרי כמה דקות.
"שלום וברוכים הבאים לקרבות השנה החדשה שאנחנו, האקדמייה לדו קרב מדי שנה לכבוד התלמידים החדשים" המנהל אומר.
"ועכשיו בקרב הראשון יתחרו ריוגה מבית סלייפר אדום נגד מרינה מבית סלייפר אדום גם היא, אז תעלו לבמה שניכם" הוא מוסיף ויורד מהבמה.
שגיא
אתה מגיע אחרי כמה זמן ומתפהל שאין הרבה שמחכים בתור כדי לראות את המנהל.
אחרי כמה דקות אתה נכנס והמנהל מבקש ממך למלא טופס.
אתה ממלא את הטופס והמנהל נותן לך דף שרשום בו איפה החדר שלך בבית סלייפר אדום.
אורהרארו
אתה מגיע אחרי כמה זמן ומתפהל שאין הרבה שמחכים בתור כדי לראות את המנהל.
אחרי כמה דקות אתה נכנס והמנהל מבקש ממך למלא טופס.
אתה ממלא את הטופס והמנהל נותן לך דף שרשום בו איפה החדר שלך בבית סלייפר אדום.
חמוף
"טוב סליחה,רק רציתי לבדוק עם אתה חיי ולשאול איך קוראים לך וכל הדברים האלה." אני אומר לוOriginally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 05:10 PM
יוסאי
*לא משנה*
"עוף ממני!" הוא צועק ודוחף אותך בחזרה.
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
"מי אתה?"Originally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 05:10 PM
ליעד
אתה נכנס לתוך הבית וליד הדלת של החדר שלך עומד ילד ואתה לא מבין מי זה.
<span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>
"אוקיי תאחל לי בהצלחה"אני אומר לאוזי ועולה לבמת הדו קרבOriginally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 05:10 PM
ריוגה
*זה אוזי אני התבלבלתי בהתחלה*
אתם מגיעים אחרי כמה דקות.
"שלום וברוכים הבאים לקרבות השנה החדשה שאנחנו, האקדמייה לדו קרב מדי שנה לכבוד התלמידים החדשים" המנהל אומר.
"ועכשיו בקרב הראשון יתחרו ריוגה מבית סלייפר אדום נגד מרינה מבית סלייפר אדום גם היא, אז תעלו לבמה שניכם" הוא מוסיף ויורד מהבמה.
יוסאי
"אני חי וקוראים לי ג'ים" הוא אומר לך.
ליעד
"השותף שלך נראה לי" הוא אומר לך.
"רק ששחכתי את המפתחות שלי לחדר" הוא מוסיף.
ריוגה
"בהצלחה" הוא אומר לך ואתה עולה לזירה.
"ריוגה אתה מתחיל!" המנהל אומר.
אתה שולף 5 קלפים ועוד קלף אחד כי זה תורך.
הקלפים שיש לך ביד:
שחרור נשמות|מאקרו קוסמוס|לוחם מימד אחר|באזו אוכל הנשמות|בערה גדולה|עורב מימד אחר
חמוף
"אז...אתה חדש פה או שאתה פה כבר כמה שנים?" אני שואל אותוOriginally posted by Zapdos@Jul 29 2008, 05:34 PM
יוסאי
"אני חי וקוראים לי ג'ים" הוא אומר לך.
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)