כינוי: NivX10
שם פרטי: ניב
שם במשחק:האריסון
תיאור: גבוה, רזה, שיער חום קצר וקוצני, לבוש ג'אקט לבן ואדוה, ג'ינס, וכובע, ותיק צהוב לגבו.
אופי: ג'ייסון בחור שאפתן שרוצה להגיע לגדולות, עקשן מאוד אין הרבה דברים שיגרמו לו לשנות את דעתו בנוגע משהוא, צנוע מטבעו בדומה לאביו, שטותניק לא מסוגל לשמור הרבה על רצינות, שנון וחברותי שתמיד יעזור יצחיק ויעודד חבר בעת צרה, חבר אמת שכזה.
רקע: האריסון נולד ומתגורר בעיר דיאלגוס, אביו מת במלחמה כשהיה קטן והוא חיי רק עם אמו..
אמו היא השוטרת ג'ני של העיר דיאלגוס, הוא תמיד היה ילד טוב ועשה כל מה שאימו בקשה ממנו, הוא עזר לה בעבודות הבית ושמר על הארקניין שלה לפעמים..
האריסון אהב מאוד פוקימונים בלבו תמיד רצה להתחיל מסע ולגיע לליגת הפוקימונים, אך בעקבות המצב וגילו הצעיר לא יכל לעשות זאת..
עברו השנים ומלאו להאריסון 16, יום אחד נגשה עליו אמו ג'ני והאחראית על הבטחון הכללי בעיר והביאה לו מכתב ובוא הזמנה למחתרת דיאלגוס.
הוא התרגש כל-כך שסוף סוף יוכל לעשות משהוא, להתחיל את המסע שלו ולשמור על עירו..
לאחר מכן חיבק את אמו ואמר לה משפט שהדהד בראשה "יום יבוא ואני אחזור כשאסיים את המסע, אני עוד אהיה פוקימון מסטר, כמו שאבא רצה שאהיה!".
אמו הלכה לארון פתחה שם תיבה ממנה הוציאה פוקימון, "זה היה הבלייזיקאן של אביך, עכשיו אתה תיהיה המאמן שלו, זה מה שאבא שלך היה רוצה!" אמרה אמו שניצוץ של התרגשות בעינייה!
הוא הודה לה לקח את הפוקדור, סגר את הדלת הבית ויצא למסעו לעבר הלא נודע..
פוקימון:
נשק:
דרגה:
חפצים:
הערות, בקשות ושניצל: בעלילה שמגדירה כזה מצב מסוכן תרצה לראות איך אשלב את האופי שרשמתי? תצטרך לקבל אותי ולראות, מבטיח שלא אאכזב! (איזה שיווק עצמי XD)